SundhedSygdomme og betingelser

Folikulyarny hyperkeratose - om det er muligt at fjerne de bump på huden derhjemme?

Rough, ru at røre, som er populært omtalt som gåsen, at problemet ikke er så sjældne. Denne sygdom opstår hos børn og unge, mindre almindelige i midaldrende og ældre. Problematiske områder forekommer i huden på underarmen, mave, ryg, og hofte, til tider keratiniseret hud dannes i ansigtet eller balder. i medicinsk sprog, er sygdommen kaldes hyperkeratose og er en konsekvens af den forbedrede dannelsen af keratin i overhuden eller forsinket eksfoliering af stratum corneum.

Tegn tjene som follikulær hyperkeratose eller farveløse fine rødlige bumser på huden placeret i bunden af hårsækken. Mange fejlagtige hyperkeratose af kosmetisk problem, men det er ikke tilfældet. De berygtede "gåsehud" er en sygdom, der ofte skyldes arvelighed. Bare follikulær hyperkeratose kan udvikle sig på baggrund af mangel på vitamin A, C og K. I børn og unge sygdommen ofte opstår som følge af hudallergi.

Diagnose hudlæge lægger på baggrund af en undersøgelse af huden. For hyperkeratose type I er kendetegnet ved misfarvede knopper på huden, udtørring. Når sygdommen er type II follicle kanaler tilstoppet blod eller pigment, dermed rødlig eller brunlig farvetone udslæt.

Manglen på vitaminer - det vigtigste, men ikke den eneste årsag til hyperkeratose. Ofte er bump på ben, ryg eller mave er symptomer på mere alvorlige problemer i kroppen. Derfor, før de går til hudlæge ville være klogt at besøge den samme læge og endokrinolog.

Som læger siger, follikulært hyperkeratose - en kronisk sygdom, og det er umuligt helt at helbrede fra det. På patientens helbredstilstand er en sygdom har ingen effekt, men for de mange knopper på huden er årsag til en stærk psykologisk ubehag.

På internetfora, langt fra medicin, kan du finde hundredvis af tips hvordan man kan slippe af gåsehud. Nogle af dem er ganske fortjener opmærksomhed, men der er anbefalinger, der kan forværre problemet betydeligt. Dette gælder især for forskellige scrubs opskrifter. Brug en række forskellige midler, såsom kaffegrums eller salt med creme fraiche anbefaler ikke nogen læge. Ja, i dette tilfælde, ethvert forsøg på at intensiv afskalning sprukken hud kun provokere forøget dannelse af keratin skalaer. Desuden vil det provokere irritation af allerede usund hud.

Tilføj fløde vitamin A og E heller ikke mening i første omgang, fordi disse stoffer er ganske aggressiv, og det kan forårsage allergi. Desuden er hornlaget stadig ikke glip af dem ind i de dybere hudlag. Derfor vitaminer bedre endnu indtages oralt.

Ofte anbefales creme "Differin", som indeholder en analog af retinol, bringer kun midlertidig lindring, også ofte forårsager irritation og kløe.

Desværre, til dato er der ingen måde, hvorpå man kunne slippe af med gåsen hud fuldstændigt. Men for at gøre dit ansigt og krop mere attraktivt under kraft af hver.

Markant forbedre tilstanden af huden, der indeholder mælkesyre, såsom «LacHydrin». Scrubs er bedre erstattet af en mere skånsom eksfoliering med frugtsyrer.

Til fjernelse af rødme i forværring hyperkeratose specialister bruger steroider lokal handling. De bidrager til at forbedre udseendet, hvilket gør bump på kroppen og ansigt mindre mærkbar.

Smukke kosmetisk virkning har et dampbad eller sauna, især i kombination med fugtgivende kropsindpakninger. Derhjemme er en god effekt givet et bad med lavendel, kamille og calendula.

Havvand i forbindelse med sol bade gøre underværker, men ikke alle har mulighed for at gå til en udvej. Og tage hjem et bad med havsalt - fornøjelsen er ganske overkommelig.

En effektiv hjem middel til behandling af hyperkeratose anses aloe juice, især når de kombineres med honning. Det skal anvendes som en maske. Du kan også bruge frisk juice, bare udtværing dem problemområderne.

Som en medicinsk procedure kan dermatolog ordinere ultraviolet bestråling, hydrogensulfid og radon bade. Ordentlig afbalanceret kost med masser af vitaminer er grundlaget for behandlingen af hyperkeratose.

Selvfølgelig, knopper på huden problemet er mere kosmetisk end terapeutisk. Men vores krop fortjener at se attraktiv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.