SundhedMedicinsk turisme

Sanatorium "Yaselda": anmeldelser, fotos, hvordan man kommer dertil?

Blandt de belarussiske kursteder Sanatorium "Yaselda" (Brest-regionen) indtager en fremtrædende plads. Villigt kommer her for at hvile borgere i republikken, mange her og udenlandske gæster. Den kursted med et højt niveau af medicinsk behandling og fremragende materiale base.

placering

Den kursted er den tilstand særorganisation for veteraner med krig og arbejdskraft, er relateret til de bedste institutioner Labor og social sikring af befolkningen i Hviderusland.

Resort ligger i et smukt sted nær kysten (300 m) af floden Pina på grænsen Polesie moser, 10 km fra distriktet centrum af Pinsk. Det er kun 25 km fra Brest og 340 - fra Minsk, er den tilgængelig for turen i bil eller med offentlig transport.

Generelt meget komfortabelt resort "Yaselda" i transportsektoren besked. Hvordan kommer, let at forstå. Her er en masse busser, der er bekvem jernbane besked.

Kom til Pinsk, kan du træne Moskva - Gomel (№75).

Fra Brest bus eller på Olshany Lutkov til Pinsk; træne Brest - Central hver 2 timer fra 06:40 (stop Pinsk).

Fra Pinsk til sanatoriet er busser: 7:50 tjeneste, shuttle Pinsk - Pochapovo (stop i byen) 11:30, 13:05, 19:20. Der er andre veje, men de går ikke til et sanatorium (bare gå til busstoppestedet ligger 1,5 km væk).

Gæsteanmeldelser vidner bekvem trafik. Hertil kommer, her kan du bestille en overførsel.

Book en billet kan du på det telefonnummer: (375) 165 38-83-64

Overnatning og forplejning

Det område af sanatorium er relativt lille, men ifølge anmeldelser, perfekt præparerede, meget godt organiseret. Der er en sti, havepavillon til afslapning. Alle lokaler og denne to-etagers 3 (med elevatorer) sover boliger værelse (150 steder) hydropatisk, medicinsk bygning, montage og dans haller, indbyrdes forbundne varme overgange.

Bundfældning gæst passerer for enkelt og dobbelt standard værelse, dobbelt 2-værelses suite. Alle værelser har bad, køleskab, fjernsyn, altan / terrasse. Der er værelser specielt indrettet til handicappede (handicappede).

Værelsespriserne per nat varierer afhængigt af ankomstdagen, og er 1850 s. / Nat for en plads i behandlingen og 3 måltider om dagen.

"Yaselda" (spa) på placeringen modtager kun positive anmeldelser. Gæsterne siger komfortable værelser, nye møbler, perfekt renlighed (rengøres dagligt), exceptionel høflighed og omsorgsfuldt personale.

Fremhæv de specielle tilpasninger i næsten alle tilfælde (senge, terapeutiske, til kulturelle aktiviteter) for mennesker med handicap. Her er alt er forudsat, det virker.

Behandlingen af bevægeapparatet og bindevæv

Sanatorium "Yaselda" opnår gode resultater ved behandling af sygdomme i bevægeapparatet, bindevæv problemer. Virksomheden beskæftiger en venlig team af læger, som ikke ændrer sig i mere end et årti. Patienter i deres stillinger, de skriver om den opmærksomme, yderst professionel respekt, de gode resultater af behandlingen.

Her behandles:

 • Osteochondrose af alle grader.
 • Ledsmerter, periarthritis.
 • Osteoarthritis af samlinger (primær og sekundær).
 • Status efter artroplastik (leddene).
 • Reumatoid arthritis.
 • Polyarthropathies (arthritisk).
 • Hælspore.
 • Ankyloserende spondylitis.
 • Betingelser efter skader i muskler og sener.

Blandt de vigtigste metoder til behandling: bade sapropel mudder, laser og magnetisk terapi, kold terapi, 15 typer Electrophototherapy procedurer, trykbølge terapi, ultralyd, terapeutiske massage (hånd, elektrostatiske, vibrerende) pnevmokompressatsionnaya terapi (udstyr fremstillet i Tyskland, England), termorefleksoterapiya , bad, swimmingpool (luft gejser, vandfald, jacuzzi), tørre kuldioxid bade, gymnastik, stavgang, 7 slags blokader.

behandling fordøjelseskanalen

Gå til "Yaselda" sanatorium til behandling af problemer i mave-tarmkanalen, er hele fordøjelsessystemet. Her behandles:

 • Kronisk gastritis, esophagitis, gastroduodenitis.
 • Mavesår.
 • Gerd.
 • Cholecystitis.
 • Pancreatitis.
 • Hepatitis.
 • Colitis.
 • Irritabel tyktarm (alle slags).

