LovStat og lov

Migration kort - dette er et vigtigt dokument

I dag, mange går til hvile i andre lande. Når de passerer grænsen, skal passagererne have de nødvendige dokumenter. Den ene er migrationen kortet.

Hvad er migrationen kort?

Dette dokument er nødvendigt at have for at uden nogen komplikationer at krydse grænserne mellem forskellige lande. Migrationen kortet er udfyldt af passageren. Han gør det alle de nødvendige personlige data specificere formålet med at besøge staten, samt længden af opholdet. Dokumentet skal være certificeret af en personlig underskrift fra ejeren. Det er forbudt at udfylde kortet ved andre personer. Migrationen kortet kontrolleres af inspektører fra skikke, og de vil bære de nødvendige data fra kortet i en særlig database. Når hjemrejsen - mand vender tilbage til sit hjemland - toldinspektører fjernet data fra databasen og tage den rejsende en migrering kort. Hvis kortet er tabt eller turist tid ikke har forladt landet, kan det blive udsat for administrativ straf.

Migration Card (Ukraine)

Ukrainske regering på dens område har udviklet specielle former for dokumenter. For at komme ind Ukraine fra et andet land, skal du udfylde en særlig blanket. Det kaldes - "Migrationen kort. Ukraine". I dette dokument, skal landet gæst give følgende oplysninger om dig selv:

- navn;

- navn;

- fornavn;

- formålet med besøget i Ukraine;

- ophold i indlandet;

- pasoplysninger.

Også på kortet en personlig underskrift og dato skal indstilles.

Alle data indtastet på russisk eller ukrainsk sprog.

Der er mulighed for at udfylde en migration kort før bording tog, fly eller bil. Det kan købes på banegården, lufthavnen, busstationen. I fjerntog ledere distribuere former for migration kort til en time før ankomst i området af toldkontrol. Efter tilladelse til at krydse grænsen af dokumentet ejeren har til konstant at holde den udfyldte formular med forseglingen, som MVD i Ukraine har ret til at blive bedt om at vise det. Migration kort gives til tolderne ved grænsen til Ukraine på vej tilbage.

Migration kort (Egypten)

For at besøge Egypten, skal du ordentligt arrangere alle de nødvendige dokumenter for indrejse. Listen indeholder en særlig form for migration kortet. Han er fyldt med turister personligt, med alle de oplysninger, der er angivet i engelsk. Migration Card Egypten giver en person til lovligt opholde sig på Egypten og til at bevæge sig gennem den.

Som migration kortet i Ukraine, kan det samme egyptiske dokument fyldes direkte i lufthavnen i bopælslandet.

De migration kort i alle obligatoriske felter skal udfyldes tydeligt og med blokbogstaver. Hvis der under påfyldning af dokumentet en person har lavet en fejl - du bliver nødt til at udfylde en ny formular.

I tilfælde af tab af kortet, bør kontakte ambassaden for det land eller i tjeneste hos den toldkontrol. Det er der for at hjælpe genvinde et tabt dokument.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.