ComputereUdstyr

Processor Xeon E3-1220 af "Intel". Review, Features

E3-1220 ревизии v5. Behandlingen løsning til implementering højtydende arbejdsstationer og servere budget klasse - det E3-1220 revision v5. Tekniske specifikationer for denne chip er relevante i øjeblikket, og han bar på den mest avancerede teknologi, og er et lavt strømforbrug. Det er denne højtydende mikroprocessor-løsninger, og dets funktioner og vil fortsætte det.

Til brug i en hvilken som helst del af server-chip, der sigter?

Processor produkter til "Intel" Selskabet af servere fordelt til dato på følgende måde:

 • Ultrabudgetary servere og arbejdsstationer med høj hastighed baseret på en multi-core mikkrotsessornom enhed. E3-1220 в исполнении v5. Det er denne gruppe, og er ejet af rapporteringen i henhold til dette materiale E3-1220 chip ved v5.

 • Server middelklasse produkter baseret på konfigurationer, der omfatter fra 2 til 4 CPU'er.

 • Men beslutninger standard præmie niveau hører til enheden, herunder mere end 4 chips.

Pakkens indhold

Intel Xeon E3-1220 - это ВОХ. Den vigtigste levering option, som kan findes Intel Xeon E3-1220 - det BOX. Det omfatter følgende:

 • Branded kasse lavet af pap.
 • Chip.
 • Plastic kasse til sikker transport af mikroprocessor-løsninger.
 • Et certifikat om fuld overholdelse af produktets normer og standarder.
 • Corporate køligere.
 • Brugervejledning i en forkortet version.
 • Termisk smøremiddel.
 • Billet med garanti.

Reserve levering option - TRAIL. Omkostningerne i dette tilfælde var lavere for den grund, at det ikke omfatter producenten af kølesystemet af ventilatoren og termiske pasta.

Socket arkitektoniske træk, hyppighedsværdierne

E3-1220 модификации v5 - это LGA1151. Den vigtigste socket E3-1220 til modifikation v5 - er LGA1151. Igen, denne chip kan kun komplet på et sæt bundkort S2HH chips, der er beregnet til montage arbejdsstationer eller servere. I almindelige beslutninger af en sådan klasse og serier 1XX 2xx sådan CPU vil ikke fungere overhovedet.

Koden navn for denne mikroprocessor arkitektur - Skylake. Arrangementet af opløsningerne af mikroprocessoren er konfigureret således at det inkluderer 4 fysiske data klynge. Samtidig støtte HT-teknologi i denne chip mangler. Derfor er antallet af kerner er lig med antallet af strømme, dvs. 4.

Men TurboBust teknologi i forbindelse med CPU'en fungerer med succes. Som følge heraf ændrer mikroprocessoren frekvens dynamisk. Dens minimumsværdi er - 3,0 GHz, og den største - 3,5 GHz.Crystal fremstillingsprocessen teknologi, strømforbrug og temperatur

Intel E3-1220 именно ревизии v5 является технология производства кремниевого кристалла. Nøgle "chip" med Intel E3-1220 produktion var revision v5 er en teknologi til produktion af en silicium krystal. I dette tilfælde er det avancerede og overholder 14 nm. Dette skyldes brugen af sådanne avancerede proces denne chip kan prale nominelt termisk pack 80 watt.

Også dimensionerne af krystallen er 37,5 mm x 37,5 mm. Den højeste temperatur af processorenhed er indstillet af fabrikanten på omkring 67 C. I virkeligheden er denne parameter ikke overstige 60 ° C.

Den spænding, der påtrykkes chippen skal være i området på 0,55 - 1,52 V. Den sidstnævnte værdi er sædvanligvis bestemt af graden af kompleksitet af det problem, der løses, og den aktuelle temperatur halvleder basen CPU.

delsystem Cache hukommelse

Xeon E3-1220 . Embedded hurtig hukommelse delsystem på 3 niveauer prale Xeon E3-1220. Den største mængde i dette tilfælde er den sidste tredjedel niveau, som kan rumme otte GB data og instruktioner.

Denne del af cachen deles mellem alle komponenter i processoren og adresse rum, den fælles. Det vil sige, kan alle lagercellerne lagre både data og instruktioner.

Det andet niveau kan rumme 1 MB data og instruktioner. Han var allerede opdelt i 4 dele 256 KB. Hver af disse dele er direkte knyttet til en bestemt kerne og kan lagre så snart dens instruktioner og data.

Kapaciteten af det første niveau er 256 KB. De er opdelt i 4 segmenter af 64 KB. Hver af dem, som det andet niveau cache er fast for en bestemt regneenhed. I dette tilfælde er hukommelsen opdelt i 2 lige dele 32 KB. En af disse butikker kun data, og den anden - CPU instruktioner.

Controlleren omfattede en random access memory af producenten af CPU. Han er en to-kanal og har til formål at arbejde sammen med DDR4 moduler. Chip frekvens i dette tilfælde skal overholde 1866 MHz eller 2133 MHz. Du kan også bruge en high-speed-løsninger, men de vil arbejde er stadig på det højest mulige frekvens på 2133 MHz. Den maksimale mængde RAM installeret i fremkalderen på omkring 64 GB. Båndbredde hukommelsessubsystem svarer til 34,1 GB / sek.

Omkostninger. anmeldelser

E3-1220 v5 имеет высокую стоимость. Som enhver anden processor løsninger selskab "Intel", E3-1220 v5 har en høj pris. I boksen Indstillinger det anslås af fabrikanten i 203 dollar, men mere overkommelige TRAIL - 193 dollars.

Det var meget, meget overpris og er den største ulempe ved denne løsning. Desuden denne model i øjeblikket er relevant, og det kan stadig findes til salg i ny stand.

Men den plus af server-chip er:

 • Høj energieffektivitet.
 • Fejlfri interaktion.
 • Fleksibel funktionalitet, som giver dig mulighed for at bruge det som en del af server-computere i budgettet niveau, og arbejdsstationer.resultater

E3-1220 . I dag virkelig fremragende Processing Unit er E3-1220. Han er perfekt til realiseringen af low-end-servere.

En anden mulig anvendelse af det - en arbejdsstation med et stort præstationsniveau. I alle andre tilfælde, brug af chippen unødigt enten af økonomiske årsager, eller for et utilstrækkeligt ydeevne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.