TravelingHoteller

Sunshine Mir Hotel 3 - et godt sted for en badeferie

Beskrivelse: Sunshine Mir Hotel 3 - attraktiv ejendom med en tre-stjernet, beliggende nær landsbyen Beldibi, hvorfra adskiller en afstand af 1 kilometer. Det stiger på den anden linje, der løber 120 meter fra havet. Den centrale del af byen Antalya ligger 30 km derfra. 15 kilometer længere til den internationale Antalyas lufthavn.

Hotellet dækker et areal på 2000 kvm Den består af en tre-etagers bygning, der kan rumme 120 personer ad gangen. Bygningen er relativt nyt, bygget i 2005. I 2010 gjorde vi fuldstændig genoprettelse af både den ydre del og den indre.

Værelser: Sunshine Mir Hotel 3 Boligfonden består af 46 standard værelser, hvilket område er på 14 kvm til 16 kvm De airconditionerede værelser har bad eller bruser, hårtørrer. Hjemmesko og badekåbe. Opsummerede telefonlinjen og en telefon. Der er satellit-tv, som omfatter de kanaler og to russisk. Minibar på værelset er tom, fyldt med ekstra betaling. Alle værelser er udstyret med en balkon, hvor du kan indånde den rene havluft og nyde de omkringliggende synspunkter. Hvis det er nødvendigt, kan det rum rumme en ekstra enkeltseng. Rummet er altid holdes rene, rengøres 4 gange om ugen. Tilsvarende ændringer, og sengetøj. Der er en sikker (gebyr). Overnatning med kæledyr er ikke tilladt.

Ernæring: Til gæsterne Sunshine Mir Hotel giver 3 måltider på AI-type, som serveres i hovedrestauranten som buffet. Restaurant kapacitet er 300 mennesker, herunder rum og overdækket sommerterrasse. For yngre turister får høje stole. Systemet "all inclusive" kan bruges fra 10.00 til 22.00. Hele dagen, lette snacks og diverse drikkevarer i hotellets barer, den mest populære af disse er en bar beliggende ved poolen.

Beach: On Sunshine Mir Hotel 3 balance strandområde, som ligger lige over gaden, 120 meter væk. Strand sand og grus. Dens længde er 50 meter. Han er veludstyret. Der er et brusebad, indbyggede cabanas. Beach håndklæder er ikke givet, men de parasoller og liggestole kan benyttes gratis, på stranden og ved poolen. På stranden, du kan ride på vandski (mod gebyr), en katamaran (betaling), leje en båd og værdsætte skønheden i kystnære arter fra havet.

Yderligere oplysninger:. På det område af Sunshine Mir Hotel har en fantastisk udendørs swimmingpool med et areal på 110 kvadratmeter og en dybde på 1,6 m i alle offentlige områder og i hotellets lobby har trådløs (gratis). Der er en plads til at se film. Til hjælp for veludstyrede fritid tilgængelig parkering på stedet. Der er et separat rum til opbevaring af gæster bagage. Administratoren har et pengeskab (mod gebyr) til lagring af værdigenstande gæster under deres ophold i dette hotel. Blandt betalte tjenester skal bemærkes tøjvask og tøjrens. Hvis det er nødvendigt, medicinske tjenester leveres (gratis). En gang om ugen på hotellet med levende musik (gratis).

For de yngre gæster de mest komfortable betingelser er oprettet, så deres ophold er behagelig og sjov. Territoriet har en børnepool, et areal på 6 kvadratmeter, en dybde på 0,3 m, en legeplads for børn, daglige børns animation.

Kommentarer: Det store plus er placeringen af Sunshine Mir Hotel 3. Anmeldelser af turister viser tydeligt alle de positive aspekter af dette hotel. Han er et fantastisk sted for en badeferie alle kategorier af turister. Stedet er smukt og fredfyldt. Værelserne er små, men helt lyse og komfortable, udstyret med komfortable møbler. Blandt personale der er russisktalende.

Hotellets restaurant er kendt for sine fremragende retter af ikke kun lokale, men også europæiske retter. Og søjlerne er placeret på stedet, gæsterne er tilfredse med deres udvalg af drikkevarer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.