HjemlighedReparationer

Stabling af linoleum: det grundlæggende og procesteknologi

Paul - interiør element eller en integreret del af et behageligt ophold i huset? Måske er svaret på dette spørgsmål er ja, og i ét, og i en anden sag. Faktisk bør gulvet være godt egnet ind i det indre, skal være varm, og slidstærk. Mangefacetteret opgave stimuleret aktivering af udviklingen af gulvbelægninger af forskellig klasse og prisklasse. Den mest eftertragtede gulvbelægning linoleum anses for at dato.

Lægning linoleum afhænger af, hvad arter det tilhører, og i overensstemmelse med anbefalingerne fra det elementære let transporteres i hånden. Der findes flere typer af linoleum: naturlig, PVC linoleum og phenol. Af alle de professionelle styling muligheder kræver kun naturligt.

Ud over at dividere linoleum typer, er der også en opdeling i grupper. Grundlaget for denne klassifikation lagde grundlaget for visning, det afhænger også af dækning og kvalitet. Så den billigste er linoleum uden en base. Almindeligvis har dens tykkelse ikke overstiger 1,6 mm. Lægning linoleum denne kategori er foretaget på klæbemidlet over hele overfladen af banen (tidligere nivelleret gulv). Levetiden af belægningen er ikke mere end 8 år.

Den opskummede base af omkring 3,5 mm tykt fastgjort linoleum styrke. En sådan belægning lå i rum med en stor belastning, for eksempel et badeværelse eller en entre. Gulve fremstillet uden limsammenføjninger er forbundet ved hjælp af varmesvejsning.

Linoleum med en varm base - den tykkeste (ca. 5 mm). Han tolererer ikke kontakt med vand. Til fremstilling af anvendte base mærkes. Lægning linoleum denne gruppe foretages over hele arealet af en enkelt etage klud uden sømme, eller når fugt under basismaterialet kan stagnere.

Før du starter om arbejde er nødvendigt at foretage foreløbige skøn over længden og bredden af materialet. De bør være baseret på de parametre i rummet. Det er ønskeligt vymeryat størrelse af den færdige belægning, så der ikke behøver at slutte sig til materialet. Det er også værd at tage hensyn til behovet for splejsning mønster, der vil føre til større forbrug af materiale.

Lægning linoleum er lavet med deres egne hænder i nøje overensstemmelse med den teknologi. I den indledende fase af gøde jorden. Dens selv og poleret, den søm fjernes, fremspring, unødvendige elementer. Det er vigtigt, at jorden under linoleum var tør og hård. For bedre varmeisolering er undertiden gjort æglæggende linoleum på krydsfiner. Til dette den tørrede færdige beton gulv planke krydsfinerplader. Forbindende kanter justeres og fastgøres med skruer. Skræddere krydsfinerplader skal være perfekt til at eliminere forekomsten udsving, ellers ved hjælp af de tilgængelige værktøjer er tilpasset halter. Det er uønsket for udjævning gulvoverflader at anvende et fyldstof, da den hurtigt ødelagt og skrælles. Til fugning eller recesser skruer, som anvendes specielt designet til dette formål kit.

Tilpasning af gulvfladen kan fremstilles ved hjælp af traditionel afretningslag cementmørtel.

Lægning linoleum er lavet på to måder: den lim og limfri.

Før den endelige fastgørelse linoleum nødt til at holde om en dag spredt ud i rummet i en tilstand, at det er fladet ud. Hvis styling blev valgt limfri metode, bør tage hensyn til evne linoleum strækning under drift under indflydelse af temperaturen. Det er derfor nødvendigt at efterlade et tomrum på mindst 3-5 mm (i det følgende, vil den være skjult sokkel) mellem væggen og kanten materiale. At forankre de to baner blev udført så nøjagtigt som muligt til den indvendige side af den vedlagte dobbeltsidede tape, og overlejring af malerier på ham. Sømmen er forseglet med kold svejsning. Fodpaneler kan fastgøres i et par dage efter lægningen.

I nogle tilfælde, mere sikker pasform til linoleum overflade ved anvendelse af en speciel lim. I denne stabling teknologi ændrer sig ikke.

Linoleum - tilstrækkeligt slidstærkt materiale, der med en ordentlig stabling stand til at vare mange år, er det fordelagtigt at understrege indvendige rum, skaber varme og komfort.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.