TravelingRetninger

Savage ved Sortehavet! Fritid på havet med et telt. Ferie ved Sortehavet

Og vil du gerne gå i sommeren vilde ved Sortehavet? Resten af en sådan plan er meget populær blandt vores medborgere, især de unge, han sjæl. Men mange ældre mennesker, og par med børn er også ikke utilbøjelig til at tilbringe deres ferie på denne måde.

Det tiltrækker primært lave omkostninger og en bred vifte af muligheder. I denne artikel vil du lære om de fordele og ulemper ved "vilde turisme", samt om hvor er de bedste steder af hvile. På deres Sortehavet meget, og vi vil fortælle dig om det nu i detaljer.

Krim, Krasnodar og Abkhasien?

Til en tur til varmere himmelstrøg bragte andet end positive følelser, skal du meget seriøst overveje valg af destinationer. I øjeblikket for russerne er de mest overkommelige tre områder: Krasnodar-regionen, Krim-halvøen og solrig Abkhasien. Kort over Sortehavet vil hjælpe dig med at få mest nøjagtige idé om den geografiske placering af disse sites.

Krasnodar-regionen - en russisk territorium. Her er placeret så berømte feriesteder som Sochi, Anapa, Gelendzhik og andre. Krim tilbage til Rusland i 2014, og nu russiske turister behøver ikke at krydse grænsen til Ukraine for at komme til halvøen. Gurzuf, Yalta, Feodosia, Sudak, Yevpatoriya, Koktebel, Alushta og Alupka og en masse andre byer og landsbyer i Krim vil være glad for at modtage besøgende i sommersæsonen. Mange turisty- "vilde" - og russisk og ukrainsk - foretrækker den lokale overkommelig budget ferie ved Sortehavet. Ukraines bare, desværre, er nu i en ustabil tilstand, og hovedsagelig i 2014, til at hvile på Krim-kysten rejse kun russerne.

Lad os nu tale om sol Abkhasien. Dette område var engang en del af Georgien og en del af Sovjetunionen. Men efter justering alt ændret sig dramatisk, og nu er en selvstændig stat. Men for at komme ind i landet, russiske borgere behøver ikke et pas. Hvis du altid har ønsket at gå til rejse barbarisk ved Sortehavet, hvile i sådanne maleriske steder som Pitsunda, Gagra, Sukhumi og New Athos, ikke skuffe. Hertil kommer, at lokalbefolkningen i disse steder anderledes traditionel gæstfrihed og venlighed.

Unge rekreation i Krim

Unge er ikke bange for ekstrem sport! Og hvis folk er ældre, kom mod syd som "vilde", foretrækker at bosætte sig i en hyggelig privat sektor med alle de faciliteter, de unge går ofte syd for teltet. Husk den berømte film "Tre plus to"? At noget som dette, ligesom i den film! Først nu kan du slappe af i en specielt udstyrede campingpladser, det er meget sikrere og klogere fra alle synsvinkler.

I Krim, nær byen Alushta har en campingplads "Vympel", som ligger i skoven. På sit område der er vand og el samt gas, toiletter og køkken. En vidunderlig ferie ved Sortehavet, tilbyder gæsterne campingpladser "grøn oase" og "Heraclea", som ligger i bugten Balaclava.

Tæt på Foros tilgængelig Camp "Bastion", mellem Alushta og Partenit kan bo i et telt i lejren under navnet "Rock" i Koktebel hver sommer arbejder camping "Kemiker", og så videre. D. Alle disse ungdomslejre brudt i en meget malerisk sted, nær fra havet. Her kan besøgende sikkert nyde enhed med naturen og den sydlige samtidig ikke at bekymre sig om deres sikkerhed. Nu fortælle dig mere om disse steder af hvile for de "vilde".

Camp "Vympel", "grøn oase", "Heraclea"

En lille campingplads "Vympel" ligger i nærheden af feriestedet Alushta, i strålen Ayugach. Mange turister er ikke passe, hele lejren til 50 personer beregnes. Territory investeret på det har et køkken og spiseplads, el, gas, vand, brusere, håndvaske og toiletter. "Savages" bor i en teltlejr i skoven og stranden og havet rejse til fods. Gå omkring 20 minutter en kilometer fra lejren er der en malerisk sø, som er rig på fisk, så for dem der kan lide at fiske det er en anden uomtvistelig fordel.

"Grøn haven" er beliggende i bugten Balaclava, enebær skov. Hotel tjenester og faciliteter omfatter 2- og 3-sengs moderne telte, som er oppustelige og komfortable senge og sengetøj. Spisning på stedet, faciliteter såsom toiletter og brusere. Højdepunktet i dette sted er, at det er 500 meter fra campingpladsen er en nudiststrand.

