BilerBiler

Hvordan fortoldning?

Toldklarering af en bil er en procedure, der udføres, når der transporteres absolut nogen bil over grænsen. Mange mennesker vil købe en kvalitet "jernhest" til en god pris. Derfor er toldklareringen af bilen nu ret efterspurgt.

Russere køber ofte biler i udlandet. Det skyldes, at sådanne biler er meget billigere end tilsvarende mærker i vores land. Især hvis det er et køretøj med kilometertal. Planlægning af omkostningerne ved at købe en bil, du skal overveje, at det bliver nødt til at blive ryddet. Men dette vil kræve yderligere midler.

Først og fremmest skal du vide præcis, hvordan du rydder en bil. Omkostningerne ved denne proces afhænger af maskinens omkostninger samt produktionsår, motorens volumen, fabrikantens land og økologiske klasse. For enkeltpersoner og juridiske enheder gælder forskellige beregningsmetoder. For privatkunder vil omkostningerne ved toldklarering være meget dyrere.

Hvor meget koster det for toldklarering af biler udelukkende for enkeltpersoner, afhænger selvfølgelig af året for udgivelsen. Ifølge dette princip er taksterne opdelt i priser for biler op til 3 år, derefter 3-5 og endnu mere 5 år. I det første tilfælde (hvis bilen er op til 3 år) varierer toldsatsen inden for rammerne af 3-20 euro pr. 1 kubikmeter. Cm motor, for en bil 3-5 år - i gennemsnit er lig 1,5-3,6 euro. At rydde en bil, der er mere end 5 år, vil helt sikkert være en dyr fornøjelse. Prisen kommer til 5,7 euro for hver terning. Cm af motoren.

Sørg for, at før du rydder bilen, skal du kende prislisten for denne service. Så designen af den nye bil, der er bragt fra udlandet, er 1 euro pr. 1 cu. Centimeter for motorforskydning. Hvis du har brug for at rydde en lastbil eller et erhvervskøretøj, tages der hensyn til lastkapaciteten, med undtagelse af frigivelsesåret.

Når du importerer en bil fra et fremmed land, skal du spørge, hvordan det er billigere at rydde en bil. Hvert år rejser regeringen opgaver på biler købt i udlandet, og dermed forsøger at støtte den indenlandske produktion. Derfor er information om, hvordan man rydder en bil billigt, ikke sat på offentlig visning. Du kan spare på toldklarering, hvis motoren fra den købte bil har en kapacitet på op til to liter, eller hvis bilen er efter en ulykke.

Bilejere i de fleste tilfælde stoler på køretøjets design til formidlende organisationer, som grundigt forstår spørgsmålet om, hvordan man rydder bilen, hvilke agenturer der skal ansøge om, hvilke procedurer der skal passere. Dette gør det muligt for ejeren af bilen ikke at blive distraheret fra den sædvanlige rutine af livet. Det er bare at vente på, at toldmægleren gennemgår alle de nødvendige operationer. Sandt nok skal du være meget forsigtig, når du vælger et firma, der vil beskæftige sig med processen med toldklarering af biler. Hvis du har købt en bil i udlandet og ønsker at bruge tjenester fra en mægler, skal du følge disse instruktioner:

- Sørg for at underskrive en kontrakt. Det lister alle nuancer af, hvordan man rydder biler, samt takster, som også er vigtige. Toldmægleren finder den bedste variant af registrering af bilen, når den modtager information om bilens mærke og dets alder.

- Det er nødvendigt at overvåge beløbene for betaling nøje. Meget ofte svindlere angiver en lille pris for deres tjenester, og et ekstra beløb er brudt op hele tiden. Så det viser sig, at du bare giver dine penge til en svindler.

- Kontroller toldmægleren som følger: spørg firmaet om toldklarering af to biler. En specialist inden for design ved, at ifølge loven kan kun én bil udstedes pr. Ejer om året.

Mæglerens ydelser vil hjælpe med at undgå ubehagelige fejl og spare personlig tid. Du kan anbefale en god formidling firma venner og bekendte.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.