BilerBiler

Bil-optager HD DVR - din pålidelige forsvarer i enhver situation

I den nuværende situation på vejene, mange bilister anser DVR er langt fra at være en luksus, men en nødvendighed. Denne unikke teknologi gør det muligt at finde gerningsmændene og at bevise sin uskyld i en given situation. Moderne udvalg af bil DVR er ganske bredt, men nogle modeller, såsom HD DVR, fortjent nyder øget popularitet blandt bilejere.

Hvorfor har vi brug for DVR?

Med hver dag, der går flere og flere køretøjer vises på vejene, og derfor er antallet af ulykker stiger. Hver trafikanten i fare på noget tidspunkt at bide i det sure æble, og hvis det sker som regel, ingen ønsker at spille rollen som den skyldige. I sådanne tilfælde DVR er simpelthen uerstattelige, fordi det vil hjælpe videoen for at finde ud af, hvem der var galt, og hvordan det var faktisk. Det er ingen hemmelighed, også, at blandt de ansatte i færdselspolitiet er ganske almindelige misbrugere af kontor og afpresning. at stoppe dem kriminelle handlinger, og for at beskytte sig selv igen hjælpe denne lille mirakel af moderne teknologi. Desuden er bilen udsættes for stor fare under fraværet af sin ejer, mens på parkeringspladsen. For eksempel kan det tiltrække sig opmærksomhed fra tyve, røvere og hooligans der er ofre for vejudstyr eller sne falder ned fra taget, osv Takket være DVR, HD DVR, chaufføren ikke kun kan lære om de begivenheder, der fandt sted i hans fravær, men at finde gerningsmændene, og det vigtigste - at bevise deres skyld. Video fra DVR er et bevis i retten og for forsikringsselskaber, så offeret kan regne med kompensation for skade.

nødvendige funktioner

At vælge en DVR, skal du være opmærksom på området af sine funktioner. For eksempel, hvis den findes på modellen natsynsfunktion og cyklisk optagelse, hvad er løsningen af kameraet, og mere. Af den måde, DVR HD DVR prale et komplet sæt af funktioner for at sikre problemfri og arbejde af høj kvalitet. Det har en lav vægt, kompakte dimensioner og robust. Wide Angle Kamera Bil DVR kører i automatisk tilstand, og har den funktion at en permanent registrering, så chaufføren vil ikke blive distraheret under kørslen, samt den erfaring, at vigtige videofilm ikke vil blive optaget. Kameralinsen opererer i den udvidede sektor, helt at styre plads foran bilen, herunder vejmarkeringer, skilte licens og vej, trafiklys og så videre. Desuden bil optager HD DVR har en indbygget højttaler og mikrofon, der gør det muligt at modtage en fuld stemt video. Blandt resten af de vigtige parametre af apparatet skal ringe kvalitet farve 2,5-tommer skærm drejes af 270 grader, de bevægelsessensorer og lydoptagelse funktion uden vibrationer, nat optagelse funktion, evnen til at briste, en cyklisk post. Power DVR HD DVR giver et køretøj elektriske system eller den interne backup batteri er 500 mAh.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.