Hjem og familieBørn

Når et barn begynder at gå - det er lykke for forældre

Hver ny præstation kid - en glæde for forældre. Især rart, hvis barnet udvikler før de andre børn hurtigt lærer nye bevægelser og færdigheder. Men det sker, og omvendt. Den knægt ikke vil eller kan ikke tage det første skridt, som skaber angst i forældrene. Hvis du spekulerer på , når barnet begynder at gå og hvordan man kan hjælpe ham i dette, så bør du læse dette materiale.

aldersnormerne

Du bør tage det roligt og ikke gå i panik, hvis dit barn afviger fra normen for udvikling. I princippet er det ikke eksisterer overhovedet. Hver person er forskellig fra barndommen. Derfor, hvis dit barn næsten et år, snarere end han gjorde de første skridt, selv om din kæreste barn er gået 8 måneder, så fortvivl ikke. Et og et halvt år, børn har ret til ikke at gå, men efter 18 måneder, kan du gå til lægen.

Således er den normale alder for, når barnet begynder at gå, - 12 måneder. Før - denne tidlige udvikling, senere - senere. Men hverken det ene eller det andet er ikke en indikation af sygdom eller underudvikling af barnet.

Hvordan til at fremskynde processen?

Selv hvis du virkelig ønsker at lære et barn at gå selvstændigt, er det ikke nødvendigt at gå imod fysiologi. Uanset hvor du prøver, knægt selv gå, når det er hans tid. Og du kan kun skræmme ham, hvis han pludselig falder.

Men hjælpen er stadig muligt. På omkring 8-9 måneder, når barnet begynder at gå rundt i sengen eller i hånden, skaber internt alle betingelser for sin behagelige træning. Sæt møbler tættere på midtergangen, sengen blødt tæppe eller tæppe, rengøre gulvet med legetøj. Du er nødt til at vække interessen for barnet, at han ønskede at gøre bevæger sig. For at gøre dette, sætte barnet i den ene ende af lokalet, mens de selv sidder i midten af gulvet. Vis ham en favorit legetøj eller bare ringe til din egen. Første gang børn begynder at kravle til sin mor, men gradvist begynde at lave uafhængige trin.

Hvad du ikke skal gøre?

At vide , hvor mange børn begynder at gå, er ikke nok. Det er vigtigt at huske et par forbudte øjeblikke, der kan forårsage betydelig skade på din baby.

  1. Det kan ikke være for tidligt at sætte på deres fødder. Mange forældre tror, at hvis den tidlige start af barnet til at sætte på fødderne, vil det gå hurtigere. Resultatet - den unormal udvikling af fødder, flade fødder og kropsholdning uorden. Husk, at op til 5 måneder (helst op til 6) ikke kan stå på fødderne af børnene den fulde vægt.

  2. Brug ikke en rollator. På trods af den udbredte opfattelse, at rollatoren er en assistent i udvikling, børnelæger benægte det. Når et barn begynder at gå i dem, så han vænner sig til det. I fremtiden vil det være svært at tage skridt på egen hånd.

  3. Bør ikke være tvunget. Hvis du opmuntre dit barn til at gå, råbe på ham hele dagen at forsøge at lære uafhængige trin, vil du ikke få det forventede resultat. Den knægt bare opgive denne idé og få alvorlige psykiske traumer.

Og endelig skal det siges, at når et barn begynder at gå alene, du har et alvorligt arbejde. Vi bliver nødt til at fjerne alle farlige genstande for barnet af de til rådighed for dem steder. Også, du har brug for at overvåge det nøje og i tilfælde af faldende støtte og hjælp.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.