LovStat og lov

Sådan skal du tage højde for feriedage? Anvendelse og design finesser

det tidligere Sovjetunionen bruger ofte begrebet "fri". Faktisk har det længe været i TC nr. Dette refererer til en eller flere dage, hvor der tages højde for ferie. Opgørelsen er skrevet i et sådant tilfælde nødvendigvis. Efter alt, er det et fuldgyldigt rekruttering begivenhed, som skal være korrekt formaliseret. Vil du vide, hvordan du får fridag på grund af helligdage? Ansøgningen skal være korrekt arrangere, hvis ikke benægtes. Lad os se, hvad faldgruber findes her.

retsgrundlag

Picking up en pen og papir, arbejderen har brug for at vide nogle ting. Du kan for eksempel ikke, at spørge, hvad det rigtige ikke har. Er du enig? Derfor er det nødvendigt at tænke godt, hvad dag du bede om i en ferie konto. Opgørelsen er lavet i alle tilfælde officielt. Det er den sædvanlige ordning med myndighederne ikke taget i betragtning. Denne mulighed, selvfølgelig, har også et sted, men vi forsøger at forstå de retsregler, derfor er det ikke tager højde for. Medarbejderen skal beslutte at bede om dage på grund af ferie. To muligheder: betale og for egen regning. I det første tilfælde skal du vælge en anden form for afslapning, sat i kraft. Der er et vigtigt punkt. Bed om dagen på grund af orlov (ansøgning til at skrive) kan være, når du allerede har opnået. Og der kommer et tidspunkt, efter en seks måneders deltid i virksomheden. Ovennævnte betingelse er en undtagelse. Hvis medarbejderen overføres til organisationen, ikke betaler ubrugt ferie på samme arbejdssted, så er det ikke gyldigt. Personale er forpligtet til at tage hensyn til den periode, hvor opholdet ikke blev ydet.

Redegørelse vedrørende den årlige ferie: stikprøve

Lad os sige, du har nok anciennitet til at få et bestemt antal dage. Hvilke andre udfordringer til ansigt? Administrationen følger reglerne. Og de er: at dele, du kan forlade, men en del af det kan ikke være mindre end to uger. Det er en periode med alt tildelte tid for resten bør forblive (eller har brugt) ét stykke. En anden hindring for den eftertragtede visum på produktion af papir behov. Hvis arbejdet er alle mand på dæk, myndighederne har ret til at afvise uden forklaring. Andre særlige vilkår simpelthen ikke har. Så velkommen til at skrive en erklæring. Dette papir er lavet i en fri stil, der er, lovgiveren ikke sætte nogen betingelser. Logisk set er det nødvendigt at anføre følgende:

  • startdato;
  • form for orlov;
  • den periode, hvor den er forsynet.

Sidstnævnte er ikke påkrævet, men temmelig godt for chefen. For eksempel: "Giv mig en ekstra dag (dato) på bekostning af regelmæssig betalt ferie i den periode, arbejdet (angiv nærmere)."

Ansøgning om orlov

De, der endnu ikke har optjent betalt ferie, er tilbage med intet andet valg end at bede om en fridag uden penge. For at gøre dette, standarden skriftlig ansøgning om orlov uden løn. Man skal huske, at denne ret er nedfældet i arbejdsloven. Dokumentet beskriver årsagerne til ansøgningen. Normalt refererer til familieforhold. Hvis du angiver et farvel til hæren søn, fødsel, bryllup, så i teorien, at arbejdsgiveren har ret til at afvise ikke. Dog bør en eller anden grund bekræfte det korrekte papir. Typisk en eller to dage for egen regning er bedre at spørge på en mindelig måde har nærmeste leder. Så erklæringen anvendes "familiemæssige forhold" uden yderligere forklaring.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.