Nyheder og SamfundNatur

Mushroom ezhovik: beskrivelse, levesteder og bruges i madlavning

Mushroom ezhovik - en fantastisk gave af skove. Denne publikation vil fortælle om de to former for frugt. Du ved, hvad det ser ud på offentlige steder og foretrækker at vokse ud af det kan være forberedt.

Beskrivelse flake ezhovika

I naturen er der et farverigt champignon ezhovik. Det hører til familien af hydnaceae. Det kaldes også høg pilekogger ezhovik skællende, taglagte ezhovik. I Kirgisistan, folk finder det sorte svampe. Ikke for ingenting har en svamp så mange navne, i virkeligheden, ser på det, alle kommer op med deres egne foreninger.

Hat i flake ezhovika når en diameter på 25 centimeter. Det er konveks i kanterne og i midten er der en lille depression. Farve kan være en grå-brun, mørkebrun med brune store skalaer. Unge svampe hat har en fløjlsagtig overflade. Jo ældre han er, den grovere bliver det skalaer og mere de er bøjet. Hans stærke ben har en diameter på 1-3 cm, en højde på 2-8 cm, med alderen kan ekspandere en smule under.

Hvor svampen vokser farverige ezhovik?

Det kan findes i løvfældende, nåletræer og fyrreskove. Den kan vokse i en hvilken som helst del af, men foretrækker sandet, kalkholdig eller mos dække jorden. Den vokser enkeltvis eller danner rækker. Det kan findes i perioden fra august til november. Den mest aktive af disse svampe frugtlegemer i september. Det sker, at de fade hatte, og de er magen til andre arter - gul ezhoviki. Lad os se, hvordan de adskiller sig.

Ezhoviki svampe gul

Denne art er ikke populær blandt svampe plukkere. Men dens smag og udseende ligner en ræv. Alternative navne overvejet gave skove - ezhovik (Hydnum) hak, døde ræv.

Cap gul ezhovikov kødfulde med en præget overflade. Det fløjlsagtig og tør at røre ved. Dens kanter er konvekse, og i midten er der en lille depression. Farven kan variere fra bleg okker, pink og gul til rød-orange, mørkebrun. Diameteren af hætterne kan nå 25 cm. Ved at trykke på og modning bliver mørkerød, og perioden med tørt vejr bliver hvidlig eller lysegul farve. Under det er små, aflange nåle-lignende pigge af gul-pink farve. Hvis du rører ved dem, de er nemme at bryde. Ben Gullig på denne svamp har en tykkelse på op til 3 cm, længde 5 cm og tilspidser lidt i bunden.

Gul champignon ezhovik har lighed med kantareller. Forskellen er, at førstnævnte er under motorhjelmen pins, mens kantareller - plade. Det gør dem mere almindelige og levested. Stadig, det slags svamp ligner en lille rød og gul ezhoviki, men adskiller sig i størrelse og det faktum, at hætten og pigge forbi den orange-rødlig nuance.

Bruges i madlavning

Ezhovik - svamp, der har særlig lugt krydret. Det kan være at din smag er ikke for alle. Det hører med til den fjerde kategori af næringsværdi. Unge ezhovikov kan forberede lækre pickles, pickles, stegte fødevarer. Men de viser sig meget velsmagende tørret. Modne prøver mere bitter, så før du har noget at lave mad, de har brug for at blive kogt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.