BilerBiler

Bil Oversigt Mitsubishi Chariot

"Mitsubishi SCHARIOTH" - en minivan japansk produktion i op til 6 pladser. Serieproduktion model blev lanceret i 1991. Den nyeste version af modellen går tilbage til 2003. Maskinen er beregnet udelukkende til hjemmemarkedet. Derfor, for at finde det i Rusland er vanskelig. På trods af den lave forekomst, ganske positivt i bilens Mitsubishi Chariot anmeldelser af ejerne. Maskinen er kendetegnet ved komfortable interiør og pålidelige motorer. Hvad er en minivan Mitsubishi Chariot? Specifikationer, billeder og en oversigt over bilen - senere i denne artikel.

design

Bilen har en klassisk udseende i disse år. Tidligere har japanerne praktiseret strenge linjer og konturer. Men tættere på halvfemserne krop blev mere strømlinet og slikket. Det skete med minivan Mitsubishi Chariot Grandis. Hvad er den første generation af biler, kan læseren se på billedet nedenfor. Maskinen har en to-klasses optik og kompakt gitter. Lignende formularer, der anvendes i sedan "Galant". Bumper blev ikke malet i bilens farve. Men du behøver ikke male det har forladt. Således, farvetone og kofanger såkaldt blade (bred side lister) var lysere end kroppen. Spejle også malet i bilens farve.

I 1997 anden generation Mitsubishi Chariot dukkede op. Sammen med de tekniske specifikationer (som vi vil se på senere) og ændret udseende. Hvordan fungerer den nye minivan efter 1997, kan læseren se på billedet nedenfor. Outside view af maskinen betydeligt opgraderet. Japanerne har brugt en ny, krystal optik med hvide blinklys. Nu er de en del af en enkelt lampe. Tågelygter er blevet meget mere. Øget og gitter. Og kofangere er nu malet i bilens farve. Fra "blade" blev det besluttet at slippe af med. I stedet japanerne brugte de smalle lister. Jeg har ændret form af spejle - de er nu skarpere og kantet. Bageste taglinje, også moderniseret. Nu er der ikke sådan eksplicit overgang mellem stativet og passagerdøren bagtil.

Dimensioner

Med hensyn til størrelse, bilen har standard dimensioner til sin klasse. Kropslængde er 4,5 meter, bredde - 1,7 meter, højden - 1,6 meter. Clearance på standard 14-tommers disk er 16 centimeter. Det er nok til at køre rundt i pitten eller på primeren, som påpeget af anmeldelser af ejerne. Især godt med off-road firehjulstræk version. Bilen føles selvsikker og løs sne, bryde sin vej.

salon

Ifølge ejerne, inde i minivan Mitsubishi Chariot komfortable nok - glade behagelig pasform og fremragende støjisolering. Hjul, som forventet for den japanske bil - til højre. Der er ingen knapper og mode linjer. Blandt målstregen kun fundet plastikindsatser "under træet" i midterkonsollen og sidedeflektorer. Oven i midterkonsollen har en lille on-board computer med et separat højdepunkt. Også tilvejebragt heri kassette (standard - kassette) og mekanisk klimakontrolenheden. Et karakteristisk træk ved MPV "Mitsubishi SCHARIOTH" - placeringen af gearstangen. Hvis på den anden minibusser Håndtaget er integreret i frontpanelet, er der for hende en separat konsol med handskerummet nedenfor. I nærheden ligger og lysere. Håndtaget selv har en krom-indlæg. Hvert sæde er udstyret med individuelle armlæn - er et stort plus for sådan en bil. Der er et godt udvalg af justeringer som bagsiden og bunden puder. På grund af manglende hylde baghøjttalere monteres i siden af kroppen. I bagagerummet er der en hemmelig niche, som åbner et håndtag. Sami sæder kan rengøres med et dias, der danner en flad bagagerummet. Anmeldelser salon ejere siger, at bygge kvalitet. læder på sæderne ikke knække for tidligt. Plastic ikke rasle, hullerne er ikke "walk". I bilen, er der masser af nicher og handskerum. "Mitsubishi SCHARIOTH" dermed perfekt egnet til lange familie ture.

tekniske egenskaber

Rækken af kraftenheder bestod af tre benzinmotorer. Første generation minibusser parret 4-cylindret sugemotor forskydning af 2350 kubikcentimeter. Den maksimale effekt af maskinen - 145 hestekræfter. Drejningsmoment ved tre tusind omdrejninger - 206 Nm. Motoren havde allerede en distribueret injektor brændstofindsprøjtning.

Siden 1997 har denne motor er blevet opgraderet. Således, i samme volumen på 2350 kubikcentimeter, allerede gav han 165 hestekræfter. Et drejningsmoment steget med 25 Nm. Også i ledningen det optrådte 6-cylindret motor. Når et volumen på 3 liter producerede 215 hestekræfter.

transmission

Bil bemandet forskellige transmissioner. Version med forhjulstræk automatgear udstyret med 4 stopper. Med hensyn til de firehjulstræk versioner, de bemandet fem-trins manuel gearkasse. Anmeldelser ejere bemærke den høje pålidelighed af maskinen. Men forbruget af Mitsubishi Chariot brændstof med automatgear 20 procent højere end mekanikken (som i gennemsnit er 15,6 liter 2,4-liters motor). Ja, og banen var meget høj hastighed på den nyeste transmission.

chassis

Forhjulsophæng Mitsubishi Chariot - en uafhængig form, på stativer, "McPherson" .Szadi værd semidependent stråle på to skruefjedre og håndtag. Bremser - Hydrauliske. Frontmonteret ventilerede skiver, bag - trommer.

udgifter til

Nu bilen kan kun købes på det sekundære marked. Pris andengenerations minibusser er 180-280 tusind med en gennemsnitlig kilometertal 165-200 tusinde kilometer.

Så vi regnet ud, som er Mitsubishi Chariot design, specifikationer og omkostninger. Vi håber, at oplysningerne var nyttige for dig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.