BilerBiler

Vaskning "Vince". Fordele og ulemper ved Wynns rengøringsmiddel

Sandsynligvis er størstedelen af russiske bilister mindst en gang konfronteret med behovet for at skylle motorens injektorer og rense bilens brændstofsystem. Meget ofte bliver et sådant problem akut under sneens smeltning. På dette tidspunkt bliver bilens drift særlig vanskelig. Lad os se, hvorfor der er behov for vask og om det er muligt at udføre proceduren alene. Desuden er mange interesserede i spørgsmålet om, hvorvidt der er midler, hvorefter der vil være et garanteret resultat. Mange hævder, at vask af Vince er meget effektiv. Lad os se om dette produkt er så effektivt.

Hvorfor skal jeg regelmæssigt skylle injektoren?

I sammensætningen af enhver mærke af husholdningsbrændstof er der ud over selve brændselet også mange forskellige additiver og urenheder. På grund af benzen, olefin, vand og svovl forsøger benzinproducenterne at øge oktantalet. Også meget ofte indeholder den gaskondensat. Dette brændstof beskadiger brændstofsystemet og motoren i bilen. Alle skadelige urenheder under bilens drift akkumuleres indenfor såvel som uden for injektoren og i brændstofkanalerne i motoren.

Hvornår skal du spule injektoren?

Enhver bilejer i forhold til hvordan motoren opfører sig, vil kunne bestemme behovet for at rengøre injektoren. Ofte indikerer følgende tegn behovet for service:

  • Reducerer kraftigt strømforsyningen.
  • Bilen starter dårligt, hvilket er særligt mærkbart om vinteren.
  • Motoren bliver ujævn og ustabil. Dette ses bedst ved inaktiv og forbigående regimer.

Også bilen er langsommere for at få fart, niveauet af toksicitet af udstødningsgasser er stigende. "På det varme" er der dips og detonationer. Hvis der observeres flere af disse tegn under køretøjets drift, betyder det, at injektoren er presserende til brug for vask.

Wynn's auto kemi: hvorfor bilister vælger disse produkter

Det moderne marked tilbyder mange forskellige rengøringsmidler til bilens brændstofsystem, herunder injektor og injektorer. Men ikke alle er lige så effektive. Bilejeren prøvede alle de tilbudte muligheder. Nu er der to der virkelig arbejder. Dette er dyre japanske produkter, såvel som skylning "Vince" - det er meget billigere, og kvaliteten er den samme. Produkterne produceres i Belgien. Virksomheden har arbejdet på verdensmarkedet for auto kemikalier i mere end 5 år. Den største fordel ved de belgiske mærkevarer foran forskellige import- og indenlandske konkurrenter er en række stærke opløsningsmidler i sammensætningen. På grund af det faktum, at Wynns er en vask, der er oprettet på grundlag af kompetente udvalgte komponenter, begynder den aktivt at opløse faste lag af aflejringer af forskellig tykkelse fra det første minuts anvendelse af produktet. Dette er et stort plus.

Wynn's Wash Properties

Vaskning "Vince" renser meget kvalitativt ikke blot injektoren, men også andre knuder. Produktet håndterer effektivt ventilsæder, stempeldele. Velegnet til behandling af ringe og stempler, cylindre. Afmonter ikke motoren. Den belgiske rengøringsmiddel til injektorer og injektorer hjælper med at genoprette karakteristika for sprøjtesprayerne af blandingen og de optimale perioder af dets indtag. Væsken er praktisk taget ideel til udvaskning af udstødningsventilernes aflejringer og akkumuleringer og forhindrer deres fastgørelse. Vasket "Vince" gør det muligt at fjerne detonation, når motoren kører og gør det nemmere at starte strømforsyningen. Fabrikanten hævder en betydelig reduktion af brændstofforbruget.

Alt dette gør Wynns produkter til salg i næsten alle lande i verden. Inden for væsker er der produkter til både benzinmotorer og dieselmotorer. Disse rengøringsspyler er egnede til uafhængig brug på alle modeller af injektionsvogne. Dette er blevet bevist af millioner af bilejere over hele verden.

Hvordan rengør jeg injektoren med en Vince væske mig selv? Fremstilling af

Vaskning "Vince" - en meget enkel procedure. For at forhindre motoren skal du få adgang til den problematiske del af enheden. Det er bedst at udføre arbejde på den algoritme, som fabrikanten foreslår i vejledningen.

