TravelingHoteller

Hotel Anda Beachside Hotel 3 * (Phuket, Thailand): anmeldelser, billeder

Phuket øen besøges årligt af tusindvis af turister fra hele verden. Denne populære thailandske feriested vacationers har tjent både praktiske strande og veludviklet infrastruktur. Hotel bygget her er egentlig bare et enormt antal. Find en god indkvartering til turister på øen nemt ikke være. For eksempel har mange russiske turister stopper i Phuket kompleks Anda Beachside Hotel 3 *. Hotel "Anda" på nettet, er der i de fleste kun gode anmeldelser.

huse Town

Det er centrum af øen i byen Karon Beach. Blot 500 m fra det der er en nat marked denne udvej. Kysten linje i havet er meget tæt på hotellet. I det mindste, skal du for lang til stranden gæster Anda Beachside Hotel 3 * ikke at gå. Afstand til lufthavnen i Phuket fra dette kompleks er 45 km. Kom til hotellet, der ankom med fly rejsende kan enten tage en taxa, eller bare om budgettet transport by eller bus fra rejsearrangøren. Phuket By, øens hovedstad, ligger omkring 25 km væk.

Ifølge mange gæster, i relation til havet og infrastrukturen i byen, dette kompleks er helt praktisk. Den eneste ulempe i denne henseende turisterne tror, at hotellet ligger lige ved siden af en meget travl vej. Støjen fra gaden, selvfølgelig, kan interferere med gæsterne til at slappe af.

Beskrivelse af komplekset samlede

Bygget hotel Anda Beachside Hotel 3 * (Phuket) var i 2005. I henhold til standarderne for hotellet er naturligvis i temmelig lang tid. Men i dette kompleks finish møbler og udstyr - ikke gammel. Faktum er, at en rekonstruktion storstilet i 2012 blev udført på hotellet.

Hotel tager gæster til flere etagebyggeri i moderne byggeri. Eget område har det desværre ikke. Selv swimmingpoolen på hotellet Anda Beachside Hotel 3 * ligger ikke i gården og på taget.

Registrering i denne komplekse fungerer 24 timer i døgnet. Ved ankomsten til turister fjernet depositum på 2.000 baht. Det refererer til en klasse af tre-stjernet hotel. I Thailand, disse komplekser er som regel ganske behagelig og tilbyde sine gæster en masse af alle slags statister. Ikke en undtagelse i denne henseende, og hotellet Anda Beachside Hotel 3 *. Billeder præsenteres på siden, nem værelser og områder af hotellet viser tydeligt.

På nogle websteder, der sælger gavekort agenturer indikerede, at indkvartering af turister med børn i dette hotel ikke er mulig. Men i virkeligheden er det ikke. Selvfølgelig gæster med børn der villigt acceptere. Hvis det ønskes, kan forældrene leje værelset, herunder en krybbe.

Hvilke numre skal være på hotellet

Dimensionerne af denne komplekse ved standarderne for Thailand ikke er for stor. I alt finder man 62 veludstyrede værelser. klasseværelser i komplekset standard Anda Beachside Hotel 3 * ikke. Turister har mulighed for at leje dette hotel kun suiter eller juniorsuiter. Samtlige værelser på hotellet er:

  • pengeskabe;
  • klimaanlæg;
  • tv;
  • køleskabe.

TV i dette hotel er, som kabel og satellit. Hvis det er nødvendigt, kan turisterne se herunder indenlandske kanaler. Af de ekstra bekvemmeligheder gæsterne nyde gratis trådløs internetadgang. Brusere er tilgængelige på midten i hvert værelse. Om ønsket kan de badeværelser lejerne brug et standardsæt af toiletartikler og hårtørrer. Den overlegne lejlighed, blandt andet etableret og boblebade.

Anda Beachside Hotel 3 *: bedømmelser af værelserne på hotellet

Udtalelse fra trade-på værelser for sine gæster havde meget god. Især komfortabel indkvartering i lejlighedshotellet i huset, skal, hvor receptionen ligger. Maids rengøres hotellet, desværre ikke alt for ofte. Men generelt, i forhold til renholdelse af hotellet lejligheder ser ganske anstændigt. Under alle omstændigheder havde ingen raznosyaschey høns pest i værelserne ingen af gæsterne ikke bemærket. Det eneste i dette hotel nogle gange er der meget bidende myrer. Men de er ikke for meget, og af særlig interesse for turister, de ikke leverer.

Bruser på hotellet ikke er for stor. Når vask vand kan hældes på toilettet. Efterfølgende fugt er spredt over hele nummeret. Dette, selvfølgelig, kan tilskrives visse mangler i komplekset. Men ubelejligt bruser - et fælles problem for alle Thailands tre-stjernede hoteller. De, der ønsker at tage vand behandlinger i komfort, er det værd at tænke på at leje værelser på hotellet højere klasse og dyrere.

Nogle af værelserne på dette hotel har udsigt herunder havet. Men da hotelbygningen Anda Beachside Hotel 3 * (Thailand, Karon, Phuket) ikke er for høj, landskaber, desværre, er som regel lidt lukkede træer.

Hotelfaciliteter

Med alle mulige bekvemmeligheder, gæster på dette hotel, selvfølgelig kan bruge på sit område. Hotellet Anda Beachside Hotel 3 * giver, for eksempel:

  • udendørs pool;
  • valutaveksling;
  • tøjvask;
  • frisørsaloner;
  • massageklinik.

