Nyheder og SamfundNatur

Arter af svampe og deres nyttige egenskaber.

Enhver person mindst én gang i deres liv gik til skoven for at plukke svampe. Og derfor vi alle, at i naturen er der forskellige arter af svampe. Blandt dem er der både gavnlige og giftige, så før du spiser mad svampe, er det nødvendigt at sikre, at de er spiselige.

Svampen består typisk af en hætte og stilk, men der er undtagelser - for eksempel den trøffel, der vokser i jorden. På indersiden af hætten plade eller rør er anbragt, via hvilken svampene formere sig. Disse rør eller plader af modne sporer. Mange spiselige svampe arter syntetisere næringsstoffer ved at behandle rester af døde organismer i jorden. Som fodre svampene er opdelt i:

- saprotrophs der lever af organiske stoffer, deres organisme af forarbejdede planterester;

- parasitter, der lever af andre levende organismer - for eksempel på et træ. I nogle tilfælde er et sådant samarbejde er til gavn for begge organismer

I denne artikel vil vi liste nogle arter af svampe. Først og fremmest skøn over placering. Den vokser på råddent træ, og derfor spiser for egen regning, dens mycelium det udvikler direkte under skorpen. Denne type svamp er en parasit og føre til træ død. På en mindre populær champignon - rørhatte, navnet fik han på grund af det faktum, at dens udvikling foregår kun på birk rødder. Desuden er denne art ikke relateret til parasitter, som på grund af evnen til at syntetisere næringsstoffer rørhatte delvist transmitterer dem til træet.

Vi værdsat svamp og svamp såsom rørhatte. Han har en klar rød hat, som selv en amatør champignon se langvejs fra. Blandt alle arter af svampe er det specielt. Dens forskel ligger i det faktum, at det er meget uhøjtidelig til vejr og endda i et tørt år i overflod vokser i skyggefulde asp. Boletus har flere sorter. Afhængigt af det sted, hvor den vokser, kan dens hoved tage skygge fra hvid og gul til orange og brun.

Særlig opmærksomhed skal rettes mod en sådan mangfoldighed af svampe, både hvide svamp. Under madlavning, det giver off en behagelig aroma, der kan erobre nogen gourmet. Dybest set denne svamp tørret eller stegt i frisk, champignon suppe er det også nødvendigt. Det er kendt, at mange typer af hvide svampe, men dygtige svampe plukkere vil altid være i stand til at finde i skoven den bedste af deres repræsentanter.

De nyttige egenskaber af dette produkt ikke ender kun på smag. I folkemedicinen, hvid svamp, tørret og bankede til pulver, anbefales det at tage til forebyggelse og behandling af cancer.

Det er værd at bemærke, hvor stor næringsværdi af svampe. Sammen med dem at komme ind vores krop næringsstoffer som vitaminer B, C, D, mineralske stoffer - såsom fosfor og kalium. Den sammensætning af svampe omfatter chitin og cellulose, som fremmer en bedre fordøjelse, men de er desværre forhindrer fuld absorption af kroppen indeholdte næringsstoffer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.