ComputereUdstyr

Single-mode fiber-optisk kabel - en teknologi, som fremtiden

I processen med computernetværk udvikling og globalisering opstod opgaven med at forene uensartede lokale komponenter, som er på store afstande fra hinanden. I dag, for at løse dette problem mest anvendte single-mode fiber-optisk kabel.

Fysisk, denne særlige lille diameter fleksibel fiber fremstillet af kvartsglas. Det bruges til at transmittere lys signaler over lange afstande. Overførsel udføres ved refleksion lysstråle fra den indvendige side af fiberkappe.

De er skabt af to teknologier. Derfor er der et optisk kabel singlemode og multimode. Den væsentligste forskel mellem de medier fra disse to teknologier er antallet af transmitterede datastrømme (lysstråler).

Single-mode fiberoptiske kabel kan tilvejebringe transmission af information over et bredt båndbredde over meget lange afstande. I dette tilfælde er en transmission medium ikke truet med forældelse, som det er nu kompatibel med alle netværksprotokoller, der er i udvikling eller test drift.

Til voksende store netværk har brug for en pålidelig og let at ændringerne som følge af ny teknologi, kabel. Optisk single-mode er i fuld overensstemmelse med disse krav. Så han blev udbredt i alle sektorer af information aktivitet. For mange genstande, der er single-mode fiber-optisk kabel sætte "i reserve", da det indebærer en betydelig stigning i den krævede båndbredde. I dette tilfælde behøver netværksdesignere ikke engang tænke på det faktum, at kabler af lignende konstruktion kan være forældede, da det er næsten umuligt.

Moderne single-mode fiber-optisk kabel, som anvendes til at stammen netværksforbindelser, har en række forskellige nyskabelser, der væsentligt forenklede WAN implementeringsprocessen. Derfor er de nødt til at vide om nogen respekt for sig selv ekspert på opførelsen af motorveje.

Der er flere store undertyper, som er opdelt i single-mode fiber-optisk kabel anvendes til installation uden for bygninger:

  • med fibre, der er anbragt i en tæt belægning virker som en buffer. De er meget nemme at installere specielle optiske konnektorer efter behov. De kan også bruges inde i bygningen. Fremstillingsprocessen disse kabler er ganske enkel - polyvinylchlorid, påføres direkte på glasfiberen selv;
  • med fibre, der er placeret i de rør fungerer som en buffer rolle. Ud over disse, er røret fyldt gel, som forhindrer dem i mekanisk indflydelse på hinanden (dette forhindrer skader forårsaget af udvidelse af materialet ved højere temperaturer);
  • bælte type. Det er kendetegnet ved tilstedeværelsen af et stort antal fibre og høj tæthed af de anvendte materialer.

Single-mode fiber-optisk kabel vælges afhængigt af de opgaver, der skal løses ved lægning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.