InternetE-mail

Sådan sletter mails?

Livet på internettet rummet er umuligt uden e-mail, som når indregistrerer sig på et web-ressource er forpligtet til at angive adressen på kassen, som vil blive sendt forskellige beskeder og meddelelser, herunder password opsving.

I forbindelse med dette, nye internetbrugere straks rejser spørgsmålet: "Hvor skal man begynde mailen?". Efter alt, i dag netværket så mange tilbud, at de orienterer den nytilkomne er ikke let.

Vælg en mailservice - en alvorlig sag, især når det kommer til registrering i betalingssystemer, online-køb, business korrespondance.

Hvis organisationen eller virksomheden at have en gratis e-mail-konto bare uværdigt, det er ganske velegnet til personlig brug. De mest populære russiske nationale posttjenester såsom Yandex.ru, Mail.ru, Rambler.ru. Fra internationale tjenester Russerne foretrækker mailer Google og Yahoo.

Mail-system fra Google - Gmail.com - betragtes som den mest populære i verden. Det udmærker sig ved hurtig, pålidelig beskyttelse mod virus, mangel på reklamer, bekvemmelighed i brug.

De fleste russere foretrækker indenlandske gratis ressource Yandex. Medlemmer bemærkede sin lethed og bekvemmelighed, en masse indstillinger, evnen til at sende store filer til meddelelser.

Det sker, at folk føder flere postkasser, og nogle af dem vil snart blive unødvendig. Sådan sletter mails? Gør det meget enkelt. Fjernelse i forskellige kasser kan være forskellige, men kun altid begrænset til følgende giver tips.

Sådan sletter post i systemet Yandex? For at gøre dette, skal du indtaste e-mail og gå til "Indstillinger" i øverste højre hjørne. Nederst på siden Indstillinger, skal du finde den linje af småt, hvorigennem beder dig om at slette mails. Det er nødvendigt at klikke på ordet "slet", der fremhæves. Et vindue åbnes, hvor klienten vil advare om, at kassen er slettet sammen med alle dens skrift, og blive bedt om at indtaste den aktuelle adgangskode. Efter at du skal trykke på "Slet" -knappen. I det næste vindue med de personoplysninger, der er nødvendige for at trykke på den røde linje "Slet konto" for at fuldføre processen. Nu kassen er helt fjernet uden mulighed for helbredelse. Log ind eller adresse kun at remote boks kan bruges til at oprette en ny konto inden for en måned.

Sådan sletter mail på Mail.ru? Først skal vi indgå en kasse nederst på en side for at finde afsnittet "Hjælp" og klik. Et vindue åbnes, der indeholder en liste over de oftest stillede spørgsmål. Elleve af dem er bare om, hvordan du sletter mails. Når du har klikket på den åbne fane spørgsmål tjener til at fjerne skuffen, ved hjælp af en speciel interface, kan du gå til på det blå link. Et vindue med en advarsel om konsekvenserne af fjernelse. Her, i det specielle område, du har brug for at angive årsagen til at fjerne boksen, indtaste den aktuelle adgangskode og trykke på "Slet". Dette vil bringe et vindue, hvor «OK» skal trykke på for at fuldføre proceduren. Derefter fulgte en meddelelse om, at kontoen er blevet suspenderet i 30 dage, hvorunder adgang til boksen kan repareres.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.