SundhedMedicin

At drikke eller til at leve? fase af alkoholisme

Alkohol - er den ubudne gæst, der allerede banker på døren til mange mennesker. Nogen fundet styrken til at køre væk og lukke døren foran denne katastrofe, og nogle ikke. I Sovjettiden blev det hovedsageligt alkohol drikke til mænd. Men på dette tidspunkt i livet er i stigende grad begyndte at møde kvinder og teenage alkoholisme. Og det værste var, at der i henhold til de medicinske journaler af børns tilfælde af afhængighed af alkohol blev registreret.

Hvad er alkoholisme? Dette er ikke en hobby og ikke en vane, som, hvis du virkelig ønsker, kan du sige farvel til enhver tid betragtes af de fleste mennesker - det er en sygdom, der kræver langvarig og intensiv behandling. Problemet ligger i det faktum, at alkoholikere ikke betragter sig selv som sådan og som en bevidst afvise behandling, såvel som på et normalt liv. Spise befæstede drikkevarer, folk langsomt men sikkert bevæger sig mod alkoholisme. Den første etape af alkoholisme vises i et par år efter en solid "dialog" med glas.

Kronisk alkoholisme kaldet sygdom, som er karakteriseret ved udviklingen af patologiske stang (trang) til alkohol, fysisk og psykisk afhængighed deraf. I hjertet af alkoholisme er altid inebriety, som hele tiden udvikler sig, går ind i misbrug af stærke drikke. Typisk er en person i kampen om eufori kontinuerligt stigende dosis af alkohol og således sædvanlig fuldskab bliver en sygdom. I medicinsk praksis, er der tre stadier af alkoholisme.

Den oprindelige (første) fase kommer efter flere års drikke. Til denne fase af alkoholisme iboende udseende af tolerance, dvs. stabiliteten af organismen til drikkevarer med "grader", såvel som den fuldstændige forsvinden af det beskyttende gag reflex. I denne periode, at udvikle psykisk afhængighed, som er karakteriseret ved en konstant lyst til at drikke, tænker alkohol er den vigtigste (dominerende). På dette stadium af alkoholisme der er sådan en ting som stansning amnesi, det vil sige, at patienten ikke huske noget fra det øjeblik, at tage den første dosis. Også hos mennesker er ved at ændre de karaktertræk, for eksempel, er der en pral, liggende, Snaksomhed. Og hvis du ikke kan drikke, der er irritabilitet, ofte depression.

I det andet (moderat sværhedsgrad) alkoholisme fase udvikler fysisk afhængighed af alkohol - tømmermænd syndrom. Da der er syndromet? Når patienten er ædru, han har en takykardi, svimmelhed, hjerte- og hovedpine, rysten (tremor) lemmer. Ofte er denne betingelse er ledsaget af diarré, opkastning, søvnløshed, kvalme. Og patienterne selv bliver nervøse, irritabel, frygtsomme, undertrykt. Fra dette punkt begynder nedbrydningen af mennesket som individ. Han bliver en løgner, uhøflig, grusom, egoistisk, for hans familie mister sin betydning, som regel, er der en alkoholisk humor. For at kunne købe alkohol, patienten ofte kommer til at stjæle, og også kan sælge værdifulde ting eller veksles til enhver alkoholholdig drik, såsom lav-kvalitet vin, vinduesvisker, cologne.

Når den tredje (alvorlig) fase af alkoholisme signifikant nedsætter kroppens tolerance over for alkohol, dvs. forgiftning er nu kommet fra små doser og leveres komplet nedbrydning. En person ophører med at bekymre sig om arbejde, familie, hans eneste tanke om, hvordan at drikke. Resultatet fra alkohol er tilgængelig - patienten sjusket, rodet, han reduceret intelligens, vises deprimeret humør og selvmordstanker, lethed til tårer, selvbebrejdelser. En alkoholiker kommer i en langvarig drikke Bout.

Konsekvenserne af alkoholisme er forfærdelige. Lang tids brug af spiritus medfører uoprettelig skade på kroppen, påvirker alle systemer og organer, uden undtagelse. Meget ofte er der en tendens til fedme eller vægttab. Og der er også risiko for at udvikle skrumpelever og myokardieinfarkt, gastritis og alkoholisk polyneuritis, hypertension og impotens, kronisk hepatitis og diabetes, mavesår og hjertesvigt.

Det er vigtigt at huske, at alkoholisme er en sygdom - og det skal behandles.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.