TravelingHoteller

Hotel "Berlin", Moskva: adresse, anmeldelser, billeder

Overnatning i Moskva - hovedstaden og moderne metropol - stadig populær service for forskellige kategorier af befolkningen. For fuldt ud at opfylde et sådant behov, bør hoteller ikke kun være behageligt, men også have ekstra funktioner: tilstedeværelsen af parkering, Internetforbindelse tjenester, service af høj kvalitet døgnet rundt.

Hotel "Berlin"

Alle disse krav er i fuld overensstemmelse med hotellet "Berlin". Moskva - centret er ikke kun en forretning og det politiske liv. Kultur kapital tiltrækker og almindelige borgere, der søger at kombinere kognitiv og sightseeing ferie med en kvalitet hotel service. Hotel tjenester og faciliteter, ud over indkvartering, tilbyder hotellet relaterede betingelser for arbejde og fritid.

Komplekse hotellet er meget bekvemt både for korte ophold gæster til at organisere forretningsmøder, og for dem, der kommer i længere tid. Hver gæst vil sætte pris på den bekvemme beliggenhed tæt på subway linjer. Hotel "Berlin" (Moskva), hvis adresse er -. Malaya Yushunskaya, d 1, et hus 2, som er beliggende i den sydvestlige del af Moskva, omkring halvtreds meter fra metrostationen "Sevastopol" og "Kakhovka". Nærheden til metrolinje allerede værdsat af lånere af den komplekse "Berlin".

Begrebet gæstfrihed

Hotelkomplekset "Berlin" åbnede sine døre for gæster i hovedstaden for fem år siden, og i 2014 er der allerede blev foretaget større reparationer i overensstemmelse med de skiftende krav i æstetik, design og udstyr. Og det bemærket lånere af hotellet. Forbedringer rørt ikke kun facaden, men også indholdet og destination tjenester.

Hotel "Berlin" (Moskva) arbejder efter princippet om "komfort og gæstfrihed." Det betyder, at alle 87 værelser er udstyret således, at de sportsfaciliteter på et sådant niveau af kvalitet, således at senere de besøgende er der ingen problemer af valg og de blev regelmæssige gæster af komplekset. Små yardage numre kompenseret koforta elementer: design omtanke, farver af interiøret, møbler arrangement. Alt dette har gjort det muligt at give antallet af charme og hygge.

overnatning

Gæsterne kan slappe af i hotellets "Berlin" (Moskva) Det tilbyder forskellige kategorier af værelser:

  • "Standard" (26 værelser). Et værelse med et badeværelse. Rummet har en eller to senge, TV, telefon med langdistance-kommunikation, sengebord, køleskab.
  • "Standard Komfort" (31 værelser). En større plads og er desuden udstyret med aircondition, badeværelse med hårtørrer og badekåbe.
  • "Business class" (9 værelser). Superior lejlighed med renoveret. I nummer derudover er der en universel bord, albue. Telefonen har en IDD. De badeværelse tilbehør leveres.
  • "Hannover, Köln, Hamburg" (18 numre). To-værelses suite, som indeholder en stue og et soveværelse. Hertil kommer, at rummet har et sæt bløde møbler, kaffe og dressing tabeller, billeder.
  • "Berlin, München" (4 værelser). Fin opgraderet enkelt og dobbelt værelser med en komfortabel indbyggede møbler.
  • "Studio-premium" (1 rum). To-værelses lejligheder i design ydeevne. Dette værelse tilbyder et komplet sortiment af hotelydelser mulige.

Uanset den kategori af indkvartering, for alle numre er eksistensen af en karakteristisk egenskab af komfort og hjem komfort.

tjenester

Efter en dag med sightseeing eller virksomhed, kan du slappe af og få sundere, uden at forlade hotellet. Hotellets service - en sauna med to værelser, et dampbad, massage, karaoke. Ved bestilling træneren muligt og fitness på hotellet "Berlin". Moskva som en stor forretningscenter, kræver en vis spænding, og tjenesteydelser af hotelkomplekset vil blive præsenteret med mulighed for hurtigt at rydde op i sundhed og muskeltonus.

Lobbybaren i rummet, kan du bestille levering af mad og drikkevarer døgnet rundt. Vaskeri (mod betaling) er også inkluderet i listen over tjenesteydelser af hotellet "Berlin".

mad

Restaurant "Berlin Yard", en kaffebar, "Frau Marta", en lobbybar og en sommerterrasse er forsyningsnettet, som tilbyder hotel "Berlin" (Moskva). Billeder, der viser komfort og respektabilitet, overføre kammer atmosfære, men kan ikke viderebringe smagen af retter med kokke specialuddannede i Tyskland.

Derfor er det værd at besøge dette hyggelige sted med henblik på at smage bayerske pølser og tysk øl på fad levende.

Lobby bar hver morgen til morgenmad, i en separat VIP-loungen kan banketter og receptioner, baseret på selskabets fra tre til femten personer.

Kaffe "Frau Martha" vil skabe stemningen af en kop kaffe med kanel og fantastiske kager. Du kan holde et forretningsmøde og bare slappe af med en frisk medier og nyheder.

forretningskommunikation

Ved tilrettelæggelse af møder, seminarer, kan konferencer overveje flere muligheder for konferencerum leje. Hotel "Berlin" (Moskva) på Kakhovka giver mulighed for sådanne begivenheder er tre konferencelokaler: "Berlin", "München", "Bon". Kapaciteten af hver - op til 50 (60) personer. Værelserne er udstyret med alt det nødvendige udstyr: demonstrationsanlæg, telefon, nødvendige møbler.

Du kan ikke bare bruge de lokaler til korte møder, men også for at bestille tilfælde af "nøglefærdige" for at placere deltagerne. Det er muligt at optimere tilrettelæggelsen af arrangementer med en fleksibel rabatordning og bonusser.

Til hjælp for organiseringen af store arrangementer, kan du bruge Businesscenter af ressourcen til rådighed på hotellet "Berlin" (Moskva) og opnå maksimal effekt og betydelige besparelser i tid og penge.

Bruger anmeldelser

Lille hotel i den sydvestlige del af Moskva, har fået ry som en komfortabel og overkommelige sted at bo. Desuden er en forholdsvis rimelig pris for indkvartering skaber en vis mangel på tal. Hotel "Berlin" (Moskva), bedømmelser af hvilke forlade permanente gæster, Det adskiller sig i tre vigtige kvaliteter:

  • Bekvemmelighed placering.
  • Rimelige priser.
  • God mad.

Som negative aspekter bemærket den hyppige mangel på ledige værelser, arrogancen hos personalet.

Men hotelkomplekset - et levende og udviklende system. Positive ændringer bemærket de kunder, der allerede har brugt før hotellet komplekse tjenester. Deres svar er garanteret udsigterne for dette kompleks af tjenester i hovedstaden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.