Kunst og underholdningTeater

"Teater på te": historie, repertoar, troupe

For få år siden blev "Teater på te" (Odessa) åbnet. Hans plakat, på trods af dette, giver beboere og gæster i byen et varieret og ret stort repertoire. Troppen anvender for det meste unge skuespillere.

Om teatret

"Teater på te" (Odessa) er et kreativt laboratorium. Årets grundlæggelse er 2010. Uddannede af Theater Lyceum åbnede laboratoriet. Troppen omfattede unge direktører og skuespillere fra Odessa og Kiev.

Auditoriet er lille, designet til 50 pladser. Hver præstation finder sted med samme udsalg.

Teatret har endnu ikke sit eget sprog og metode til at kommunikere med offentligheden. Men han studerer stadig og søger efter måder at snakke med moderne og fremtidige seere. Teatret vil være forståeligt og interessant for dem, fordi forestillingen er en levende dialog, dialog med kunstnere med publikum.

For nylig åbnede teatret på teen sit studie, de unge studerende deltager i produktionerne.

forestillinger

"Teater på te" repertoire tilbyder sit publikum følgende:

 • "To damer i retning af nord."
 • "Chekhovs motiver."
 • "Ave Maria Ivanovna."
 • "Lille Donnie, besejrede mørket."
 • "Striptease".
 • "Det vigtigste er hvornår?".
 • "Historien om en sandaler."
 • "En underlig præstation."

Og andre produktioner.

Troppen

Odessa "Teater på te" samledes på sin scene vidunderlige skuespillere. Hans troupe består af:

 • Elena Yuzvak.
 • Alexander Boyko.
 • Olga Saltykova.
 • Vadim Golovko.
 • Ioannina Krylova.
 • Valeria Zadumkin.
 • Oleg Fendyura.
 • Philip Azarenko.
 • Alexander Onischenko.
 • Irina Kostyrko.
 • Tatiana Paraskeva.
 • Julia Amelkina.
 • Og andre.

"Ave Maria Ivanovna"

I 2013 præsenterede teatret på te offentligheden med en forestilling, der stadig foregår og er en af favoritene med seeren. Det hedder "Ave Maria Ivanovna". Produktionen i genren af landsbyserien blev oprettet. Grunden er baseret på D. Kalinins leg. Spillet varer lidt over en time og er fyldt med folkesang.

Dette er en bevægende hverdagshistorie om den første kærlighed til enkle landsbyens ungdommer, ligefrem folk, der boede i 30'erne af det 20. århundrede. De er fri, ikke belastet med civilisationens overflod og nyder livet i naturen. Heltene kan føle og sympatisere.

Hovedpersonerne er den første skønhed Masha og hendes to kærester. En af dem er en harmonizer og den første fyr i landsbyen Andrey. Den anden er hyrden Petya. Guys med al udholdenhed opnå kærlighed til Maria, de drømmer om at gifte sig med hende og jævnligt kæmpe for hende med hinanden, og hun kan stadig ikke vælge, hvilken af dem der er mere til hendes smag. Og så er der ændringer, dannelsen af kollektive gårde mv. Kollektivisering er blevet et alvorligt problem og endda en tragedie for bønderne.

"Ave Maria Ivanovna" er et spil om almindelige mennesker, men samtidig gør han virkelig empati med helte, fordi historien er en vital. Produktionen er både sjov og trist. Ikke en gang bliver publikum nødt til at græde, fordi heltenes tid var svært, først kollektivisering, så krigen. Men der er mere humor i denne historie end tristhed. Vittigheder her er venlige, de viser åbenhed hovedpersonerne, deres enhed med naturen og nærhed til Gud. Skuespillet belønner ikke almindelighedens nærhed eller dumhed.

Dekorationer på scenen under forestillingen er i det mindste få, eftersom det vigtigste her er en skuespillers spil, kunstners interaktion med publikum. Mellem hallen og scenen skal der være enhed.

Selv om dette er et moderne spil, mangler det vulgaritet, pretentiøsitet og perversioner, der er karakteristiske for de fleste værker i det 21. århundrede. Dette er en oprigtig, oprigtig og usofistikeret historie, det er det, vi alle mangler så meget i dag.

Skuespillere, der udfører roller i stykket "Ave Maria Ivanovna", er helt vant til deres roller, og publikum ser ud til, at der er en ægte landsby og ikke kunstnere, men virkelig Masha, Petka og Andrew.

Hvor er

"Teater på te" er placeret i bygningen på nummer 21/1 på gaden Karantinnaya. Der er flere steder af interesse i nærheden. Blandt dem: stadion "Chernomorets", parken opkaldt efter Taras Shevchenko, "Green" teater. I nærheden af karantænen er gaderne: jødiske, troitskaya, osipova, kanatnaya, devolanovskiy nedstigning.

anmeldelser

"Teater på te", på trods af sin ungdom, er allerede meget populært i Odessa. Tilskuere forlader om ham for det meste rave anmeldelser. Publikum betragter repertoiret interessant, og skuespillerne er talentfulde og briljant udfører deres roller, de spiller ikke, de lever livene til deres karakterer.

En af de mest yndlingsmæssige præstationer af offentligheden - "Det vigtigste, hvornår?". Han satte det på legionen af Rodion Beletsky "Talk, som ikke var det." Publikum skriver, at denne produktion gør både grin og græd. Der er noget at tænke over, og du kan endda få trøst for sjælen, hvis det pludselig dannede et sort hul fra et stort tab. Skuespillere reinkarnere perfekt i deres karakterer, de formår at formidle publikum de rigtige følelser. De spiller på en sådan måde, at "goosebumps" løber gennem huden og skarpheden af fornemmelserne til tider går endda af skalaen. Du glemmer bare at du er i teatret og begynder at opfatte, hvad der sker, som om det hele er rigtigt. I slutningen af handlingen forlader mange tilskuere hallen stille, de har simpelthen ikke ord fra indtryk.

Dem, der har besøgt denne produktion, anbefaler stærkt at se det til alle, der endnu ikke har set. Efter det vil mange konkludere med, at du i virkeligheden altid kan finde tid til at tale, mødes med familie og venner, for en dag kan en sådan mulighed ikke blive. Denne præstation vil få dig til at huske dine venner og meget gerne vil ringe til dem med hvem kommunikation er så sjælden. Nogle fans af teatret har set denne produktion mere end én gang, og de vil gerne vende tilbage til det igen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.