Hjem og familieBørn

Er det farligt, hvis bradykardi påvist i et barn?

Bradykardi i et barn påvirker livskvaliteten for ham og hans forældre, forhindrer barnet til at udvikle sig normalt og interagere med andre børn. Observation kardiolog er nødvendig. Tiden har ikke opdaget sygdommen, hvis det er i en alvorlig form, er fyldt med fatale konsekvenser.

Symptomerne og årsagerne til

Ætiologi karakteriseret ved en reduceret hjerterytme. Over et helt liv, er antallet af slag i minuttet under forandring. Til spædbørn normal reduktion frekvens anses for at være 100-140 slag i minuttet, efter et år med forandringer i hjerterytmen, og betragtes som normalt per minut til 120 slag. Med 3 år for normale hjerte sammentrækninger Der er omkring 115 slag i minuttet, og som teenager ikke mere end 100. Der er individuelle kendetegn hjertefrekvens, afhængigt af kropsbygning, vægt og spædbarn temperament.

Oftest barnet bradykardi opstår på grund af myokardie patologi, fordi der øger tonen i vagusnerven. I de fleste tilfælde er denne sygdom brudt pulserende sinusknuden - denne type sygdom kaldes sinus bradykardi.

Der er en anden type sygdom - heterotrof, der interfererer med ledende myocardial system. Hos børn, det er ganske sjældent.

Moderat bradykardi hos børn kan enten være medfødt eller erhvervet. Kan forekomme i den korte periode under den kolde årstid, under lange gåture. Puls for denne form af sygdommen er bremset udånding.

Sygdommen kan forekomme:

 • under iskæmiske anfald hos spædbørn og i utero i nærvær af hypoxi;
 • skyldes medfødt hjerte- system
 • i sygdomme i nervesystemet og den stærke underafkøling;
 • som en allergisk reaktion på forgiftning ved brug lægemidler eller stoffer, der påvirker det kardiovaskulære system;
 • som en konsekvens af infektion.

Bradykardi i barnet i løbet af ungdomsårene er undertiden fundet under intensiv vækst. Teenagere udsat for neurose, humørsvingninger, er omstruktureringen af det endokrine system ikke altid holdt trit med stigningen i de indre organer. Broken i kroppens stofskifte, og effekt - bremse puls.

Symptomatologi af sygdommen:

 • træthed;
 • manglende evne til at koncentrere sig;
 • hyppig besvimelse;
 • åndenød ved fysisk anstrengelse enkel;
 • dårlig appetit, generel svaghed;
 • trykspidser;
 • bag brystbenet kan opstå periodiske smerter.

behandling af bradykardi

Hvis bradykardi påvist i et barn, er det nødvendigt at begynde med at fastslå årsagen og stadium af sygdommen. Lægemiddelterapi i hvert tilfælde individuelt.

Medfødt bradykardi, hvis du ikke kræver operation, ofte justere stoffer, normalisere ilt udveksling.

Som særlige perioder organisme omstrukturering af preschooler afsat tid fra 3 til 5 år. Denne periode - den første periode af aktiv udvikling af de kardiovaskulære og respiratoriske systemer. Bradykardi i et barn 3 år kan skyldes dannelsen af dyb vejrtrækning. Sådan manifestation af sygdommen anses for at være fysiologisk og lægemiddelterapi er ikke nødvendig. Bare skabe et behageligt miljø for barnet og for at fjerne spændinger.

Det samme råd kan gives til behandling af symptomatisk bradykardi hos unge. Oftest behandling er ikke påkrævet, at barnet vokser fra sig selv. Hvis der i løbet af 2 år, har kroppen ikke udvundet fra hormonale ændringer, det kræver behandling af en kardiolog.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.