TravelingRetninger

Attraktioner Makhachkala og fotos

En af de største videnskabelige og kulturelle centre i Nordkaukasus er Makhachkala. Seværdigheder i byen for at tiltrække turister fra forskellige dele af Rusland og ikke kun. Der er mange uddannelsesinstitutioner, monumenter, museer, gallerier, teatre, moskeer og mange andre unikke genstande. Det handler om dem, og vil blive diskuteret yderligere.

Museum for Historie Makhachkala

Til at begynde at udforske byen, måske, er at besøge Museum of History. På trods af at han er den yngste, der er meget at lære om historie og kultur, som er berømt for Makhachkala. Seværdigheder i byen begynder med dette museum.

Åbn objektet var til ære for 150-året for byen og er beliggende i bygningen af mindesmærket kompleks nær Ak-Gel søen. Det er værd at bemærke, at museet åbnede med nul fonde, hvilket er helt usædvanligt. Men efter 5 års dets værelser fyldt med talrige udstillinger, som er dukket op takket være indsatsen fra både personale og beboere. I dag på museet kan du se objekter af etnografi, arkæologi, samt en samling af gamle fotografier. Således er formålet med kulturen perfekt opfylder det oprindeligt tildelte funktioner til at bevare og fremme den kulturelle og historiske arv i Makhachkala.

Teatre

I betragtning af de seværdigheder i byen af Makhachkala, bør du være opmærksom på teatret, beliggende på dens område. Så på Avenue R. Gamzatov 38 er Lak Musik og Drama Theater, som blev åbnet i 1935 og opkaldt til ære for E. Kapieva. I efterkrigstidens år i teaterforestillinger blev afholdt under vejledning af professionelle filmfolk, inviteret fra nabobyer - det er betydeligt hævet det kunstneriske niveau af teatret, et sted, som er placeringen af Makhachkala.

Attraktioner for fans af teatralske kunst og omfatter Avar Musik og Drama Theater, som blev grundlagt i 1935. Dens grundlægger og første direktør var en tryllekunstner, der fik følgeskab af P. Shiyanovsky og Artemov. I 1951, teatret flyttede i Buynaksk, hvor han fik navnet G. Tsadasa. Men i 1968 blev han vendte tilbage til Makhachkala, hvor han stadig i dag.

Glem ikke byen og de mest unge seere, der måske ikke er så interessante attraktioner Makhachkala, men de er klar til at nyde at se en forestilling. For dem, det fungerer her Dukketeater, som ligger på Avenue Gamzatov 40.

By moské

Til de religiøse steder i byen, umagen værd, tilskrives Grand Mosque of Makhachkala, prototypen på som er den Istanbul-baserede "Blå Moské". Denne facilitet blev bygget i 1996 på bekostning af en velhavende tyrkisk familie og er en af de største i Europa. På sit område kan samtidig rumme omkring 17 000 mennesker. Ifølge Imam Magomedrasul Saadueva i det hele taget af USSR er der ingen analoger af denne helligdom.

Hellige Assumption Cathedral

Juma moskeen - er ikke den eneste levn fra en by som Makhachkala. religiøse attraktioner kan også nævnes Dormition Cathedral, som er den eneste ortodokse kirke i byen. Den blev opført i 1906. Og i 1969 blev kirken overdraget til ikonostase af Moskva Church of the Holy Arhangela Gavriila. Siden 1988, katedralen er under statens beskyttelse som et monument af lokal betydning.

Historisk og arkitektonisk museum

Det blev oprettet i 1923 på initiativ af den russiske læge Ivan Kostemerevskogo. Han drømte om at åbne et museum, og til dette formål i 1891, testamenterede en stor del af deres personlige opsparing. Dog blev hans idé bragt til live kun 22 år senere, da det samlede skyldige beløb til renter, steg til den størrelse, der kræves for oprettelsen af museet.

Men næsten alle samlingerne gik tabt under borgerkrigen. Restaurering af museet begyndte kun i 1923. Nogle af udstillingerne er overført fra museer i Rusland og Georgien. Aktiv deltagelse i genopbygningen og tog befolkningen i en by som Makhachkala. Seværdigheder i virkeligheden altid interesserede borgere. Gennem disse bestræbelser, i dag har museet 16 samlinger, herunder 140 000 poster, herunder skydevåben og knive, kunstværk, etnografiske genstande og så videre.

Monumenter: fotos og beskrivelser

Mange interessante monumenter har på sit område Makhachkala. Attraktioner, fotos, som du kan placere i dit album efter et besøg i denne by vil være en stor påmindelse om den interessant rundvisning. Og blandt dem vil helt sikkert blive et monument Lvu Tolstomu, i form af en stor åben bog. Skaberen denne attraktion, ligger i skæringspunktet af M. Gadzhieva og L.Tolstoy er Dagestani billedhugger Karagadji Sh.

På forpladsen, kan du se monumentet Mahach Dahadaevu, som blev etableret i 1971. Det er i hans ære i 1920, blev byen Port-Petrovsk omdøbt Makhachkala.

En anden berømt monument af byen er den skulptur af femdobbelte verdensmester og freestyle brydning - Ali Aliyev. Monumentet blev rejst i 1998 i nærheden af sportskompleks bygning.

Uanset hvad grunden til du var i det område af sådan en smuk by som Makhachkala. Attraktioner (museer, teatre, monumenter, moskeer, kirker og andre seværdigheder), skal du sørge for at tiltrække din opmærksomhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.