Mad og drikkevarerOpskrifter

Royal Brie ost

Om brie kan sige, at det er helt fransk ost. Et par hundrede år brie var en af den slags hyldest, der blev betalt til den franske konge. Denne verdensberømte produkt er fremstillet af upasteuriseret komælk af bedre kvalitet. Brie skylder sin raffineret smag kompleks og præcis modningsproces, hvorunder skabte Botrytis, pulverformige papirmasse og bud skorpe. Lovers ved, at ost - blød brie - smelter i munden næsten med det samme. Den kan bruges med en skive frisk crusty brød, samt komplekse multi-lags salat.

Ost kommer fra provinsen Brie - region, som omtrent falder sammen med det område af de nuværende afdelinger i Seine-et-Marne i Frankrig. I nærheden af osten har det været kendt siden det ottende århundrede, som en sand delikatesse. Brie er en blød god kvalitet ost, der er fremstillet af upasteuriseret komælk. Den har en bleg farve, ofte med en hvid eller creme-farvet skorpe, som er spiselige og som normalt spises med en blød indvendig. Moderne brie ost, hvis opskrifter holdes hemmelig, findes i mange varianter. Hver landsby bringer til fremstilling af ost noget andet. Men den franske regering officielt forlod navnet af de eneste to arter - Brie de Meaux med en mild smag (mest værdifulde arter) og Brie de Melun med en karakteristisk salt smag. Der er også sorter med peberfrugter, svampe, nødder, italienske urter og endda blå ost.

Mælkeproduktionen er en vigtig milepæl i processen med at skabe en god ost. Nemlig, vil det afgøre nuancerne og ændringer i smag. Svezhenadoennoe mælk er placeret i flasker af forskellige størrelser afhængig af typen af ost. Fireogtyve timer saltning etape begynder - det er et job, der kræver stor dygtighed og evne. Inden fyrre timers arbejde brie ost to gange om dagen, ruller, og transporteres derefter til tørreren. Så snart han begynder at blomstre, er osten flyttet ind i kælderen, hvor kun særligt undervist arbejdere fører tilsyn med faser af dets udvikling og modning, som typisk varer fra 1 til 3 måneder.

Siden starten har brie ost vandt fordel for mange store mennesker. Fromme Robert, søn af Gugo Kapeta, Charlz Orleansky, Henrik IV og Koroleva Margo elskede at spise denne ost. Så det er ikke tilfældigt, brie kaldet "kongen af oste". kendt som "den første fyrste af oste og desserter" var forbeholdt Brie de Meaux. En Brie de Melun, ifølge eksperter, er stamfader til alle oste.

100 g brie ost konto 334 kalorier. Den er rig på mange nyttige stoffer, såsom calcium, magnesium, folinsyre og retinol. Ost indeholder 45% fedt, og dens brændværdi er gavnligt for fordøjelsen. Især er det nødvendigt for børn og unge.

Lækre brie ost forbruges på forskellige måder. For eksempel kan den opvarmes til stuetemperatur og fodret med krakkere og frugt. Eller bage en kage med ost. Du kan også rulle en rulle af ost og sprede det med pisket æg og lad stå i køleskabet og tjene portioner. Du kan bage den laks, fyldt med blød flødeost brie med peber, løg og pinjekerner. Det er også perfekt til pindemadder eller sandwich. Desuden kan brie ost fodres med vin - det er godt med sådanne sorter som Riesling, Marsan eller Viogner. Lys rødvin såsom Pinot Noir og Bourgogne går også godt med brie med en rig smag, der står i kontrast til den blødhed af osten. Hertil kommer, at osten viser sig meget velsmagende suppe. For fuldt ud at nyde brie, anbefales det at forlade ved stuetemperatur i omkring 45 minutter - denne gang er nok til at gøre papirmasse i midten smeltet til den ønskede konsistens.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.