Publikationer og skrive artiklerPoesi

Digtet, "The Anniversary of Borodino" Pushkin og hans ideer om Ruslands betydning

En af de vigtigste nationale patriotiske digte i poesi er et produkt af "The Anniversary of Borodino." Pushkin, forfatteren af dette arbejde, udtrykt i sin faste overbevisning på styrken i det russiske imperium, dets indre og ydre styrke. Han hævdede også tanken om, at landet er i stand til at modstå enhver fjende på den internationale scene. Et interessant faktum er, at digtet blev skabt omkring samme tid som andre velkendte digter skrivning - "sladderagtige i Rusland", hvor han også præsenterede ideen om bevarelsen af det russiske folk, deres styrke og storhed.

Historien om digtet

Som reaktion på undertrykkelsen af det polske opstand der var et digt, "The Anniversary of Borodino." Pushkin, som altid er meget lydhøre over for nutidige begivenheder, skrevet blot to værker, der udtrykte tillid til udelelighed imperiet. På det tidspunkt, digteren fraveget ungdommelig revolutionær romantik, hans modne værker er mere mådehold og loyalitet over for myndighederne. Mange kritikere påpeger, at Alexander betragtes Polens indtræden i imperiet garantere sin integritet.

Derfor talte han positivt om undertrykkelsen af det polske oprør, men i overensstemmelse med venner ofte beundret modet hos dem, der kæmpede for deres land. Men det vigtigste mål for disse digte ikke blive ledere af opstanden, men Europa, eller rettere, de af dens repræsentanter, som opfordrede til væbnet intervention i russisk-polske relationer.

politiske implikationer

Yderst relevant for sin tid, viste det sig digtet "The Anniversary of Borodino." Pushkin det direkte appellerede til de europæiske deputerede, som troede, at deres land skal hjælpe de polske oprørere i deres væbnede kamp.

digteren selv oplevede modsætningen mellem Polen og Rusland, "den gamle familie tvist", som det hævdes i et andet digt vi nævnte i korrespondancen. Derfor forfatteren hævdede, at de europæiske lande ikke skal blande sig i den slaviske tvisten. Det vigtigste krav af digteren - ikke de polske oprørere, og dem, der ønskede at kraftfuldt gribe ind i politik i Rusland.

historiske referencer

Talrige eksempler fra fortiden er fuld af "The Anniversary of Borodino." Pushkin, der vidste meget godt den russiske historie, minder om herlighed og storhed imperiet, i første omgang - sejren på området Borodino, som fandt sted den 26. august. Samme dag, russiske tropper tog Warszawa i 1831 - deraf navnet på digtet.

Derfor, med henvisning til modstanderne af Rusland, det viser alle de problemer og ulykker, at vores land har gennemgået i fortiden, og erklærer, at det er ikke bare ikke blevet, men har bevaret sin tidligere styrke, kraft og storhed. Mange digte Aleksandra Pushkina gennemsyret med ånden i patriotisme på grund af forfatterens beundring forbi den russiske stat. I denne samme arbejde, så jeg gør historiske temaer er særligt relevante, der peger på konkrete eksempler, at vores land er i stand til at modstå enhver test.

værdi

Der er en opfattelse, at arbejdet blev bestilt af digteren selv kejser Nicholas I, der ønskede at gøre det til sin politik ideolog. Dog skal det her bemærkes, at det pågældende arbejde svarer til den ideologiske evolution, hvilket var en digter i hans arbejde. I voksenalderen, Alexander i sine skrifter gennemført ideen om et stort russisk betydning og denne idé blev central for hans vers, "The Anniversary of Borodino." Pushkin (året for at skrive værker - 1831) afviste de revolutionære ideer om ungdom og vendte sig mod historiske emner, se det sidste af sit lands løfte om en lykkelig fremtid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.