TravelingRetninger

Byen Kotka. Finland og dets historie

På den sydlige del af den skandinaviske halvø er en lille, men meget smuk og usædvanlig by Kotka. Finland blev ejer af dette område omkring midten af 1800-tallet, og tidligere på dette sted var der en russisk fæstning kaldet Rohensalm. På finsk betyder Kotka "ørn", og navnet er givet til ære for alle de kvaliteter, som denne fugl besidder.

Dem, der bor i den vestlige del af vores land, kan du meget nemt og hurtigt komme til byen Kotka. Finland begynder i udlandet i landsbyen Torfyanovka, som kan nås med bil, minibus eller bus. Det skal bemærkes, at du bevæger dig langs hovedvejen E-18 og passerer denne sydlige by og kommer til Helsinki.

Den mest frekvente kejser på disse lande var Alexander III. Han kom her med sin familie, gik på jagt, fiskede. Kongen havde fast ejendom - i Langinkoski-området havde han en hytte. I dag er det et af de mest besøgte museer i byen Kotka. Finland er et land, hvor både skandinaviske traditioner og russere er sammenflettet, så der er så mange af vores landsmænd blandt turister her, og blandt arkitektur- og kunstmonumenterne er der mange legater i det russiske imperium.

Det er værd at være særlig opmærksom på dette museum-sommerhus i Kotka. Møbler, husholdningsartikler, bøger og endda enhver bagatel, der blev efterladt her af kejseren, er på plads. Når man ser på hele denne økonomi, bliver det klart, at kejseren selv var ansvarlig for huset - han hugget træ, eliminerede funktionsfejl, og hans kone blev renset og kogt. Selve huset er omgivet af en frodig have, som er utrolig smuk på et hvilket som helst tidspunkt af året. Om foråret blomstrer alt her som en regnbue, i sommerfrugttræer og buske, om efteråret er alt gemt i et gul bladblad, og om vinteren begynder et ægte hvidt eventyr her.

Det er bemærkelsesværdigt, at det er museer - dette er de største attraktioner. Kotka (Finland)   - et sted hvor mange krige blev kæmpet i det sidste århundrede, så luftfartsmuseet er her en præmie. Der er alle slags flymodeller, der spænder fra de sjældneste bombefly, der aldrig så det hvide lys og slutter med de egentlige "helte" i de gamle kampe.

Byen, der forlader sine banker i Den Finske Golfs farvande, er Kotka. Finland har altid været berømt for både i højeste klasse, og denne region er et af de få, hvor ægte håndværkere lever i fremstillingen af skibe. En institution, hvor du kan se de mest bemærkelsesværdige udstillinger i denne industri, samt at gøre dig fortrolig med produktionsteknologien, har et simpelt navn - et museum af træbåde. Nå, hvis du vil, vil de lokale mestre endda lære dig nogle finesser af deres kunst.

For at komme til dette fantastiske sted, som er så tæt på os, skal du bestille ture til Finland. Kotka er en lille by frekventeret af vores turister meget ofte, derfor har alle agenturer et fremragende rabat system, samt alle former for kampagner og privilegier. Og lokale hoteller, til trods for deres lave priser, er udstyret i overensstemmelse med alle europæiske standarder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.