HobbyHåndarbejde

Trin for trin instruktioner mosaik væve perler

Blandt de mange forskellige typer af håndarbejde med perler tiltrækker mosaik netting. Han erobrede som miniature værker af smykker og ganske omfangsrig stof, såsom malerier. , Artiklen har en mosaik struktur, og derfor var der et sådant navn - en mosaik væve perler.

Kendskab til denne teknik påvirker skønheden i de udviklede ordninger og tager dig med på et job med hovedet. Brugen af flere slags vævet stof kan være så tæt på originalen, at de er næsten identiske. Endvidere er arbejdet i denne teknik kendetegnet ved en tæt struktur.

Mosaic vævning perler for begyndere i løbet af dating kan virke lidt kompliceret på grund af omhyggelige holdning til implementering. streng overholdelse af reglerne, vil imidlertid føre til gode resultater, og kun øge interessen for sagen.

Master Class mosaik væve perler, der leveres af os vil hjælpe dig med at forstå nuancerne i sit eget arbejde og at skabe et produkt efter eget valg, hvad enten det er et dyr figur, legetøj, dekoration, mønster, eller endda blomster.

Feature mosaik væveteknik er placeringen af perlerne direkte perler selv. For det første er de ikke i kontakt med hinanden i rækker og har den form for tiden. For det andet, hver successiv linie falder mellem den beaded dannede vævede tidligere næste. For korrekt overholdelse af prioritet nødt til korrekt starte og holde sig til ordningen af de mosaik væve perler.

Kom godt i gang

Den første regel - skal du straks hængte den første to serier af artikler om nålen. Til visuel eksempel bruger seks perler - tre elementer for hver linje.

Den anden regel - overholdelse rækkefølgen af perlerne i den første og anden række, det vil sige, de skal skifte med hinanden.

Den tredje regel - vævning et ulige antal, er det nødvendigt at overholde sin strenge layout af elementerne i den tidligere ulige antal. Og det samme mønster bør følges for de lige linjer. Da den tredje antal perler det bør være på den første række og fjerde element - over det andet. Fortsat arbejde på det samme princip, kan du nemt følge bladet med den korrekte mosaik struktur.

Dannelse af de flade bladkanter

Nøglen til at udjævne kanter af artiklen er at konstruere en perle i træk. Bemærk, er glat kant dannet ved den tredje vulst linie (det første element i den tredje række ligger klart over det sidste element i den første række).

Forms glatte kanter:

 1. Glatte sider på begge sider af genstanden, dvs. en kant udgør de lige rækker og den anden ulige. Til dette arrangement til at arbejde, du har brug for at starte med et lige antal perler.
 2. Overholdelse glatte side på den ene side på de lige eller ulige rækker antager sat ved begyndelsen af et ulige antal vævningselementer. En kant er dannet i overensstemmelse med billederne. Og den anden side - i overensstemmelse med følgende: til fastgørelse af tredje element i den tredje række nålen indsættes i det første element i den første række og tråden frigives mod starten af den fjerde række.

bead Addition

Når mosaik væve perler kan være nødvendigt at tilføje et vist antal elementer i maleriet. Der er adskillige udførelsesformer af den foreliggende sag:

1. Tilføjelse til begyndelsen af serien:

 • forankringselement forud for tilsætning af sidste række;
 • Vi udlede nålen gennem det samme element til kanten af produktet;
 • sættes til perlen sat på tråden, og igen indsætter en nål i det sidste element i serien, før tilsætningen;
 • den ønskede handling er udført, og bevare den lige kant i tilfælde af nødvendighed udført første udførelsesform.

2. Tilføjelsen i slutningen af serien:

 • gevindskårne element tilsat til filament;
 • stretchnål gennem det første element i den forrige række;
 • tilslutning til glat kant fremstilles ved den anden metode.

3. Tilsætning af to elementer.

Denne metode udføres ved samtidig tilsætning af perler i slutningen af én og én gang i begyndelsen af den næste række. Don begge elementer til tråden, og den første gevindskårne gennem en nål.

bead fald

Proceduren udføres på to måder, alt efter kravene i ordningen:

 1. Ved afslutningen af serien - bare ikke gjort netting med de sidste perler af den forrige række, bliver tråden føres igennem det og vævning proces fortsætter. Når det er nødvendigt at reducere et vist antal elementer i tråden, du vil vise til perlerne, hvorfra arbejdet vil fortsætte.
 2. Inside Line - tråden føres gennem den foregående serie og er i det rigtige sted.

Stigende og faldende elementer

I samme række kan gøres ikke én, men en række af disse handlinger:

 • at øge antallet på samme sted, vi væver de to elementer, der vil give os følgende ekstra linje én perle;
 • på samme tid at reducere behovet for at engagere de to perler og flere af dem vil vise sig at væve et enkelt element.

Klart lære og studere i detaljer hele processen vil hjælpe dig en master class.

Mosaik vævning beaded cirkulær måde

Antallet af elementer skal være lige selv. For at starte denne type vævning to måder. Hvis arbejdet er bygget fra midten af banen, at få bare to rækker, som i en flad udgave af vævning. I tilfælde af et nærmere angivet sted, du har brug for at ringe kun den første linje af perler, lukke den og derefter arbejde på den anden række.

De lukning cirkler fører til streng symmetri og bidrager til at opnå et klart billede.

Som for mosaik væve beaded tredimensionelle figurer, skal arbejdet her starte eller fra flaskehalsen, eller den meget brede.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.