Et andet sted, hvor du kan tilbringe en afslappende ferie ved Sortehavets kyst i Krim - er lejren "Herakleia", som også er placeret i bugten Balaclava. Fra Sebastopol adskiller denne lejr 40 km. Dette er især ivrige snorklere, da det er i disse farvande er den såkaldte sten haven, bestående af bizarre bunker af kampesten i forskellige former. På campingpladsen kører en medicinsk center, en parkeringsplads, toiletter, spisestue og bruser.

Camp "klippe"

Sortehavet hvile i telte, masser af solskin, smukke udsigt over bjergene, glædelig ungdom selskab, ren luft fyldt med lugten af relikt træer - det er hvad der venter de besøgende i lejren "klippe". Teltet Byen ligger mellem Alushta og Partenit. På den høje bank tilbyder en bred udsigt over havet, der strækker sig fra Sudak til Alushta. Ved 5 meter fra lejren tager ren bjergbæk, har en fjeder, hvorfra vandet kan drikkes.

Naturen her er næsten vild, sten klipper og træer dækker clearing med telte fra resten af den civiliserede verden. At svømme i havet, er kommet ned fra en højde på 40 m afstamning tager normalt 3-4 minutter, men stigningen af lejren vil være længere -. 5-6 minutter. Vi kan sige, at disse betingelser er bedst egnet til unge, stærke og sunde mennesker. Strandene er småsten bund, udstyret med gratis bad. Havvandet er rent og klart. Som andre steder i Krim, er der noget at se i nærheden af lejren. Hvis turister er udtænkt sammen til at gå på en tur, det forbliver på vagt i lejren kommandant, så for sikkerheden for ejendommen kan være rolig.

"Bastion" og "kemiker"

Camp "Bastion" er placeret på det sydligste punkt på Krim, nær Foros. Som med de fleste af disse ungdomslejre, blev han besejret i skoven, på en høj bank (højde - 70 meter over havets overflade). Nedstigningen til nærmeste vilde strand kan tage omkring en halv time, og 2-3 minutter nødt til at gå ned ad en meget stejl sti. Men der er et alternativ: du kan gå til havet til strandene, gennem parken. Dette er en af de smukkeste steder på Krim-halvøen. Omkring - smukke "sten kaos" fantastisk udsigt over havet rum, Foros kirke. I nærheden ligger en af de attraktioner af Krim kyst - Park "Foros". Den "Bastion" Hvert år i sommermånederne kommer, mange elskere af fred og ro, og de er aldrig skuffet.

Og nu er det tid til at tale om fritidshjem, beliggende nær Koktebel. Det er, hvor en god hvile på havet med et telt! Mange har hørt om den vidunderlige skønhed af den lokale natur. "Edge of blå toppe" - som er oversat fra det tyrkiske ord "Koktebel". Landsbyen ligger i bugten, i læ for vind og tåge bjerge, nær den lange udslukte vulkan Kara-Dag. Dette område er berømt for ikke kun den udsøgte skønhed af landskabet, men også for dens klima. Det er så blød, tør og varm, selv om vinteren her roserne. Det er sådan et smukt sted og beskyttet camping "Kemiker". Det område i teltlejren velorganiseret: Der er et hegn og døgnet rundt sikkerhed, brusebad, toilet, håndvask, opbevaring. Ikke langt fra fritidsklubben er der købmand og tøjbutikker, markeder, spiserum, samt et vandland og delfinarium. Fra indgangen til lejren til havet - kun 30 meter. En vigtig detalje: efter 23.00 på vandrerhjemmet er forbudt at lave støj, for det strengt overvåger sikkerheden, så diskoteket udelukket. For dem, der kan lide at gå natten, tilbød han at gøre det for campingpladsen.

Med telt i Krasnodar-regionen!

Telt hvile ved Sortehavets kyst i Krasnodar Territory var organiseret for besøgende bogstaveligt talt hver ferieby og landsby. Her er et par navne på de mest populære og besøgte steder, hvor du kan leve i teltene: camping "Pine Paradise", "Juniper", "Credo", "Natalkina", "dyb", "Nazarov Dacha", "tjerkessisk Gorge" (Arkhipo-Osipovka ), "sejl", "Krabbe bugt", "Juniper lund" (Kabardinka landsby) "Pine", "Tynd kappe" (Gelenjik); Parkering: på klippen Kiselyov (Tuapse), i "Grekova hul" i "Snake hul" i "mørke hul" (Krynica). Og dette er ikke en komplet liste over steder, der er tilpasset den "vilde" ferie.