Desuden kan gæsterne nyde i gården er to butikker - en supermarked og en lille butik. Frisør, massage og tøjvask i dette kompleks er betalt.

Hvad turisterne havde en mening om infrastrukturen i dette hotel

Anmeldelser af tilladte i * hotel Anda Beachside Hotel 3 (Phuket) service for turister, er der både gode og ikke så god. De fleste turister finde dette hotel stadig temmelig komfortabel. Swimming pool på et hotel, for eksempel mange gæster finder det meget belejligt. Det er beliggende på femte sal i hovedbygningen. Bade i det vacationers, blandt andet og kan nyde de smukke lokale omgivelser. Udsigt over havet, i det mindste at dømme efter de anmeldelser af turister fra puljen simpelthen storslået.

Nogle vacationers tror, at klor i vandet tilføjer for meget personale. Men mange gæster det ikke forårsager næsten ingen ubehag. Børnebassin på hotellet, desværre ikke. Men den voksne pool ved hotellet ikke har for meget dybde. Så svømme her og børn kan under opsyn af forældrene.

Lev i dette center er dybest set bare russisk. Nogle gange sker det endda således at eventuelle udenlandske turister, ud over indenlandske turister i hotellet og ikke på alle. Hotellets personale, de fleste indbyggere ros. Traditionelle thailandske smil i receptionen er ikke tilgængelig (måske personalet blot har tilpasset sig den russiske tradition). Men eventuelle problemer, der opstår fra gæsterne, Hotellets personale forsøge at løse så hurtigt som muligt og effektivt.

Anda Beachside Hotel 3 * (Phuket, Karon): bedømte maden,

På spisestuen af hotellet, såvel som dets værelser og infrastruktur, netværk har både positiv og negativ feedback. Nogle mennesker tror, at fødevarer i dette hotel er ganske god. Andre håber, at administrationen af hotellet vil forsøge at diversificere menuen på hans restaurant. Mad serveres i spisestuen på "buffet" center. Gæster på hotellet kan tage morgenmad dybest set bare æg, toast, smør, nudler og drikkevarer. Frugt på buffet på intet. Kun lejlighedsvis udbydes til lejere vandmeloner.

hoteller strand

Til havet for at få hotellets gæster Anda Beachside Hotel 3 * er blot et par minutter. Tættest på hotellet Karon Beach ligger på tværs af gaden. Svar om ham, som om de fleste andre Phuket, på nettet, er der kun positivt. Selvfølgelig paradis og en afsondret strand, kan dette ikke kaldes. Alligevel er det en offentlig, city-ejede del af kysten. Men i det mindste, som bredden af Karon det har en stor, alt for store koncentrationer af mennesker her aldrig. Længden af stranden, er dette heller ikke lille. Faktisk er det den længste på øen Phuket.

Rengøring på dette sted på bredden af adfærd, desværre sjældent. Derfor, i sandet kan undertiden ses cigaretskod og papir. Imidlertid er infrastrukturen på stranden udviklet sig ganske godt. Hvis det ønskes, kan gæsterne på hotellet leje stole og parasoller her, kan du besøge bruser, spise frokost eller middag i en badeby cafe. Priserne på måltider i offentlige virksomheder på denne strand er lave. Mad serveres her hovedsagelig lækker og, selvfølgelig, altid frisk.

Mange rejsende mener, at en ferie på stranden, overfor hotellet, som er inklusive børn. Sandet er fint og blødt, og indgangen til havet er meget lavvandet. Vandet i havet på dette punkt, som næsten overalt i Thailand, meget varm.

Infrastrukturen i byen i nærheden af hotellet

Hotellet ligger Anda Beachside Hotel 3 *, som allerede nævnt, næsten i centrum af byen. I gåafstand fra hotellet er mange butikker, billige caféer, fine restauranter, klubber, massageklinikker og så videre. D.

Gæsterne på hotellet er et besøg værd, for eksempel, nat marked Karon. Han arbejder to dage om ugen - torsdag og tirsdag - fra 16:00 til 21:30. Hvis det ønskes center lejere kan købe her souvenirs, mad, strand tilbehør og endda traditionel medicin. Også på markedet sælges meget billige og lækre færdiglavede traditionelle thailandske retter.

Ud over den nat marked Caron, ved siden af hotellet Anda Beachside Hotel 3 * er den berømte Dino Park (2 km). Denne store forlystelsespark gæster på hotellet, selvfølgelig, er bestemt et besøg med børn værd. Du kan for eksempel se på dinosaur skulpturer lavet i naturlig størrelse, i hulen med levende flagermus, en kunstig vulkan, og så videre. D. Voksne turister hyppige denne park for at spille minigolf.

tilgængelige attraktioner

Udflugtsskranken på hotellet Anda Beachside Hotel 3 * desværre ikke. Derfor er gæster på dette hotel købe ture til alle mulige interessante steder i byen Phuket. Du kan naturligvis til at se seværdighederne i den udvej, og hvis du ønsker din egen. Hotellet har for eksempel sådanne interessante steder som sandhed tempel kompleks af Wat Yan, Big Buddha en observation dæk og så videre Pratamnak. D.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.