SundhedMedicinsk turisme

Hvordan er basalcellekræft i Tyskland?

Basalcellecarcinom (eller basalcellehudcancer) - en underart sygdom, der påvirker huden, er det en overgangstilstand mellem ondartede og godartede tumorer. Denne sygdom type er ikke antyder tilstedeværelsen af metastaser, hvilket øger overlevelsesraten for patienter, der er modtagelige for denne sygdom. Oftest, basalcellekræft tilbøjelige til folk, der er fyldt halvtreds år, uanset køn.

Blandt de sorter af kræft skelnes nodulære, nodulær-ulcerativ, flad (skleroserende) og overfladiske basalcellekarcinom.

Af alle disse arter beskrevet af type uddannelse, er den mest almindelige betragtes nodulær. Fra det, måske udviklingen af andre arter.

Basalcellehudcancer (basalcellecarcinom), er meget langsom. I første omgang, huden sker node (det er ikke ledsaget af forekomsten af smerte fornemmelser, det generelt ikke generer den person), og derefter dens overflade er dækket af en skorpe begynder. Over tid, enheden begynder at vokse i størrelse, når de ledsages af dannelsen af mavesår.

Konsekvenserne af denne sygdom kan være af meget forskellig art, men i døden de er ekstremt sjældne. Men efter detektering af denne sygdom er det klogt at konsultere en kvalificeret tekniker for at opnå den mest effektive behandling, for basalcellekarcinom kan meget negativ indflydelse på menneskers livskvalitet.

Diagnostik til behandling af basalcellecarcinom i Tyskland

Den mest almindelige metode til undersøgelse af behandlingen af basalcellekræft i Tyskland anses for cytologi, som patienten tager en skrabning og tilbringe en punktering. Før vi tager et materiale med en første overflade af tumoren skimme dannelse. På samme måde patienten udføres blodanalyse og histologisk analyse. Hvis det er nødvendigt, de medicinske institutioner i Tyskland gennemført en MR, CT-scanning, og i mere alvorlige tilfælde - en kombineret PET-CT-diagnostik.

Fremgangsmåder til behandling af basalcellecarcinom i Tyskland

Der findes forskellige metoder til behandling af kræft i Tyskland som:

- strålebehandling (tumor bestråles med korte fokus røntgenstråling);

- ledende laserterapi (basalcellecarcinom fjernelse ved laserstråle);

- kombinationsbehandling (i etaper, hvor sygdommen alvorligt startet, eller i tilfælde af tilbagefald): Tumor først bestråles, og derefter - fjernedes;

- anvendelse af kryogen behandling (en procedure, hvorunder tumoren fryses til en temperatur niveau - 20 grader);

- anvendelsen af lægemiddelterapi (rendering virkninger på tumor cytostatiske lægemidler i små doser).

basalcellekarcinom behandling i Tyskland afhænger af det stadium af sygdommen. I det tilfælde hvor zapuschennoa sygdom, kombination brug assistance metoder.

Fordi basalcellekarcinom er ikke en aggressiv form for tumor, fremgangsmåden til kirurgisk behandling af basalcellekræft i Tyskland dreje ganske sjældent og kun i de senere stadier af udvikling, når tumoren er stor størrelse.

Mere forekommer mindre almindelige former for behandling af basalcellecarcinom i Tyskland for eksempel fotodynamisk virkning - en fremgangsmåde til behandling for basalcellekarcinom, som anvender lys, oxygen og lægemidler. Anvendes til fotodynamisk behandling af stoffer kan interagere med stråler og fotoner, der som et resultat fører til ødelæggelse af cancerceller.

Valget af behandling af basalcellekræft i Tyskland er forårsaget af direkte specifikation af sygdommen, dens stadie, og tilstanden af de angrebne hudområder.

Den mest signifikante fordel i valget af behandling af basalcellekræft i Tyskland stnet udvælgelse af de mindst traumatisk for patientens behandling og individuel tilgang.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.