Turister skal vide, at camping de kan regne med maksimal komfort, mens på parkeringspladser fordelene ved civilisation kan være næsten helt fraværende. Sidstnævnte mulighed er velegnet til de mennesker, der er på udkig efter maksimal privatliv og ikke kan lide støjende virksomheder.

Rest, Sortehavet. Kabardinka, camping "Sail"

Kabardinka landsby er kun 15 km fra byen Gelendzhik. Her utroligt smukt sted og sundhedskvalitet klima. Det menes, at dette er stedet for sit klima ligesom sydkysten af Sortehavet. Den badesæsonen her varer næsten fra maj til november. For de "vilde" er at udstyre de mange Cubbies.

Camping "Sail" (tidligere "Dubrovka") fundet tilflugt på stranden, på tværs fra den berømte børns fritidshjem "Eaglet". Område rekreativt område - næsten 3 hektar. Hvor du kan parkere op til 100 biler, herunder et sted for busser og minibusser. Camping har sin egen stenstrand, hvor der er skure og omklædningsrum. Telte på stranden er kun 10 meter. Hvad der er vigtigt: de er på plænerne under fyrretræer, og det er meget varmt vejr giver ekstra komfort. Her dejlig ferie! Krasnodar-regionen, Sortehavet, frodige sydlige natur og frihed, som drømmer om enhver ægte "savage" - alt dette venter turister på Kabardinka.

Det område har belysning, toiletter, brusere, der er et specielt udstyret sted, hvor det er muligt at tilberede mad på grillen. camping Administration tilbyder gæsterne køleskab, borde, stole, tallerkener. Døgnet rundt butik, som har en anden drikkevarer, fra blød til alkohol, krabber, tørret fisk og andre produkter. Der er vagter. For de turister, der er træt af at leve i telte og ønsker noget lidt mere behageligt, det gav mulighed for at bo i sommer huse turistområde "Sputnik", som støder op til "Sail". Som du kan se, er alt forudsat, og selv vilde med børn kan føle sig helt trygge i sådan et vildnis rekreativt område.

"Krabbe Cove", "Juniper Grove" og "Lavendel" - valget er dit!

Vi fortsætter med at tale om den vilde sommerferie ved Sortehavet, mere præcist, om det bedste sted for ham. Mellem Novorossiysk og Kabardinka, næsten i centrum Tsemess Bay, lige på den maleriske skråninger af de kystnære bjergkæde strækker sig fra havet camping navn "Krabbe Cove". Bilister kan være helt sikker på deres "jern heste" - for dem på den øverste platform giver sikker parkering. Stranden er småsten og meget rummelige, on-site er der toiletter, brusere, håndvaske.

Men et særligt tilbud: Vil du gerne leve i nuet enebær skov på bredden af Sortehavet? En sådan mulighed giver gæsterne camping "Juniper Grove". Der er ingen myg overhovedet, og til gæsterne alle de bekvemmeligheder, fra toiletter til brusebad og køleskab. Stor velholdt grus strand - 500 meter i længden, i nabolaget "Kabardinka" pension. Denne campingplads er en af de bedste på kysten. Det kan få en afslappende wellness ferie ved Sortehavet. Gelendzhik, ved den måde, meget tæt, således at forbindelsen med civilisationen ikke er helt tabt.

En anden god forslag til vilde - hostel "Lavendel" er placeret i hjertet af landsbyen Kabardinka. Der er også alle de moderne faciliteter, herunder vand og elektricitet. Det område er under skarp bevogtning. Selv en teltlejr stående i skyggen af spredning træer, så selv på den varmeste dag kan du nyde den kølighed og brisen.

Campingpladser Dating russiske kvinder

Den bedste ferie ved Sortehavet er klar til at give de besøgende camping, beliggende nær landsbyen Arkhipo-Osipovka. Camp "Pine Paradis" vil give gæsterne mulighed for at indånde den vidunderlige sund luft af granskov. Fra telte til havet - omkring 150 m, der er toiletter, brusere, varm grill til madlavning i brand.

Camping "Natalkina" ejet af den lokale skovbrug. Campground brudt af enebær træer, området er stort nok og godt. I nærheden ligger en campingplads "Ales". Her kan du nemt organisere en familieferie med børn. Pladsen har alle de nødvendige faciliteter.

Her er en anden god camping under Dating russiske kvinder - "Deep". Det er placeret på en høj kysten, så før hvilende betagende udsigt over de synspunkter Sortehavet. Faciliteter her også i stor højde.

