Hjem og familieTeenagere

Hvordan at forklare et barn, hvilken periode? Sådan begynder månedlige

Hvor dejligt for forældre at se deres døtre reinkarnation! Fra små klodsede små piger bliver de unge og smukke piger. Vokser op - en kompleks proces, der omfatter ikke blot en metamorfose, men også ændringer i den vordende kvinde. Hvordan at forklare et barn, hvad en måned, ikke? Efter alt, er det vigtigt ikke kun at indsende de nødvendige oplysninger en teenager, men også tage sig af den psykologiske side af sagen.

hjerte til hjerte samtale

Før vi begynder at tale med sin datter hver mor må forstå - at det er klart, kan det være dette mysterium til sit barn. Derfor er det vigtigt at indsende oplysninger. Mange piger ved ikke, hvordan man kan begynde månedligt, og denne "hændelse" somme tider kaster dem ind i et chok. Start en samtale med deres egen historie, beskriver i detaljer, hvordan dette er sket for dig. Forklar barnet, det er en naturlig proces, der vil vidne om hendes opvækst. Forklar, at når menstruationen begynder, pigens krop ændringer, bliver det mere attraktivt og feminin.

Understreg, at en sådan proces - det er ikke en sygdom, men snarere en bekræftelse af sine kvinders sundhed. Hvis barnet er genert til at tale om det, skal du ikke tvinge det, fodre oplysninger i små portioner. Prøv at interessere en pige, der vil hjælpe til at forstå, hvordan det vil ændre sig, og i fremtiden vil være i stand til at blive mor. Og hvordan forklare barnet, at denne måned, hvis han nægter at tale om det? I dette tilfælde er den bedste løsning er at tale med dem, der er datter af den mest betroede. Bedstemor, kan søster eller gudmor fortælle hende alle detaljer.

aldersgrænse

Og når vi begynder fra en vanskelig samtale? Som regel, menstruation hos piger starter fra 9 til 15 år. Men dette er ikke en lov. Det er bedst at fortælle dit barn enkelthederne før begyndelsen af puberteten, i 8 år gammel datter er allerede i stand til at forstå dig. Selv om det ikke er alle lært, ved forekomsten af den månedlige barn i hvert fald ikke er bange. Forsikre dit barn at skam er absolut intet, og du bør helt sikkert fortælle sin mor om arrangementet. Fortæl, at denne proces er absolut alle piger og kvinder i en vis periode af livet. I dette tilfælde er det ikke nødvendigt at fokusere, når det skulle ske månedligt, fordi barnet kan føle, at den manglende menstruation , indtil en vis alder - det er en sygdom. Men moderen skal kontrollere sig selv hvornår man skal begynde valget. Hvis de er for tidligt (op til 8 år), eller, tværtimod, blev forsinket til 17 år, bør se en læge til råds. Faktisk kan en sådan udvikling indikere hormonal svigt i kroppen.

Information til forældre

Bemærk, at hvis din datter der undervægtige eller overskydende, månedligt længe kan ikke angribe. I dette tilfælde skal du vise barnet til lægen. Som en generel regel, siden dannelsen af brystet og før menstruationens foregår omkring to år. Må ikke bekymre dig, hvis en pige allerede er begyndt månedligt, men uregelmæssig, skiftet er fra 10 til 14 dage. Den normale cyklus er etableret i 1,5-2 år. Men du bør være opmærksom, hvis forsinkelsen er mere end 3 måneder.

PMS - Fortæl ham om pigen

Fortæl min datter, at menstruation betyder, hvordan det sker. Understreg, at det er en naturlig proces. Når barnet forstår, hvad de kan forvente, kan han stille et spørgsmål om smertefulde fornemmelser. Og vi har brug for at forberede meget delikat pige i denne sag. Det er ikke nødvendigt at sige, at det er meget smertefuldt, og så vil hver måned. Prøv at forklare, at alle de processer, der forekommer i kroppen, er individuelle. Måske var det hendes smerte aldrig vil. Det er bedre at fortælle os mere om den præmenstruelle periode. Svaghed, irritabilitet, øget appetit, træthed - disse er symptomer, som hun kan føle før menstruation. Forklar, at dette snart vil passere. Understreg, at under menstruation er forbudt at overanstrengelse, både fysisk og følelsesmæssigt, ellers cyklen kan gå på afveje.

hygiejne

Hvordan at forklare et barn , hvad måned, hvad der er nødvendigt for at observere hygiejnereglerne? Først og fremmest fortæller os, at disse dage kommer en gang om måneden, og ikke længe - omkring 3 til 7 dage. I denne periode er det meget vigtigt at holde rent og vaske regelmæssigt for at undgå risikoen for infektioner. Lær dit barn, at det varme vand øger blodgennemstrømningen, så et bad i denne periode er det bedre ikke at acceptere og bruge bruser. Vand procedurer bør udføres nødvendigvis i morgen og aften. Men i de tidlige dage, du har brug for at vaske hver 3-5 timer, afhængig af intensiteten af emissioner. I dette tilfælde bør midlerne til hygiejne udskiftes med nye.

Sådan bruger

I løbet af måneder gammel pige bør vide, hvad hygiejne er nødvendigt at bruge. Du kan forudbestille købe pakninger og fortælle dig, hvordan man bruger dem, de vil hjælpe den til at bevare friskheden og renlighed i løbet af dagen. Forklar, at i denne periode, skal de bære en reserve. Men de unge damer bruge tamponer kan ikke anbefales. Fortæl os, hvad der er at foretrække at bære på et tidspunkt: Det er nødvendigt at opgive de lyse tøj og udstyr, der passer tæt til kroppen.

Bekymring om sundhed

Fortæl barnet, at den normale menstruation er meget vigtigt for hendes helbred, så det skal overholde visse regler i de kritiske dage :

  • Undgå stress og overanstrengelse.
  • Stop med at spille sport.
  • Du kan ikke holde sig til en kost og sulte - en sådan begivenhed kan forårsage menstruation mislykkes og føre til hormonel ubalance.
  • Det er ikke nødvendigt at bade i åbne reservoirer. Høj risiko for at fange en infektion.

Ændringer i kroppen

Nu hvor du ved, hvordan at forklare barnet, at denne måned. Men sådan tale vil være en glimrende lejlighed til at fortælle pigen, at hun nu er i stand til at blive gravid og føde. Selv hvis din datter har endnu ikke seksuelt aktiv, selv om den har de nødvendige oplysninger. Bemærk, at det er nu i kroppen modnes ægget, der kan befrugtes under samleje, hvorefter graviditeten. Det er ikke nødvendigt, selvfølgelig, at skræmme barnet, er det bedre at fortælle dig, hvordan at beskytte sig selv, hvilke redskaber der skal bruges. Bemærk, at tidlige graviditet er uønsket og kan have en negativ indvirkning på kroppen af en ung mor.

Glem ikke at fortælle os om risikoen for seksuelt overførte sygdomme gennem ubeskyttet sex, især under menstruation. Kan udarbejde en særlig litteratur, som barnet lære mere om de oplysninger, han eller podyschu site med konkrete problemer for unge.

resumé

Kære forældre, så husk: på trods af, at din lille pige vokser op, så mange ting skræmme hende og fortsat uklare. Derfor er det vigtigt at fortælle barnet om de processer, der finder sted i hans krop. Prøv at vinde tillid pigen, og så vil du være i stand til at støtte hende i denne svære stund.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.