SundhedMedicinsk turisme

"Svisloch" - sanatorium i Hviderusland for dine børn

Børns sundhed og fulde udvikling har altid lagt særlig vægt. Moderne feriesteder tillade et barn uanset alder er ikke bare en god hvile i lejren, men også til at helbrede. Sanatorium hvile - er de ideelle miljøforhold og de bedste traditioner fra fortiden.

"Svisloch" - sundhed, kan vi sige, fabelagtig, fordi det er placeret i skoven. Her til gavn for landets fremtid - børnene - arbejder gode mennesker, interessante børn på ferie, og de er hele tiden under opsyn. Af den måde, behøver priser i denne institution ikke bide, selv om moderen vil gå med barnet.

område

"Svisloch" - udvej, som har en række fordele, og en af dem kan kaldes miljøet. Meget tæt på skoven, der vokser nåletræer og løvtræer, nær floden, og luften er krystalklar. På det område af grønne plæner, farverige pergola i skyggen af træer, stræder med bænke. Hele området af komplekset optager hele 14 ha! Der er ingen industri i nabolaget. Men at sige, at dette sted er gennemsyret tyrkisk eller egyptisk veluddannede, selvfølgelig, kan ikke være alle, der er smukt - det er af natur.

Medicinsk profil

Hvis dit barn ikke har nogen klager om sundhed, kan du stadig sende den i "Svisloch" Sanatorium accepterer for rehabilitering af alle børn. På samme tid på hospitalet kan rumme op til 250 unge campister, med så mange rebyatni, keder sig bare ikke har, kan alle finde venner med samme interesser og alder.

Her udrydde problemer:

 • åndedrætsorganer;
 • Gastrointestinale sygdomme;
 • kredsløbssygdomme.

Slap af med alle dens underholdning dygtigt veksler med alle mulige behandlinger. Børn tager syv år, og med rette, fordi meget unge damer vil være vanskeligt væk fra deres forældre. I løbet af sommeren, klimatoterapi perfekt suppleret ved at bade i floden, som er meget tæt, og solbadning. Walking i den friske luft hver dag.

"De naturlige faktorer i behandlingen i første omgang!" - det er udtalelsen fra sanatorium "Svisloch". Mogilev har fremragende mikroklimatiske helbredende faktorer. Det var i dybet af dette område af landet er koncentreret mudder indskud og brønde med en nyttig mineralvand.

procedurer

Manipulation forudsat at styrke kroppens forsvar i børnenes komplekse "Svisloch", et antal tråde:

 • te og cocktails, mættet med oxygen;
 • mineralvand swimmingpool - søm program;
 • mudderterapi;
 • inhalation;
 • tandbehandlinger;
 • terapeutisk massage;
 • paraffin og ozotokeritolechenie;
 • fysisk terapi;
 • halotherapy;
 • Bade med mineralvand, massage brusere;
 • carbondioxid bad.

Derudover kører kontoret af funktionelle diagnostik og klinisk laboratorium.

placering

Den udvej flere lave bygninger. Værelserne er ganske hyggeligt. Og selv om den ydre beklædning er ikke moderne, hvad er forskellen, hvis interiør er ganske anstændig.

Blot to sovesale, skole, administrationsbygningen, en medicinsk kontor. Bygninger er rapporteret ved anvendelse af isolerede overgange, hvilket er særligt vigtigt efter vand- og varmebehandlinger i offseason.

Yngre gæster ty lodge i det rum, hvor der kan være samtidig fra en til seks bofæller. Koldt og varmt vand er til rådighed hele tiden. Bad og toilet på værelserne.

mad

Power er godt nok i sanatorium "Svisloch". Sanatorium fokuserer på kosten køkken, bryggers barnets krop. Spisestuen mad klæber til balance, spisestuen er designet til en fuld last på 250 mennesker.

Feed børnene seks gange om dagen. Der er en delikat øjeblik: tropper trukket tilbage fra det område af nærliggende butik, og der rebyatnya elsker at købe alle mulige ikke meget nyttige produkter såsom kiks, sodavand og chips.

børneunderholdning

Om morgenen, uden at mislykkes at varme op i løbet af dagen forskellige sportsspil.

Legeplads med gynger, vandrette bjælker og andre faciliteter smadret ret på en grøn græsplæne, omgivet af gigantiske træer.

For børn organisere alle fester, der er en enorm auditorium.

Team spil er afholdt i det veludstyrede fitnesscenter, og om aftenen en DJ "spins" diskotek. Nogle særlige animation, selvfølgelig ikke, men hvad der er til rådighed, er nok.

Undervisning proces

Sundhed udvej for børn "Svisloch" indebærer undervise børn under ændringen. School på sanatoriet - et stort plus, fordi du ikke ønsker at sende barnet til behandling, hvor han var håbløst bagud i forhold til deres jævnaldrende i deres studier.

For at gøre det mere klart, hvad sanatoriet "Svisloch" billeder præsenteres i denne artikel.

Som du kan se, landskab design ligner en landsby, nogle gange buske lidt køre, de bare glemt at klippe.

Men volden af den oprindelige vegetation er simpelthen fantastisk. Gunstigt klima er med til at sikre, at miljøet er glædeligt blomster og træer.

Sport og legeplads i direkte i skoven, ja, hvor ellers kan du finde sådan en ferie fra fordelene ved civilisation?!

På koncertprogrammer i sanatoriet altid udsolgt, er alle siddepladser optaget, og de synspunkter, unge elever begrænset til den fase, hvor forvandler kako eller underholdende handling.

Sanatorium "Svisloch": anmeldelser af turister

Anmeldelser om etablering af et netværk roaming selvmodsigende. En ferierende som mad, kan ikke lide den service, andre i ærefrygt af alt, den tredje er ikke tilfreds med de vilkår. Mest sandsynligt, tilfældet i humør og i social tilpasning og samostoyatelnosi barn. De mest almindelige klager kan høres fra deres forældre end til deres børn.

Jeg vil gerne åbent erklære, at et barn af sin flygtige barndom bør besøge mindst en gang om sanatorium, børnelejr, pensionat på egen hånd. Hvem ved, måske er det tid zasyadet i hukommelsen som et af de mest levende barndomsminder. Skift, der blev afholdt i god kursted - det er en stor investering i livserfaring af den unge mand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.