Hjem og familieBørn

Børnehaver Kalinin-distriktet i St. Petersburg: anmeldelser og fotos

Hvad forældrene ikke ønsker deres barn kun det bedste? Det er rigtigt, absolut alle ønsker det. Og spørgsmålet om, hvad børnehaven til at vælge for din baby. Til dette skal gribes an meget alvorligt, for i sidste ende at barnet bliver nødt til at blive der i mange år. Selvfølgelig kan du hente dokumenterne og overføre til en anden have, men forestille sig, hvordan det vil reagere på dit barn. Det var det - ikke sjovt.

Derfor er denne artikel har til formål at fortælle, hvad børnehaver Kalinin-distriktet i det bedste, så du kan sammenligne dem og vælge kun den viden, at udtalelser fra forældre om det eneste positive. Listen vil ikke blive medtaget middelmådige virksomheder med et tvivlsomt ry.

Sådan at sætte barnet i alle

Før du går videre til historien om, hvad børnehaver Kalinin-distriktet i det bedste, skal du fremhæve arkivering emne for at komme i linje, i de allerbedste børnehaver. Så spørgsmålet i optagelsen af alle dine barn beskæftiget i udførelsen af børnehaver Kalinin-distriktet. Selvfølgelig, mange vil huske det gamle system, når det var nødvendigt at få alle de steder i området, og hver stå i kø, i håb om, at et eller andet sted ja få "gøre". Det var ikke før 2006. Vi har nu skabt den meget provision.

Hendes arbejde er som følger. Du sætter alle de nødvendige dokumenter, nemlig barnets fødselsattest, deres eget pas, fordele (hvis nogen). Efter at du gør til databasen, som har alle de haver i Kalinin distriktet og detaljerede oplysninger om dem - hvor meget plads hver.

Hvert år fra den 1. marts 1 juni udstyr flyder. Med andre ord, gør Kommissionen alle applikationer i database haver og ring op forældrene at annoncere den umiddelbare. Hvis dokumenterne for at bringe i denne periode, så en chance for at komme ind i databasen er, men kun hvis der er ledige pladser.

Manning børnehaver Kalinin distriktet i Kommissionen på følgende adresse: Gade Sofia Kovalevskaya, 16/6. Det er også muligt at kontakte via telefon: 533 56 53 eller 417 47 55.

Børnehave nummer 6

Naturligvis ønsker at forklare, at alle de børnehaver Kalinin-distriktet ligger tilfældigt på listen. Generelt er de alle eksemplarisk og det bedste af det bedste, så du skal ikke antage, at hvis stillingen er højere, betyder det bedre.

Så nu gå direkte til børnehave nummer 6. I første omgang skal fortælle, hvor han er, og hvordan du kontakter dem på afstand. Adresse på den institution Street Sofia Kovalevskaya, 13, huset 5. Hvis du ønsker at blive kontaktet telefonisk, kan du ringe til nummeret: +7 (812) 590 88 56, og der er alle dine spørgsmål besvaret konsulent. Arbejdsdag børnehaven løber fra 7:00 til 19:00 på hverdage. I weekenden, er haven ikke. Også der egen hjemmeside og e-mail for feedback.

Nu er det nødvendigt at gå til anmeldelser af de forældre, der gav deres børn til børnehavepædagoger kaution nummer 6. I forvejen skal bemærkes, at den negative praktisk ikke overholdes, men i princippet er der altid nogen, der er utilfredse med noget.

Alle andre kommentarer rose læreren Yuliyu Yurevnu. Sig det til børn som en mor, og giver dem den omsorg og opmærksomhed, og hengivenhed. Ingen var ked af, at han gav sin barn til hende. Det blev også observeret, at det er svært på forældre, men snarere, det er ikke et minus, men et plus. Hun opdager hele tiden fejlen og komme med kommentarer, siger de, er det nødvendigt at uddanne barnet eller den. Og det med rette, fordi barnet vil være mere modtagelig over for ordene fra en elsket.

Børnehave nummer 52

Børnehaver Kalinin distriktet i St. Petersborg er utroligt varieret, men stadig på listen, de er enige om én ting - som en tjenesteydelse. Derfor, i vores liste over børnehaven nummer 52 kunne ikke komme der.

At diskutere med en rådgiver, kan du ringe til nummeret: +7 (812) 531 01 77. Men hvis du beslutter at besøge institutionen på egen hånd, så gå til Civic Avenue, 123, Bygning 4 Timer - lige fra 7:00 til 19:00 mandag til fredag. Type af institutionen - kompenserer. Generelt er det rekrutterede 10 grupper, hvoraf 5 - dette produkt, 1 - medium, 3 - Ældre og en anden for børn med stammen problem.

Med de formaliteter, vi regnet ud, nu lad os tale om, hvad forældrene siger om institutionen, fordi deres kommentarer betyde meget. Og kun positive kommentarer. Selvfølgelig blev en ulykkelig mand fundet, men det er virkelig negativ og ikke hældes, blot at sige, at "hjertet" af børn ikke givet. Men det er umuligt at gøre alle tilfredse. Men resten rose. Mange er taknemmelig for, at gruppen med stammen. Lærere før skole undladt at helbrede problemet, og, selvfølgelig, velforberedt børn til en ny fase i deres liv.

