ComputereUdstyr

Samsung CLX-2160 MFP, der understøtter høj kvalitet farveprint

Samsung CLX-2160 er en laser multifunktionsenhed med understøttelse af farveprint, som er placeret som en mid-niveau løsning. Han har ganske god præstation og rimelige omkostninger. Det er på dette produkt vil blive drøftet i vores artikel. Vi ser på, hvor stærk hans hånd, og væsentlige mangler.

På et segment rettet MFP: udstyr

Den sydkoreanske producent refererer til sin line Samsung CLX-2160 til det gennemsnitlige niveau. Ud fra omkostninger og ydeevne, denne MFP optimalt at bruge et gennemsnit af antallet af arbejdspladser, på kontoret eller endda i samme arbejdsgruppe. Også, det er acceptabelt at anvende på kontoret og entry-level, men i dette tilfælde er det muligt at finde og mere overkommelige løsninger med en reduceret mængde af udskrivning. En anden mulig brugsstedet sådanne perifere løsninger - kopierer eller kopiering centre. komplet liste ser således ud:

 • multifunktionelle enhed;
 • strømkabel;
 • drive;
 • Brugermanual;
 • brochurer;
 • garantibevis;
 • startpatron.

Ved ulemper MFP-ejere omfatter i dette tilfælde mangel af interfacekablet. Ifølge statistikker, de fleste brugere af sådant tilbehør er tilgængelige, og af denne grund, har de koreanske ingeniører udelukket det fra den tidligere liste. I tilfælde, hvis en sådan et interfacekabel er ikke tilgængelig, så er du nødt til straks at købe samtidigt med MFP.

Hastighed og alt er forbundet med papir

Printer Samsung CLX-2160 kan kun prale af et gennemsnitligt præstationsniveau. Han er forud for budget-enheder, men halter bagefter MFP præmie niveau.

I farvetilstand, kan den modtage den side 4, som i monokromatisk udskrivningshastighed øges op til 16 ark. Den grundlæggende format i dette tilfælde - A4, men hvis det er nødvendigt, kan vises på et medium og en arbitrær størrelse. Den mindste tæthed af trykpapir - 60g / m². Den maksimale værdi - 160g / m².

grænseflade

Samsung CLX-2160 og kan prale tilstedeværelsen af kun én port til tilslutning til et computersystem. Da det ikke er svært at gætte - det er en universel, og den mest almindelige langt den kablede grænseflade USB-2.0 revision. På hardware og program niveauer er det foreneligt med de andre ændringer af metoden til information transmission.

De væsentlige ulemper ved flerfunktionsanordning er manglen på alternative forbindelse. Udviklerne, for at spare, reduceret antal grænseflader, og det er uacceptabelt i dette tilfælde. Efter alt, mest konkurrencedygtige løsninger og har trådløs WiFi, netværk og Ethernet, hvilket i høj grad forenkle brugen af disse perifere løsninger.

Udgifterne til MFP og anmeldelser af ejerne af det

Nu MFP Samsung CLX-2160 kan købes til en pris af 9000 rubler. De beskrevne hans enhed ejere i deres anmeldelser ulemper kan nævnes:

 • Så snart en forbindelse metode, der flytter kontrolfunktioner på en personlig computer.
 • De relativt høje omkostninger.
 • Manglende evne til at udskrive på meget tunge medier.

Fordelene omfatter også:

 • Høj udskrivning effektivitet.
 • Enkel opsætning proces.
 • Acceptabel udskriftskvalitet i farver format.
 • Muligheden for at reducere udgifterne til papirarbejde til et minimum.

resumé

Som det kan ses af ovenstående, Samsung CLX-2160 på den ene side, er en rigtig god all-in-sekundært niveau. Han har en stor grænse for udskrivning, god printkvalitet og høj hastighed. Også, når du bruger det, kan du reducere omkostningerne til papirarbejde til et minimum. Men her er den anden side, overpris og et sæt af skift minimum kan reducere tiltrækningskraft MFP markant i øjnene af slutbrugeren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.