Kunst og underholdningLitteratur

Hvem var bedstemoderen Guidon: nogle tanker læsere

Hvem var bedstemoderen Guidon - dette er sandsynligvis en af de mest interessante spørgsmål, der opstår, når man læser det berømte eventyr af Pushkin. Det faktum, at digteren aldrig direkte på hende ikke angiver, så opmærksomme læsere er overladt til at lede efter et svar baseret på værker af teksten. Spekulation på dette punkt, men lider sårbarheden af ovennævnte årsag. Men sande fans af digterens kreativitet sidste faktum ikke generer: de har fundet en forklaring på hans formodninger, der ser temmelig overbevisende, så det giver mening at genfortælle det i dette papir.

matchmaker

Det kan være lang tid at gætte, at grunden til, at forfatteren ikke nævner, som de kaldte hendes bedstemor Guidon. Det drejer sig heller ikke eksplicit skitseret oprindelsen af sin mor, siger kun, at det var åbenbart ikke en af den ædle klasse. Betydeligt, siger han de tre negative heltinder i eventyret.

Når det kommer til dem, han kaldte søstre dronning væver og kok. Men ved omtalen af deres lumske og skummel medskyldig tilføjer han hendes navn - Babarikha. Dette gav nogle læsere grund til at tro, at hun var mor til kongen og prinsen var hendes barnebarn. Svaret på spørgsmålet om, hvordan bedstemoderen kaldte Guidon, kan du søge og i definitionen, der giver forfatteren af denne kvinde. Han tilføjer konstant til sit navn ordet "baba", der kan tjene som en indirekte argument for den velkendte teori.

heltinde Feature

Læseren lærer lidt om personlighed af den karakter. Digteren stopper kun i sine parceller mod dronningen, som hun bygget med de nyeste søstre. I dette tilfælde er årsagen til dette er fortsat uklart hård had til kvinder til den lille dreng. I dette tilfælde kan vi kun antage, at den vrede, hun følte for sin mor, og blev videregivet til hans søn. Derfor er det forståeligt, hvordan bedstemor kaldte Guidon: navnet givet det af sin ophavsretshaver, afspejler dens snigende karakter, som kunne blødgøre selv fødslen af et barn. Pushkin forklarer ikke motivationen for hendes handlinger. Og hvis søstrene havde grund til at lide hans fætter, der var dronningen, så de matchmakere Babarikha tilsyneladende uden grund til at hade den unge kvinde og hendes søn.

Dog kan vi antage, at det fungerede som matchmakere, tog sin søn, en anden brud, men sultanen bort hendes råd og giftede sig med en simpel pige mod hendes vilje. Måske det faktum, at arvingen blev født fra en kvinde, ikke af kongeligt blod, hvilket fik hende til at handle i koncert med søstrene og søge død dronning og drengen. Således kan vi tilbyde de studerende til at spekulere om emnet, som de kaldte bedstemor kongens Guidon: det vil udvikle deres fantasi og giver mulighed for et nyt syn på den velkendte fortælling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.