Hjem og familieBørn

Havfrue dukke: Giv børnene glæde

Legetøjs indflydelse på børns psykologiske udvikling er af stor betydning. Formålet med spillet for drenge var altid biler, og for piger - dukker. Spille, babyerne udvikler sig, prøver sig i forskellige erhverv og statuser, forsøger sig selv som mor, elskerinde, frisør eller lærer og meget mere. I dag, der går til børnenes verden, tager de små prinsesser pusten væk fra de mange dukker. Der er Barby, der er en baby født, selv en havfrue dukke der! Forresten er disse havskønheder repræsenteret i en bred vifte.

Havfrue Havfrue Dolls

Pet og små og ældre piger - dette er helt sikkert den lille havfrue fra producenten Moxie. Hun har sin egen legende - en uforglemmelig historie om seerejser og skabelsen af gode gerninger. En sådan dukke vil hjælpe piger i en tidlig alder til at udvikle deres individuelle stil og gøre det muligt at oversætte deres små drømme til virkelighed.

Magic Swim Mermaid bliver en trofast kæreste og medrejsende til ture og rejser. Med dem kan piger ikke bare spille, men også svømme. Den yngste vil sandsynligvis splash med en dukke i badet, og elskere af sejlads, hun vil gøre firmaet og på stranden. Det er muligt, at en dukke havfrue hjælper dit barn med at håndtere frygten for vand: legetøjet er udstyret med en speciel sensor, og den dyppes kun, da den straks begynder at bevæge sig, sprøjte og svømme. Det vil tilfredsstille ethvert barn og bidrage til hans ønske om at frolicere med sin elskede dukke. Det er sandsynligt, at på grund af denne baby lærer at svømme.

Havfruen dukken "Moxi", ud over dens funktionalitet, har også et smukt udseende, der ikke vil forlade ligeglade nogen smukke væsener. Kellan har langt blondt hår, hvilke små babyer kan tage sig af, reinkarnere i en stylist. Komplet med en havfrue "Moxi" sælger et fashionabelt sæt tøj og forskellige tilbehør, der vil gøre enhver pige lykkelig. En smart lilla kjole, der omdannes jævnt til en hale, kan du tage billeder og fantasere med andre outfits. Havfrue Moxie anbefales til børn over 3 år. Den er lavet af kvalitetsråvarer (plastik, tekstiler), har små overordnede dimensioner og vægt og arbejder på to AA-batterier.

Havfrue dukker "Winx"

Mange babyer raver bare populære tegneserie Winx og overtaler forældre til at genopbygge deres samling af Winx dukker. En af de nyligt dukkede op, men allerede erobrede pigerne, var en dukke-havfrue. Neddykket i havbunden reinkarnerer Winx-feer og arbejder deres underværker i undervandsverdenen. Med hensyn til havfruer ændrede de deres udseende og fik kjoler fra lækre skaller, hvoraf der skinnede fine perler. Med disse dukker vil din pige ikke kede sig, hun vil være travl med sine små anliggender, klæde sig og lave frisurer. Sammen med den lille havfrue vil prøve nye billeder for sig selv. En havfrue dukke vil ikke lade dig blive trist på en regnfuld aften. Komplet med havfruer solgte en unik DVD-disk med interaktive minispil, tegneserie Winx og historier på forskellige sprog. At spille interaktive spil lærer piger at være uafhængige, udvikle tænkning og følelse af stil.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.