Mad og drikkevarerOpskrifter

Lækker kogt tungen: opskrift

Svinekød eller oksekød tungen, samt nyrer, hjerte og lunger, er klassificeret som biprodukter. Mange mennesker er foragt for denne delikatesse, overvejer det uspiselige og endda grim. I mellemtiden, i deres biokemiske sammensætning af kogt tungen, opskriften vil blive beskrevet senere, er ikke ringere end kød. Indeholdt i produktet anvendelige sporstoffer og en hel gruppe af vitaminer.

Ernæringseksperter og læger opfordres kraftigt til at bruge sine ammende mødre og dem, der har været jern og calciummangel. Delikatesse er ikke kun nyttige for organismen, men også smage. Kødet og strukturen af sproget er meget sart. Til biprodukt behagede smagen, er det nødvendigt at lave mad, mindst en og en halv time. Det hele afhænger af alder af dyret og kroppens størrelse. Fra artiklen, vil du lære at lave mad kogt tungen. Opskrift overraskende enkelhed og lethed.

Den første variant. Kog i bouillon

Tre liter vand bør tages halv kilo oksekød tungen, friske gulerødder, en leder af løg, en bundt persille, lavrushku (to blade), sort peber ærter (10 stk.), Selleri rod og salt.

Fremgangsmåde til fremstilling

Fyld med kogende vand biprodukt, hvis vi ønsker at ende op med en saftig kød inde. I processen med afdampning af bouillon bør hæld kogt vand. Det er også nødvendigt med jævne mellemrum at fjerne skum. tilføje Straks alle krydderier er nævnt ovenfor med grøntsager og koge over meget svag varme, indtil kogt. Når skal vendes kødet. Anslået tilberedningstid - to timer.

Hvis du planlægger kogt tunge (opskrift ovenfor) for at bruge den næste dag, anbefales det at lade produktet i bouillonen indtil helt afkølet og derefter skifte i en beholder og opbevares i køleskab. Så kødet forbliver saftigt og mørt. Også fordi det er muligt at forberede forskellige delikatesser og serveret med friske grøntsager.

Anden udførelsesform. Med vegetabilsk sauce

Udarbejdelse af kogt tungen er underlagt alle. Lad os prøve at gøre det med vegetabilsk sauce. Fødevarer sammensætning omfatter ét eller zucchini squash, peber, løg, salt og Lavrushka. Glem ikke at købe oksekød biprodukter.

Vasket godt med sproget med børsten, fyld med koldt vand og giver at stå i 5-10 minutter. Træk igen at rengøre, at skåret i små stykker og koges i saltet vand. Efter kogning, satte peber, groft hakkede zucchini og løg hoved.

Du kan eksperimentere med grøntsager til smagspræferencer. Tilladt at bruge frosne fødevarer. Dæk med et låg og pint indtil de er møre. Sæt en plade af kogt tunge, opskriften er enkel nok, og dampede grøntsager til at male i en blender, tilføjer bouillon. Serveres med ris og sovs.

Tredje udførelsesform. I multivarka

Mere nyttigt og nemmere at tilberede måltider i en sådan indretning. Du kan finde opskriften. Brug lignende ingredienser: (. 3 stk) gulerod, løg, peberfrugt, persille, salt og svin tungen.

Renset kød (ikke klippe) med persille, løg og gulerod Multivarki sat i en skål, hæld kogt vand til sæt-funktion 8 niveau "kylling suppe" og klik på start. Efter kogning udeladelse biprodukt i koldt vand og renses fra huden.

Sendes tilbage i skålen, hældes væske, tilsætte salt og peber. Expose indstillingen "Multipovar" og tid til en halv time. Serveres med sennep, peberrod eller adzhika sprog svinekød kogt. Opskriften, som du kan se, er det absolut simpelt.

Ordentligt forberedt Produktet smelter i munden og beriger kroppen med nyttige stoffer. Af denne delikatesse lavet et udvalg af snacks, sandwich, og føje den til de første kurser. For at forbedre biotilgængeligheden du tjener det med friske krydderurter: dild, koriander, persille. Sådan en stor appetitvækker til afdragsfrie enhver ferie bord.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.