Indlæg hævder, at behandling og nyttiggørelse give positive resultater, der allerede under sit ophold på et sanatorium, effekten fortsætter efter hjemkomsten.

Yderligere behandlingsmetoder under anvendelse af konventionelle procedurer: kost, te, ilt cocktails og mineralvand, mange andre (se ovenfor), udført på en særlig avanceret udstyr. Også, akupunktur, særlige bade, terapeutiske lavement drop, dyb skærm rengøring af tarmen.

Behandling af problemer i det cardiovaskulære system

Om behandling hjerte-kar-sygdomme også en masse gode anmeldelser. I sanatorium "Yaselda" vil blive behandlet:

 • Åreforkalkning.
 • Angina pectoris.
 • Hypertension.
 • Åreknuder og venøs insufficiens.
 • Gigt (mitral og aorta ventiler).
 • Endometritis og nedre lemmer åreforkalkning.

Ud over de traditionelle spa behandlingsprocedurer (over 20 arter), er at anvende et system med flydende tør "Nuvola", presso-terapi.

Behandling af luftvejsproblemer

Meget god feedback om behandling af lunge, luftvejssygdomme. Sanatorium "Yaselda" behandler:

 • Kroniske bluetongue sygdomme og ENT (sinusitis, rhinitis).
 • Obstruktiv og ikke-obstruktiv bronkitis.
 • Lungefibrose, langvarig lungebetændelse.
 • Astma (allergisk og ikke-allergisk styret).
 • Bronchiectasis (kun en etape).

Sammen med de traditionelle typer af spa-behandlinger anvendes: tør kuldioxid bade, saunaer (ceder tønde), behandling i speleologiske kammer (kunstig mikroklima).

Omkostningerne af billetter og tillægstjenester

Beviserne for "Yaselda" sanatorium beregnet til 14 eller 21 dage. Men som det fremgår af den officielle hjemmeside og anmeldelser fra vores gæster, mange af de tjenester, der leveres (125 arter) er mod et ekstra gebyr. Således blandt de ekstra betalt vil være alle de spa-faciliteter, swimmingpool, ekstra massage, ekstra undersøgelse (ikke den vigtigste sygdom) i moderne diagnostisk udstyr.

Med denne behandling forværring af den underliggende sygdom, eller en hvilken som helst anden adfærd i byen gratis (fordi de tror det er deres tilsyn).

Dog patienternes svar hævder, at omkostningerne ved yderligere procedurer er lav. Niveauet af gratis og betalte medicinske og sundhedsaktiviteter er konstant høj.

Den udvej aktier, rabatter konstant holdt. Således vil nytårsdag tur være mere original, men det indeholder ikke en galla banket.

Den kursted kører en 2-dages wellness "Weekend ophold."

Betingede resorts og fritid

Den kursted er at positionere sig som en udvej for de ældre. Gennemsnitsalderen for de betingede fritid turister ved årsskiftet pensionsalderen.
Imidlertid anmeldelser veltalende, at kedeligt er ikke tilfældet.

En masse gode ord skrevet for at holde danseaftener, diverse underholdningsprogrammer under tilsyn af personale med ansvar for fritid.

Gode anmeldelser af musik, sang aftener af lokale shows.

Mange turister nyder ture i resort på transport området. De tak for en interessant ferie og ikke belastende.

En masse gode ord om stavgang, usædvanlige erhverv LFK, på velplejet, meget smukke (der er 3 damme) område.

Gæster, der besøgte sanatoriet "Yaselda" (Pinsk distrikt, Brest-regionen) skriver kun positive anmeldelser. Positiv holdning af personale, konstant pleje om gæsterne, professionalisme - det er de kvaliteter, der kendetegner er normalt i deres indlæg patienter.

Grooming og pleje omkring den fornemme sanatorium "Yaselda". Billeder, offentliggjort her, gør det muligt at se den anlagte område og kvaliteten af reparationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.