Børnehave nummer 16

Børnehaver i Kalinin-distriktet i Ufa, næsten alle gode. Der er, selvfølgelig, og dem, der har en masse negative anmeldelser, men det nu går til det bedste - i børnehaven nummer 16. Du kan finde den på Civic Avenue, 7, huset 1. Det er også muligt at kontakte via telefon: 7 (812) 535 01 48, som opfanger konsulent og besvare alle dine spørgsmål. Hertil kommer, at i børnehaven har sin egen hjemmeside og e-mail. Generelt institutionen har 11 grupper, hvoraf 3 er for små børn, og 8 - obshcherazvivajushchih.

Med hensyn til bemærkningerne fra forældre, de er kun godt. Læg mærke til det fremragende arbejde af hovedet - Stupak Olga Ivanovna. Det siges, at hun elsker sit job, og dermed overføre til holdet hans humør. Som for børn, de selv bede børnehaven hurtigt og elsker at lære, hvilke store fortjeneste pædagoger.

Børnehave № 5

Jeg vil gerne have med i listen, og private børnehaver i Kalinin-distriktet, men desværre fandt ikke værdig. Ja, de der og ikke meget. Og nu vil vi fokusere på børnehave №5.

Denne institution er på Avenue of Science, 24, bygning 2. Der findes også der er telefonnummeret: +7 (812) 534 70 73. Hvis du ønsker, kan du besøge den personlige hjemmeside af haven, hvor det er muligt at finde en masse nyttige oplysninger. Kører institution 7:00 til 19:00 og ringer i alt 10 grupper, hvoraf 6 - stemme, 1 - vuggestuer, 1 - for børn, der lider stammen, 1 - middelværdi og 1 - yngre.

De fleste forældre siger, at haven kan arrangere ferie for børn. Men selvfølgelig er det en bagatel i forhold til professionalisme af lærere. Mange mennesker er taknemmelig for, at gruppen for stammere. Lærerne slippe af denne sygdom mange børn. Jeg er glad for også at lærerne kommunikerer med forældrene, taler om, hvordan dagen gik og give råd, hvis noget sker.

Nursery № 97

Lad os nu tale om den før-skole nummer 97. For det første, vi konstatere, at der ikke er så let for ham, altid opbygger en kæmpe kø til børnehave. Kalinin-distriktet, selvfølgelig, har altid været kendt for sin gode restaurant, men at det i udtalelsen fra forældre, bare eksemplarisk.

Så er det placeret på Rustaveli gaden, 58, bygning 2, og opfordrer alle til at besøge sin egen hjemmeside, som er foret med oplysninger om institutionen. Men du kan ringe på telefon: 7 (812) 532 00 45. Arbejder børnehave, ligesom alle andre, fra 7:00 til 19:00 på hverdage.

Anmeldelse som let at gætte, kun positiv. Alle, uden undtagelse, roste lærerne og vise taknemmelighed til lederen af Ivanova Natalia Nikolaevna. Bemærk den høje kompetence hver af lærerne. Her er der også en anden tilgang til hvert barn. I børnehaven er der et stort underholdning område, hvor idrætstimer og andre aktiviteter.

Børnehave nummer 72

Som man måske har bemærket, børnehaver Kalinin distriktet er anderledes, men generelt har de en - er gode og gode lærere og høje kvalifikationer af hver. Ingen undtagelse, og en børnehave nummer 72. Selv om internettet og kan finde dårlige anmeldelser om det, men de er mere ofte ubegrundet, og set andelen af personlige antipati for en bestemt pædagog. Generelt denne restaurant kan prale af det største antal kommentarer om det. Det er værd at bemærke, at de fleste af dem er kun positiv. Bemærker det gode arbejde af pædagoger, det siger, at det er synligt kærlighed til børn, og de arbejder med glæde og gavn.

Som for placering af børnehaven, adressen er følgende: gaden Academica Baykova, 9, bygning 3. Du kan også ringe på telefon ved at ringe +7 (812) 555 04 54. I haven er der 11 grupper af fire - obshcherazvivajushchih 2 - yngre, 1 - gennemsnit, 1 - de ældre præparater. Stadig har taleterapi - 3 forberedende og to ældre.

Job

Mange mennesker vil gerne arbejde i børnehaver, fordi et stort antal piger som små børn og ønsker at give dem al min kærlighed. Så nu ser vi på ledige stillinger i børnehaver Kalinin bydelen St. Petersborg.

I øjeblikket rekrutteres lærere i børnehaven nummer 23. Lønnen varierer fra 25 000 til 40 000 rubler. Ansvar omfatter træning og uddannelse af førskolebørn. Kravet for adgang til beskæftigelse kun én ting - at der var en ordentlig uddannelse. Tidsplan - udskiftelige.

Der er også et sæt til stillingen som revisor i børnehaven nummer 103. Den lovede løn på omkring 30 000 om måneden. Nå, der ikke kræver erfaring, men du har brug for særlig ungdomsuddannelse.

konklusion

Hvis du opsummere alt det ovenstående er det tildeles kun én ting: i Kalinin-distriktet i mange model børnehaver, hvor pårørende ikke er på arbejde og i fritiden. De viser, at de elsker deres erhverv og ethvert barn, uanset hvor han ikke var. Vi håber, at denne artikel vil hjælpe dig med at træffe det rigtige valg. Udvalgte institutioner var det bedste af det bedste. Selvfølgelig, alle overførslen mislykkedes, og mange har undladt at nævne, men en lille brøkdel af alle os fanget.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.