Så du skal starte bilmotoren. Derefter fjernes sikringen, der er ansvarlig for benzinpumpeens funktion. Dette er nødvendigt for at sænke trykket fra brændstofsystemet. Efter det er det nødvendigt at fjerne terminalerne fra injektorerne og slangerne til brændstofforsyning. Derefter demonteres rampen forsigtigt med injektorer og o-ringe. Nu er der fri adgang til injektoren. Nu er det værd at overveje, hvordan spylingen af dyserne "Vince". Princippet er ikke at lade brændstofindsprøjteren flyde flydende, når ventilen er lukket, og omvendt.

Til rengøring skal du bruge en "Vince" væske, samt en speciel enhed, der hjælper med at rense væsken gennem brændstofindsprøjtningen. Da denne enhed er egnet almindelig plastflaske. Det forbinder til beholderen, hvor væsken er placeret. Derefter er flasken også forbundet til indløbet på dysen. Som et resultat opnås der en bekvem anordning, med hvilken rengøringen af injektoren vil tage et minimum af tid.

Vaskeproces

Nu kan du fortsætte med rengøringen. Væsken passerer gennem dysen. Derved åbnes og lukkes ventilen med jævne mellemrum. Denne procedure skal gentages, indtil sprøjtning er nødvendig. Hvis dette ikke sker efter rengøring, har delen mislykkedes. Derefter udføres rengøringen igen.

Hvis lag af sedimenter er synlige inde i injektorerne og på overfladen af injektionsvæggene, skal Wynns (skylning) forblive inde i injektoren i et stykke tid. Dette er den eneste måde at rengøre injektoren på så højt som muligt. Stop arbejdet er kun, når ventilsædet på ventilen er helt rent, og dermed med indsprøjtningshullerne. Ved afslutningen af proceduren samles alle dele i omvendt rækkefølge. Dette afslutter rengøringen af injektoren. Resultaterne bliver synlige efter et stykke tid. Motoren vil begynde at arbejde stabilt, brændstofforbruget vil falde.

Dieselmotorer

Lider af brændstof af dårlig kvalitet og disse motorer. Ligesom benzin indeholder diesel også en række stoffer, der ikke har den bedste effekt på brændstofsystemets tilstand. Dysen udsættes også under høj temperatur under drift. Hun arbejder under stort pres. Hvis vi tilføjer brændstofkvaliteten med en øget procentdel af tunge fraktioner, så kan vi sige, at skylning af dieselinjektorer bør udføres endnu oftere end vedligeholdelse af benzin. Så under motorens arbejde og på en varm, men allerede tomgangsmotor på brændstofindsprøjternes overflade omdannes brændstofrester til resinholdige aflejringer. Nogle gange er der et depositum. Gradvist bliver disse lag tykkere og tykkere. Over tid stopper injektoren og stopper ikke brændstofet i forbrændingskammeret. På grund af dette forstyrres den normale drift af motoren.

Hvornår skal man behandle?

Spyling af dieselindsprøjtningsdyser er nødvendig, når:

  • Motoren bliver værre.
  • Ved tomgang er der afbrydelser.
  • På partiel belastning er der banker.
  • I indtagskanalen er der forskellige lyde - oftere klappende eller nysen.

Også behovet for rengøring er angivet ved dips under et skarpt sæt omdrejninger. Generelt er tegnet det samme som med benzinmotorer.

Wynn er til dieselmotorer

Den belgiske producent af auto kemi har ikke glemt ejeren af dieselmotorer. For dem er der også et sådant værktøj. Ifølge vurderinger er det ret effektivt. Meget vask af diesel er gjort lidt anderledes. Væsken hældes i en beholder, hvor brændstofforsyningsslangen sænkes. Reversibel montering sænkes der også. Så starter motoren. Det er nødvendigt for motoren at arbejde med denne enhed i 30 minutter. Når tiden er gået, vil du bemærke, at væsken er blevet mørkere. Ved afslutningen af processen vil midlet være næsten sort.

Når "Vinsom" -skylningen af dieselmotoren allerede er gennemført, skal motoren køres på rent brændstof. På dette tidspunkt vaskes renseren og udvaskningerne ud af systemet. Så slangerne kan tilsluttes igen.

konklusion

Så vi fandt ud af, hvordan du rengør injektorerne selv. системах питания. "Vince" - dette er et glimrende værktøj til fjernelse af aflejringer i injektorkraften . Dette produkt kan købes både på markedet og i specialforretninger. старания не принесут результат. Det vigtigste er ikke at købe forfalskede varer, ellers vil indsatsen ikke bringe resultatet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.