ComputereUdstyr

HP 1100 printer: beskrivelsen, karakteristika, forbindelse

Laser Printer HP 1100 udfører jævnligt sit hverv i kontorerne hos forskellige selskaber har været i næsten to årtier. I løbet af denne tid, printteknologi har sprang frem og nu enheden ikke længere opfylder de højeste krav. I små og mellemstore organisationer, derhjemme, finder han stadig sin plads, men i en professionel virksomhed at gøre noget.

evig enhed

Selvfølgelig printeren vist ringere end udførelsen af mange moderne maskiner, men det har for dem en misundelsesværdig fordel - høj pålidelighed. Ifølge mange anmeldelser, kan vi konkludere, at denne enhed let kan være i stand til at arbejde mere end et årti, mens udgifterne den mindste mængde ressourcer.

Holdbarhed, som har HP 1100 printeren, kan ikke tilskrives dets funktionsprincip. For alle de definitioner og stereotyper, der findes i samfundet, anvendelsen af laser-teknologi til billedet papiret er anderledes holdbarhed. I modsætning hertil mikroprocessor-teknologi, solceller og avanceret elektronik forudbestemme en lille levetid.

printerfunktioner

Årsagerne til levetiden af maskinen løgn i sit design - det behøver ikke noget ekstra. Kontakt sensorer og dokumentbilleder levere kvalitet toner deposition. Valser foder og output papirark styre hastigheden af bevægelse af et dokument, så teksten er ikke smurt.

Evnen til at installere ekstra udstyr (scanner, kopimaskine) gør HP 1100 printer er en alsidig og alternativ papirgang tillader brug af alternativ trykte medier.

Office-printer udviklet sideløbende Windows operativsystem, hvilket er grunden til det hurtigt virker med OS 95/98, NT 4.0 og endda DOS. Da Windows XP, alle nødvendige drivere er allerede inkluderet i den software, som forenkler opsætning og installation af udstyr.

tekniske egenskaber

Oprettelse af en printer, et amerikansk selskab, er HP ikke jagter ydeevne med fokus på printkvalitet og driftsikkerhed. Af denne grund alene printer HP 1100 er ikke i stand til at opfylde behovene i en moderne virksomhed. Men er det tilstrækkeligt at skabe papirdokumenter sin præstation i hjemmet:

  • Printhastighed - ikke mindre end 8 A4-sider i minuttet;
  • den maksimale mængde hukommelse - 18 MB standard - 2 MB;
  • Grænsefladen - LPT;
  • Understøttede operativsystemer - Windows, DOS;
  • Maksimal billedopløsning - 600x600 pixels.

Antallet af sider, som maskinen kan udskrive uden tab af performance egenskaber i en enkelt måned, svarende til 7 000. Du kan udskrive på karton, blankt og mat papir, transparenter, etiketter og konvolutter.

Funktioner tilslutning til bærbare computere

Ingen af de moderne bærbar computer ikke har indbygget LPT, som anvendes i denne enhed. I denne henseende, det oplagte spørgsmål - er det muligt at tilslutte printeren til HP 1100 bærbar? Svar - det er muligt. Men du er nødt til at gøre en række operationer, så de to enheder til at arbejde uden afbrydelse.

Den første ting, du har brug for - denne adapter fra LPT-stik til USB-port. Og der vil opstå de første problemer forbundet med deres søgning. Det faktum, at denne maskine anvendte model stik typen Mini Centronics, som ikke adskiller sig i forekomsten af markedet. Alternativt kan du prøve at bruge LPT-USB-adapter, men ingen garanti for et positivt resultat.

Installation af drivere

Når du har tilsluttet din laserprinter HP LaserJet 1100 skal du logge ind på din konto "Administrator" på den bærbare computer og installere den universelle printerdriver til HP Universal Print Driver til Windows PCL5.

Under deres installation, du har brug for:

  1. Er indstillet til "Normal", og klik derefter på "Tilføj en lokal printer".
  2. I den venstre del af menuen, skal du vælge HP producenten, og den højre - enhedens model (Laserjet 1100).
  3. Vælg den virtuelle printer.
  4. Vælg en række foreslåede foranstaltninger til at acceptere visse betingelser, hvorefter det vil være muligt at udskrive en testside.

Efter at have modtaget rapporten og bekræftelse af operationer, som udføres, kan du bruge HP LaserJet 1100. Anmeldelser antyder en laserprinter, i nogle tilfælde, en registrering af den nye enhed ikke vises i lederen. Så har du brug for at åbne «Windows Update", og efter en kort søgning højdepunkt indskrift HPLaserJet 1200 SeriesPCL5. Vil starte installationen af nye komponenter, hvorefter maskinen vil være helt klar til drift.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.