HjemlighedReparationer

Sådan holder en luft af batterier: Funktioner procedurer

Luften i varme radiator er et problem, der ikke tillader at systemet skal fungere effektivt. Det faktum, at batteriet i dette tilfælde ikke kan opvarmes grundigt. Airbag forhindrer spredning af vand omkring radiatoren. Naturligvis skal løses straks spørgsmålet. Ellers vil du betale penge for dårlig kvalitet opvarmning og nedfrysning, pakket ind i et tæppe.

Årsagen til dette problem er at reparere eller til sæson uddannelsessystem, forkert fyldning af vandrør, dårlige tætningselementer, tilstedeværelsen af luft i selve fluidet. Hvis radiatoren varmer meget dårlig, så er du nødt til at lære om, hvordan du holder en luft af batterier. I princippet er proceduren ikke kompliceret, så du kan bruge det på egen hånd. Selvfølgelig skal alle handlinger skal gøres meget omhyggeligt for ikke at bryde radiatorerne.

Først og fremmest bør du sikre dig, at dit system er udstyret med specielle udluftere, som er installeret på de luftventiler. Før du sænker luften fra batteriet for at afgøre, om du har nogen værktøjer til jobbet er nødvendige. I princippet er de kun forpligtet til manuel luft. I dette tilfælde den procedure, vil du brug for en enkel nøgle eller en skruetrækker. Med automatiske lukkertid systemer, alt er meget lettere. Men de er meget følsomme over for snavs.

Før du sænker luften fra batteriet, så prøv at trykke dem let med en hammer. Hvis du hører en meget skinger lyd, så på dette punkt er der en trafikprop. Nu kan du gå videre til udluftning. Siden efter sin løsladelse fra røret begynder at dryppe vand, så vil du også brug for et håndklæde eller lille beholder til sin samling. Nu tager en nøgle eller andet værktøj og åbne ventilen. På dette tidspunkt, skal vi lytte til lydene, som vil blive hørt fra batteriet. Luften skal komme ud med en fløjte eller hvæse.

Da den lavere luften ud af batteriet er ganske enkel, så glem ikke om alle de samme nøjagtighed. Efter proppen vil forlade radiatoren vil begynde at sive vand. Dette antyder, at der ikke er nogen luft i systemet længere og ventilen kan lukkes. Gør dette forsigtigt for ikke at ødelægge noget. Ellers kan du ikke lukke batteriet, og bliver nødt til at ringe til reparatør.

Hvis der efter disse værker ikke er effektive nok opvarmning, betyder det, at du er nødt til at blive vasket eller blæst batteri. Men hvis denne procedure ikke virker, så systemet ikke er godt fyldt med vand. Du bør også overveje det faktum, at luftslangen kommer ud hurtigere, hvis væsken i radiatoren er varm.

Det skal bemærkes, at af de batterier, lavet af aluminium, er ganske vanskeligt at fjerne problemet. Så prøv at sænke luften på en regelmæssig basis, selv hvis systemet varmer godt. Hvis en selvstændig opvarmning, så at beskæftige sig med kork er nogle gange nødvendigt at dræne vandet gennem ekspansionsbeholderen.

Nu hvor du ved, hvordan at trække luft fra radiatoren ejer. Antag dit hus er varmt og hyggeligt om vinteren kulde. Held og lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.