Næste camping, som jeg gerne vil tale mere detaljeret, kaldes "Quiet". Det er beliggende i et roligt og smukt hjørne af skoven. Der kan bosætte sig i turist telte eller i påhængsvogne, der er udstyret med køkkener, badeværelser og brusere.

Om der skal gå med et telt til at hvile i Abkhasien?

hvorvidt Abkhasien er egnet til camping ferie? Dette er et kontroversielt emne. På den ene side, arten af disse steder er så smukke, at og ønsker at være alene med hende, men på den anden side, er du nødt til at tænke over din sikkerhed. Hvis du ønsker at gå med et telt vild ved Sortehavet, ferie i Abkhasien, måske ikke den bedste løsning. Selv om der er, selvfølgelig, er der camping og parkering for elskere af frihed. For eksempel, på vejen til den berømte sø Riza er beskyttet af et telt byen, men det er helt ærligt, er for langt væk fra Sortehavet. Hvis du rejser til Abkhasien, er det bedst at stoppe på ventetid i privat bolig sektor, godt, eller på hotellet.

Fordele ved vilde rekreation

Langt de fleste mennesker tror, at havet fra teltet kommer kun til at hvile dem, der ikke har penge nok til et behageligt miljø. Selvfølgelig, en vild ferie ved Sortehavets kyst spiser en masse færre penge end opholder sig på et sanatorium eller plejehjem. Selv billigere Krim private sektor vil gøre at bruge meget mere end et liv i det åbne rum i teltet byen.

Men virkeligheden er, at resten foretrækker de vilde, ikke kun borgere, begrænsede kontanter. Som nævnt tidligere, er de vigtigste beundrere som bor i den sydlige del er unge mennesker. Som regel unge mennesker kommer til at hvile af selskaber, og der er intet bedre for hende end at leve i nabolaget med de samme, som de er, "vagabonder". Ferie ved Sortehavet med et telt involverer og nat svømning og sang rundt om bålet med en guitar. Og det er rart, træt fra en dag med sol, endeløse svømme og spille beachvolley, gå til at sove i det fri med lyden af brændingen!

Der er naturelskere, der for enhver pris ikke vil acceptere at udveksle sådanne beboelse efter noget mere civiliseret. Der er "vilde", så at sige, ved kald.

Ulemper hvile med telt

Selvfølgelig er det ikke alle så rosenrødt, som det kan blive trukket i fantasien. Livet i det fri kan præsentere en masse ubehagelige overraskelser. For eksempel kan den rejsende har brug for akut lægehjælp, og i lejren for at få det vil være ret vanskeligt, især hvis den er placeret langt fra byen.

Ikke alle campingpladser har fuldtallige faciliteter (toiletter, køkken og så videre. D.). Så når du vælger et sted at hvile deres vilde behøver ikke at være doven og indsamle så mange oplysninger som muligt om de forskellige lejre. For nogle vacationers største ulempe kan være manglen på butikker, selv om der er en bil, kan du nemt overvinde et par kilometer til den nærmeste by og købe alt hvad du behøver. Hvis du kører den vilde til Sortehavet, kan resten være ret ekstrem, må det tages i betragtning.

Livet i lejren kan være temmelig støjende. Sange med en guitar og et diskotek i det fri kan vare indtil morgenen, så fans sove i fred er usandsynligt, at være tilfreds med denne ekstreme. På specielt udstyret afsondret parkeringsplads, hvor mennesker og telte er ikke så meget fred og ro, selvfølgelig, meget mere, men den bekvemmelighed, og der er normalt ingen. Desuden vil ingen være ansvarlig for sikkerheden af dine ejendele. I mellemtiden, som vi kender, teltet kan ikke låses med en nøgle. Så lad dem værdigenstande og penge kan ikke anbefales.

Hvad du skal være sikker på at tage med på turen

Til en billig ferie ved Sortehavet bringe dig kun positive følelser, er det nødvendigt at tage på landevejen med en fuld medicinskab stof. Du ved aldrig, hvad der kan ske for at angribe på ferie! Du kan ved et uheld skade et ben på glasset, ramt, kan have en hovedpine eller maven. Alle sådanne tilfælde skal være en god hæk. En lille udbud af drikkevand og ikke-letfordærvelige produkter med en lang holdbarhed er også bedre til at tage med dig på farten. Måske vil alt dette ikke være behov, som en moderne "vilde" ferie campingpladser tilstrækkeligt udstyret i daglig tale. Men vi kan ikke udelukke forskellige overraskelser. Krim venter på sine gæster! Vi ønsker dig et behageligt ophold og et hav af lyse indtryk!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.