Mad og drikkevarerOpskrifter

Ketchup med stivelse: opskriften til vinteren

Køb i butikken kan være alt, hvad hjertet begærer, herunder ketchup med en bred vifte af tilsætningsstoffer og ingredienser. Men hvis du altid er sikker på kvaliteten og sikkerheden af sammensætningen af saucer data? Meget bedre at koge det derhjemme, og at smage det ikke give efter for hans butik modstykke. Vi tilbyder dig en ketchup opskrift med tomat stivelse. Brug af base case i fremtiden, kan du ændre det til at passe dine præferencer.

Hvilke produkter er der behov for?

Den vigtigste komponent i ketchup - er naturligvis, tomater. Hvis du ser på opskrifter til at tilføje andre grøntsager (peberfrugt, æbler, blommer og så videre. D.), så er det temmelig vilkårlig variation af tomatsauce. Så for at forberede den ketchup, er du nødt til at tage:

 • 2,5 kg tomater (modne og kødfulde);
 • 0,5 kopper melis;
 • 1 spsk. l. havsalt;
 • 4 spsk. l. eddike 9%;
 • 2 spsk. l. kartoffelstivelse ;
 • 20 ærter sort peber;
 • 1 spsk. l. korianderfrø;
 • 2 stk. nelliker;
 • tørrede krydderurter (basilikum, dild, persille, etc.) - på smagspræferencer.

nødvendige værktøjer

Vores foreslåede ketchup opskrift med stivelse i vinteren er ganske enkel, og vil ikke tage meget tid. Pre-arrangere dine retter på forhånd, forberede to store gryder til madlavning, flere skåle, slev, jern maske til aftørring.

For at holde den ketchup til vinteren, vi har brug for banker. De skal også være forberedt på forhånd. Vask grundigt glasvarer og sterilisere den i parret (0,7 - 15 minutter, 0,5 -.. 10 min). Jern dækker nok kog i 1-2 minutter.

stadier madlavning

Denne opskrift til ketchup og stivelse i hjemmet er forskellig grundstofsammensætning af produkterne og enkelhed, hastighed madlavning.

 1. Modne tomater skal vaske og fjerne stilken, derefter skæres - omkring som vist på billedet.
 2. Placer tomater i en gryde med en tyk bund og koge over bålet (gennemsnit) på omkring tyve minutter. Bemærk tilsætning af vand eller anden væske er ikke påkrævet!
 3. Den resulterende blanding blev dampet jern skal gnide gennem en sigte med små celler. Brug blenderen er tilladt, men det var bedre den første mulighed, den eneste måde du vil være i stand til at adskille frø af tomater på den samlede vægt.
 4. Dernæst skal den resulterende blanding koges ned ganske lang tid, eller tilberede ketchup og stivelse. Opskriften foreslår denne mulighed. Kog massen omkring en time.
 5. Tilsæt derefter de resterende ingredienser og opløst i en lille mængde af tomatjuice (kold) stivelse.
 6. Varm ketchup i yderligere 10 minutter og hældes derefter i banker og rulle op. Pak dem i et tæppe og forlade indtil cool måde.

I denne klassiske version af ketchup kan du lave deres egne justeringer. For eksempel i form af supplerende eller krydderier, for eksempel, hvidløg, ingefær.

Ketchup hjem: opskrift til vinter stivelse № 2 (med peberfrugt)

Grundlaget for den foreslåede kombination af de grundlæggende take produkter såsom peber, tomat, eddike (mængden justeres efter smag). Stivelse, til gengæld vil hjælpe dig gøre det på den rigtige konsistens, både i butikken. Alt andet (Aromaer udelukkende et spørgsmål om smag, men ikke undervurdere dem Så opskriften hjemmelavet ketchup og stivelse kræver følgende ingredienser .:

 • 1 kg tomater er modne, kan du endda perespevshih: Tja, hvis det er en særlig form for kødfulde tomater med et minimum af saft og frø;
 • 0,5 kg paprika (rød);
 • 5-10 fed hvidløg;
 • 50 g sukker;
 • 1-2 spsk. l. salt;
 • 20 ml af en 9% eddike (enten naturlig æble, vin);
 • 1 spsk. l. kartoffelstivelse;
 • smag krydderier (spidskommen, nelliker, laurbærblade, varm rød peber og sort, paprika, og så videre. d.).

stadier madlavning

 1. Tomaterne bør vaskes grundigt, og derefter fjerne stilken. Skær dem store skiver, opdeling i 4-6 stykker. Du kan bruge alle illikvide, som fortsat efter den bedste frugt gik til marinader og pickles.
 2. Ketchup med stivelse, opskriften, som vi tilbyder, indebærer anvendelse af en rød peberfrugt, vil det give det endelige produkt farvemætning. Tilladt og gul, orange frugt, men skygge fra denne ændring. Peppers bør også vaske og fjern stilk og inde med skift.
 3. Fold grøntsager i en gryde og lad det simre kogt masse i en halv time. Dæk på samme tid, du vil fjerne.
 4. Under tilberedningen otcherpnite 2-3 støbeskeen med pulp og saft udfældet. Fold vægt på en sigte og kølig ottsezhenny del.
 5. Efter en halv time af madlavning grøntsager bør koge og slå til grød. Massen bør grundigt gnides gennem en sigte i en anden jernplade med en tyk bund, i hvilken ketchup vil blive gjort til en tur.
 6. Fed hvidløg skåret i små skiver og sætte xi en hjemmelavet pose gaze sammen med krydderier. Dette særkende, der er opskriften på ketchup og stivelse til vinteren. Bag fordybe tomat vægt og holde det lave mad på medium varme.
 7. Efter 20 minutter, tilsæt salt, sukker og eddike. krydderi taske fjerne, er det ikke længere nødvendigt.
 8. Skålen ostyvshim tomatjuice vsypte kartoffelstivelse og blandes med en gaffel indtil ensartethed. Endvidere massen portioner i en varm pour ketchup. Agt denne fase, hvis stivelse for langt, risikerer du at få en gelé. Del, i dette tilfælde strengt individuelle, vi kun give et omtrentligt forhold.
 9. Ketchup kog i cirka fem minutter og hæld i steriliserede glas, roll covers. Pak dem i et varmt tæppe, eller en gammel frakke og forlade så indtil cool.

Secrets of god ketchup

For det første, tomater. Hvis du ønsker at gøre en god fangst op med stivelse (vores opskrift eller endda nogen anden), bør de være af den bedste kvalitet. Selvfølgelig, ideelt set, når man er vokset dem i deres egen have eller købt på markedet. Tomater skal være moden og rød, gul og orange sorter er også acceptabelt, men farven på ketchup vil lide.

For det andet den krævede tæthed. Dette er, hvad der adskiller den almindelige fra ketchup tomatsauce. Det kan nås på to måder: kogning eller anvendelsen af naturlige fortykningsmiddel - stivelse.

For det tredje, brug af naturlige konserveringsmidler. Dette er hovedsageligt eddike, så det vil være fint, hvis du vælger den drue eller vin, ikke syntetisk. Desuden stoffer, der forhindrer dannelsen af skimmelsvampe indeholdt i kanel, kryddernellike, sennep, æbler. Derfor er disse komponenter er ret almindelig.

Denne catch-up med stivelse, opskriften, som vi bragte får du langt mere anvendelig end sin store-købte modstykke. Den indeholder kun naturlige ingredienser og kan trygt bruges til en børnemenu.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.