Hjem og familieBørn

Hvis barnet kaster op, hvad man skal gøre? Må kontakte lægen?

Næsten alle forældre mindst et par gange i mit liv konfronteret med fænomenet opkastning hos børn. Det kan være forårsaget af en række forskellige årsager - som en alvorlig sygdom, og enkel madforgiftning. I dag vil vi tale med dig om, hvordan man opfører sig, hvis barnet kaster op. Hvad skal man gøre? Forsøger at tage sagen i egen hånd, eller bare gå til lægen?

Opkastning kan være børn i alle aldre - fra fødsel til pubertet. Dette symptom hos børn under et år bør skelnes fra opstød - det er ikke farligt, og er et resultat af umodenhed i fordøjelsessystemet. Hvis årige barns tårer - det punkt her er noget andet.

Regurgitation hos spædbørn fra fødslen til 9 måneder i normen bør ikke være mere end tre gange om dagen, og mængden af op til omkring to spiseskefulde. Hvis dette beløb overskrides væsentligt, så kan vi tale om opkast. Den mest almindelige årsag til hende - overfodre, især hvis barnet er flaske-fodret. I dette tilfælde, hvis barnet kaster op, hvad de skal gøre, fortælle børnelæge. Han talte antallet af blandingen i en foder i overensstemmelse med alder, vægt og vækst af barnet.

Det er også almindelige årsager til opkastning hos spædbørn - er den forkerte bryst grab (når krummen synke luft) eller alt for sjældent fodring (når barnet er meget grådigt suger). Som et resultat er der kolik, over-fordøjelse system. Resultat - overdreven opstød eller opkastning.

Hvis du er sikker på at du ikke overfodre barnet korrekt anvendt på brystet, og tunge eller hyppige opkastninger fortsætter, eller hvis barnet kaster op - hvad man skal gøre, kan kun sige en børnelæge. Hvis en del af fodring, ifølge ham, okay, han vil henvise dig til en neurolog for konsultation, som årsag kan være en krampe i pylorus (pilorospazm).

Vedvarende opkastning springvand i børn af de første måneder af livet - årsagen til den obligatoriske og øjeblikkelig behandling til lægen! Hvis barnet er en lille gåtur på toilettet, kan opkastning være et symptom på en farlig sygdom - pylorusstenose. Denne patologi er outputtet af maven, der korrigeres kirurgisk. Den anden grund - ileus. Med sådan en opkastning barnet fylder bleg, ikke rører maven, skrigende. Straks tilkalde en ambulance! Hvis diagnosen er bekræftet, vil barnet operere.

Hvad er opkastning? Denne refleks frigivelse af indholdet i maven og spiserøret gennem munden. Satellitter opkastning: kvalme, bleg barn, angst, hyppig hjertebanken, trykreduktion, svedeture, kolde ekstremiteter. Den væsentligste forskel mellem opstød fra opkastning - et ubehag, der føles en baby.

Efter en seks måneders alderen opkastning klassificeret i økologisk (relateret til patologi, sundhedsfarlige) og funktionelle (uden skade på barnet, effekten af eksterne faktorer).


Den mest almindelige årsag til opkastning - akut tarminfektion. Normalt er det ledsaget af feber, diarré, mavesmerter. Hvis barnet kaster op, hvad de skal gøre i dette tilfælde? Ring til lægen, følge alle anbefalingerne og bekæmpe dehydrering.

Ill med SARS eller influenza barn 2 år - opkastning, en høj temperatur feber. Ofte sker det og angina, mellemørebetændelse og lungebetændelse. Efter at reducere temperaturen af opkastning sædvanligvis afsluttet.

En anden grund til opkastning - skader på centralnervesystemet, fødsel traumer, når der er irritation af arealet af opkastning center i hjernen. Kort sagt, de grunde, har opkastning kan indstilles. Derfor, hvis opkastning gentages flere gange og er ledsaget af feber, straks søge læge - kun han kan gøre den korrekte diagnose og ordinere behandling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.