TravelingHoteller

Den fritidshjem "Borovoye" (Tyumen) venter gæsterne

Tyumen - en lille russisk by i Sibirien. Dets økonomi er fokuseret på produktion af olieprodukter. Beboere, træt af byen støj og støv, der er udvalgt til at slappe af i naturen. Blandt de mange muligheder værdig fritidshjem "Borovoye". Tyumen ligger kun 10 minutters kørsel fra basen, men venter på turister fe skov, ro, frisk luft og masser af underholdning.

Beskrivelsen af den komplekse infrastruktur

Den fritidshjem "Borovoye" (Tyumen) ligger i en granskov (deraf navnet), i nærheden af de naturlige skovsøer med klart vand. Komplekset tilbyder de besøgende en række veludstyrede hytter i forskellige størrelser, hyggelig havepavillon, legepladser, en fodboldbane, der er udstyret med et sted at spille paintball, parkering og en russisk bad med en stor fyr. På det område er der en café, med menuen herunder lækre hjemmelavede retter. Der er også flere selskabslokaler, hvor du kan organisere person eller enhver feriebolig. Hvis det ønskes, kan gæsterne leje en katamaran eller en quad bike. Alle spørgsmål hurtigt beslutter administrationsbygningen, som ligger i gå afstand tæt på hytterne.

Den fritidshjem "Borovoye" (Tyumen) forelskede sig i de besøgende for veludstyrede, veludviklet infrastruktur, sikkerhed (det område er bevogtet døgnet rundt) og rimelige priser.

Sommer og vinter ferie

Diversificere fritid klienter forsøger mange rekreation. Tyumen, "Borovo" - er ingen undtagelse. Her, alt er blevet gjort for at sikre, at gæsterne havde en god tid. Og sommer og vinter gæster ikke kede sig. I godt vejr, mange gerne gøre en stille tur i skoven, i den varme årstid - svømning i søer, fiskeri (er på regler basen frigivet alle fisk, der fanges i søen), arrangere skovture med grill exit, deltage i sportskonkurrencer og tematisk.

Om vinteren alle - børn og voksne - nyder at spille snebolde, forme en snemand, bygge en fæstning. Så mange valg af aktiv tidsfordriv, ikke alle tilbyder fritidshjem. Tyumen, "Borovo" er på forkant på dette område. Besøgende kan tage en tur på en slæde ned ad bakkerne, skiløb på specielt udstyret spor, skøjteløb på isen. Hockey elskende jage pucken på skøjtebanen, mange praktiseres kunstskøjteløb. For sikkerheden for de Rink boards adskilt med beskyttende net. Af den måde, behøver ikke at bekymre sig om hvor man kan få sportsudstyr. Den fritidshjem "Borovoye" (Tyumen) tilbyder forskelligartet leje lager Fischer og Salomon virksomheder.

Meget glad for besøgende reelle russisk bad på træet. Og på Dåben kan du fordybe sig i skrifttypen.

overnatning

På campus er der flere hytter at bo. De er designet til både par, og de store selskaber i de 10, 20, 30 eller endda 40 mennesker!

Hver hytte har alle de faciliteter, køkken, badeværelse, beliggende nær Chargrill område. Huset varmt om vinteren og kølige om sommeren, opfylder alle sanitære standarder, bygget af miljøvenlige materialer.

Omkring søerne med komfortable bænke med borde, hvor man kan sidde og spise og nyde den smukke udsigt. Jeg er glad for, at tabeller er tilgængelige helt gratis i en kø.

priser

For mange er det blevet en favorit sted for weekend fritidshjem "Borovoye" (Tyumen). Priserne er tilgængelige:

  • At være på basen og bruge sin infrastruktur - 150 rubler per person per dag. Børn op til 7 år, krigsveteraner, deltagere i fjendtligheder og pensionister besøge "Borovo" gratis.
  • Udlejning hytter - fra 10 til 20 tusind rubler for hele hytten per nat. Prisen afhænger af antallet af besøgende og ugedag (hverdage leje vil være billigere). Prisen inkluderer rejser med bil base og brugen af parkering.
  • Leje bade - 1,5 tusind rubler i 1 time, med forlængelse af hver ekstra time betales med en sats på 1000 rubler. Samtidig bad kan fjerne op til 10 personer.
  • Store tabeller og lysthus - fra 3 til 10 tusind rubler per dag (fra 10-00 til 23-00) afhængigt af antallet af pladser.

Ekstra sportsudstyr udlejning, samt kul og træ til grill.

Kom der

"Borovo" (Tyumen) - kendt base. Derfor vil næsten alle borgere forklare hvordan man kommer til det. Fra Tyumen nødt til at gå på bypass vej til Omsk, at passere gennem CHPP-2, 20-kilometer og er basen. Dens døre gæstfrit åbne for offentligheden hver dag fra 10-00 til 20-00.

Vigtigt! Husdyr er i "Borovo" forbudt at drikke alkoholiske drikke i det område er ikke velkommen, fordi bunden er designet til familier.

anmeldelser

Alle kunder, der har besøgt på grundlag af enstemmige kompleks sætte den højeste score. Hvor du billigt kan have en stor tid og familien med børn og unge virksomheder. Besøgende godkende udviklet infrastruktur, en bred vifte af underholdning, renlighed og orden i det område, lydhørhed og venlighed af personale.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.