SundhedSygdomme og betingelser

Diarré fra tabletter: symptomer og behandling metoder

Diarré fra tabletter - et fænomen ret hyppige. Efter alt, i dag er der så mange sygdomme, der ikke modtager færre medikamenter. Det er værd at bemærke, at sådanne syntetiske stoffer ikke kun hjælpe slippe af årsagen til lidelser, men også ofte initiativtagerne til nye abnormiteter i kroppen. Typisk tabletterne fra diarré forekommer kun, når patienten tager et lægemiddel, der sigter mod at fjerne bakterielle infektioner. Men første ting først.

Stærk diarré: symptomerne på irritabel tarm

Ikke så vigtigt, uanset af hvilken grund, du har udviklet denne sygdom, for i hvert fald en sådan afvisning er ledsaget af ubehagelige fornemmelser i maven. Ifølge patienter med denne patologi, de føler ganske intens smerte i maven, rumlen, følelse transfusion væsker samt luft i maven og oppustethed.

I de fleste tilfælde fra diarré tabletter uafhængigt passerer efter standsning medicin. Men hvis dette ikke skete, og patienten føler følgende symptomer, bør du helt sikkert lave en aftale med en terapeut. Så det bør tjene som et påskud for at gå til klinikken:

  • Der var en temperatur på 38 ° C.
  • Diarré er set hos et spædbarn eller en ældre person.
  • Bie afføring erhvervet eller sort med blod.
  • Diarré ledsaget af tabletter utålelige mavesmerter.
  • Intens diarré varer mere end 2 dage.

andre årsager

Ud over antibiotika, kan diarré også opstå af andre grunde. Blandt dem, enhver infektion, forkert og ensidig kost kan især skelne, forgiftning af giftige stoffer, nedsat fordøjelse, interne sygdomme, stress og så videre. Desuden regelmæssighed og type stol kan variere betydeligt afhængigt af, hvad problemet var årsag til diarré .

Sådan behandler?

Hvis du startede den diarré, så det bør behandles omgående. Efter alt, med en lang og intens diarré, kan din krop være genstand for dehydrering. Typisk, sådan terapi består i at eliminere direkte sande årsag nævnte afvigelser og overholdelse af streng diæt og modtagelse af specielle lægemidler. Med hensyn til sidstnævnte betyder det, at hjælpe med at slippe af diarré, man kan klassificere følgende:

  1. Antidiarrélægemidler ( "loperamid", "Immodium", "Lopedium", "Neointestopan." "Attapulgit," "Smekta"). Sådanne formuleringer stoppe løs afføring, derved forhindre yderligere dehydrering.
  2. Lægemidler, som normalisere tarmens mikroflora ( "Baktisubtil", "Hilak forte", "Bifiform", "Enterol"). Disse midler vil bidrage til intestinal kolonisering af gavnlige bakterier, der er blevet vasket med flydende afføring.
  3. Lægemidler, der reducerer flatulens ( "Pepfiz", "Peteospazmil" aktivt kul "Fennel" og så videre.). Disse lægemidler reducerer smerte og hævelse fjerner symptom.
  4. Saltopløsninger ( "Regidron", "Glyukosalan", "Tsitroglyukosalan"). Præsenteret pulvere udgør de tabte salte og mineraler, der forhindrer dehydrering.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.