HobbyHåndarbejde

Gennembrudt motiv krog: ordning, udførelsesformer til fremstilling og anvendelse

En af de vigtige skridt på vejen til toppen af strikning kunst kan kaldes mestre de færdigheder strikning motiver. Såkaldte fragmenter, lavet en krog, og til indsamling i hele nettet. Undertiden motiv krog (skema kan udformes personligt fagmanden) anvendes som et selvstændigt produkt. Det gælder først og fremmest til fremstilling af børns applikationer, dekorative elementer, smykker eller tilbehør.

Typer af motiver, hæklet

Klassifikation motiver udført med hensyn til form, fremstillingsmetode og udseende. De vigtigste arter indbefatter:

  • firkantet motiv;
  • runde;
  • trekantede;
  • femkanter og sekskantede;
  • i form af en stjerne eller en blomst;
  • fantasi.

Mange beklædningsgenstande eller emner af indvendige indretning omfatter strikket hæklet motiver. Ordninger, materialer og værktøjer til jobbet kan anvendes helt anderledes. Deres valg afhænger af præferencer faglærte arbejdere samt destinationen og produkt detaljerne.

Firkantet motiv krog: ordning og funktioner

Pladsen - den mest populære form for motiver. Dens udbredelse skyldes den lettere produktion og lethed af samling af dele i banen. Også kvadratiske fragmenter meget bekvemt placeret på mønsteret. Eksemplerne på sådanne motiver og ordninger fotografi vist nedenfor.

Undtagelserne er de modeller, der giver komplekse snit, fordi dannelsen af figursyet tøj dele, hals, ærmegab og runde ærmer næsten umuligt. Forsøg vyvyazat nogle årsager, hvis form svarer til det ønskede silhuetmønsteret, resulterer i ulige "omskæring" detaljer. De er meget grimt udseende i det færdige stof. Situationen kan spare avanceret hæklet motiv. Kørsel et sådant element er en halv eller kvart firkantet motiv. Ved hjælp af disse dele kan lægges helt tilfredsstillende hals ærmegab eller sprøjtede.

Princippet om at udvide firkantet motiv er meget enkel: i hvert af de fire hjørner sekventielt udføre tilføjelse. Den grundlæggende betingelse er overholdelsen af de parametre for den rette vinkel, dvs. hver vinkel er 90 grader. Dannelsen af mønsteret forekommer ved kanterne mellem hjørnerne af et kvadrat eller diagonale tilsætningen.

Motiv runde hækles: ordningen, fotos, beskrivelse

Distant forfader til alle moderne motiv af den runde form er de servietter og duge. I dag, runde stykker bruges til at strikke meget mange beklædningsgenstande. Nedenstående diagram varianten af runde motiver, samt fremgangsmåder til deres forbindelse i hele nettet.

Element i enhver cirkulær motiv er, at udvidelsen af lærredet skyldes tilsætningen af antallet af loops langs hele længden af hver række. Afhængig af højden af rækkerne (som regel lig med højden af søjlen med fm) tilsætning udføres i seks eller tolv point. Jo højere tal (mere antallet af fm i søjlerne), vil de større sløjfer øges, og jo tættere sammen de er beliggende. Ganske ofte, at tilsætningen sker ved en ensartet stigning i hver gentagelse fragment (tilføjelse sting i kæden mellem stolperne eller øge antallet af kolonner).

Fragmenter af den runde form er meget behagelig at bruge som base for huer, bordskånere under kopper, ovn handsker, tasker, øreringe og andet strik.

blomst form

Overvej blomstermotiver hækling, ordning og anvendelse af dem er helt anderledes. De har vundet universel anerkendelse og popularitet blandt strikkere sin dekorativt udseende og en bred vifte af variationer. Deres udseende ligner en blomst med kronblade og midtvejs karakteristik.

Der er mange forskellige måder, hvorpå du kan gøre flad eller tre-dimensionelle blomster motiver krog. strikkere ordninger findes ofte i den færdige udgave, eller udvikle deres egen. I det næste foto, planer store og små blomster. Med omsnøring bestående af pico masker, de forvandlet til en jul snefnug.

Voluminøse blomstermotiver består af flere rækker af kronblade, ikke er forbundet i serie, som i andre typer af malerier, og under hinanden. Sammensatte sådanne fragmenter sker ved tværbinding af en sidste serie løkke, som tidligere serier volumetrisk banen forbliver frie.

Motiver andre former

Den trekantede form af motiverne er uundværlig for at strikke små produkter. De er lette at samle og sprede på mønsteret. Uafhængig udvikling af fragmentet - ikke en vanskelig opgave. Triangle er let at beregne baseret på et mønster firkantet motiv.

Femkanter og sekskanter bruges sjældent. De kan bestå af motiv cirkulær eller kvadratisk form, den sidste række, der danner en polygon. Fotografiet er tilvejebragt under den sekskantede motiv krog kredsløb og dets variant-forbindelser.

Brugen af sådanne fragmenter for at gøre tøj er ikke meget bekvemt, som du er nødt til omhyggeligt at tælle antallet af nødvendige motiver og deres placering. Desuden som vist i diagrammet, sådanne produkter vil ikke være glat kant. For at tilpasse den har brug for yderligere trekantede motiver.

Ridning færdigheder blandt strikkere overvejet muligheden for at strikke asymmetriske eller fancy mønstre. Af disse, indsamle gennembrudt eller fast lærred teknik af irsk blonder og friform.

Sammensatte motiver i banen

Ofte ved tilslutning individuelle motiver kan observere dannelsen af et nyt mønster. Dette skyldes, at de fleste af fragmenterne har en regelmæssig geometrisk form, og enden af den ene mønsterelement tjener samtidig som begyndelsen på en anden.

Der er to muligheder sammensatte fragmenter:

  • I processen med at strikke den sidste række.
  • Ved at sy de færdige motiver.

Sidstnævnte metode foretrækkes af mange grunde. Hovedsageligt fordi det er lettere at rette fejl. Efter alt, for at vende den sidste række af forbundne motiver, vil de nødt til at opløse og bandagering.

Den ekstraordinære mulighed for at producere flotte gennembrudte elementer giver kunsthåndværkere hækling. Ordning, motiver, beskrivelse og karakteristika for hver form som anført ovenfor vil være nyttigt, hvis det er nødvendigt, at skabe et strikket produkt af fragmenterne. Vær ikke bange for at lære nye teknikker, og du vil lykkes!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.