HjemlighedBadekar eller brusebad

Hvad er han, en sikker toilet

I hvert hjem, i hvert land er der et toilet. Sandsynligvis den næstvigtigste sted efter køkkenet. Måske endda den første.

Under alle toilet bør observeres for sikkerheden for alle familiemedlemmer, så glem ikke om kattene.

sikkerhedsforanstaltninger.

1. Sex eller coating.

Typisk gulvet i badeværelset klinkegulve, som er kold og glat. Vær opmærksom på hendes lettelse, når de køber.

Du kan bruge måtten til toilettet. Sørg for, at den ikke glider på overfladen. Hvis du har mulighed for at være sikkert fastgjort til gulvet, er det en garanti for sikkerheden i dit Cubby.

2. Indehaveren af toiletpapir.

Dette er en vidunderlig tilbehør til toilettet. Der er bare begreber og kreative emissioner ikke kan findes på internettet.

Alle ønsker at overraske nogen. Når du køber glem ikke, at papir indehaveren toilettet skal være pålidelige og brugervenligt design. Så at de kunne drage fordel af det mindste medlem af familien. Selv min bedstemor kunne behandle det i første forsøg.

Du kan vælge en plastik holder muntre farver, til at juble op om morgenen. Eller være opmærksom på den strenge belagte tilbehør.

3. Hylder til detaljer

Sådan en ting vil komme i handy for enhver toilet. Put det i luften aroma udskiftning papirrulle. Sæt dine foretrukne krydsord og en pen. Måske vil de lægge dit barns yndlingslegetøj.

Nå fastgøre hylden, så det ikke bliver væltet i tilfælde af foranstaltninger.

4. toiletbørste.

Pick tilbehør under farven på tapet eller fliser, så han ikke skiller sig ud. Dens kapacitet kan hælde lidt desinfektionsmiddel for at forhindre lugt.

5. kattebakke

Placer den, så katten var praktisk at bruge.

Glem ikke fyldstof. Det kan være klumper melokamenny eller savsmuld. Katte elsker også komfort og sikkerhed på det punkt af toilettet. Hvis du gætter rigtigt med fyldstof og bakken, hun ikke sætter pris på pludselige vandpytter.

Det er ønskeligt, at dyrene ikke havde adgang til fyldstof. Nogle gange har de en tendens til at spise det, vil det påvirke deres helbred.

6. Air freshener.

Nogle gange er det nødvendigt dens tilstedeværelse. Pick lugt rart for alle familiemedlemmer.

En meget nyttig ting, hygiejnisk toilet blok. Det kommer i forskellige former. Men de er alle designet til at bevare friskheden og renlighed efter toiletbesøg.

7. En toiletkumme renere.

Normalt er det meget ætsende stoffer, så de skal opbevares utilgængeligt for børn.

Hvis du søger godt, kan du finde en naturlig blanding. De har ikke udsender ætsende dampe, ikke skader huden, hvis et uheld ramte. Har en behagelig frugtagtig duft.

7 betydningsfulde øjeblikke løfte renlighed og komfort i dit toilet. Sikkerhed toilet, betyder det, at der altid er rent og pænt. Du kan trygt tænke på den evige og tæt, bogstaveligt talt, fra irritanter.

Lad altid et sted af ensomhed så, hvordan ville du gerne se det næste gang du besøger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.