Mad og drikkevarerOpskrifter

Opskrifter med kød: alle de mest lækre og populære

Ligegyldigt hvor meget sagt om fordelene ved vegetarisme, kan de fleste af verdens befolkning uden kød ikke styre. Det er derfor, det er så populært udvalg af opskrifter med kød: burgere og koteletter, supper og pandekager, og meget, meget mere, til beskrivelsen af, som ville kræve offentliggørelse af en multivolume encyklopædi kulinariske kunst!

Opskrifter med kød: svinekød

Flæskesteg med mozzarella og tomatsauce

Pound svinekød chop stykker (størrelse - både på chop) og frastøde. Gnid hvidløg, peber og drys med salt. Én peberfrugt skåret i strimler og let steger (3 minutter vil være tilstrækkeligt), derefter føje den til tomater i saft (200 gram), den samme salt og peber, sat i grøntsagerne lidt tørret basilikum og sukker. Ilden vil vare 1 minut.

Svinekød sat på folie, hæld det at modtage sauce og sætte et stykke mozzarella (total bør forlade 150 g). Foliepakken og bages 1 time.

Kødboller i mælk sauce

mere vant til at lave mad kødboller i tomatsovs for russiske køkken. De kan dog være kogte med fløde sauce, får en helt ny parabol. Til dette har vi brug 800 gram hakket svinekød, som vi blander med 1 hakket løg, rullet gennem en kødhakkemaskine hvidløg (2 fed), 1 rå æg og en kop kogt ris. Alle ingredienser blandes grundigt, tilsæt salt og peber og danner små frikadeller. De har brug for at rulle i mel og steges i en stegepande. Når skylles, vi flytte dem i en gryde, hæld til 2 kopper vand og lad det simre tildækket i 20 minutter.

I mellemtiden kan du forberede saucen. Steg i en tør pande 2 spsk mel, bland det med en halv liter mælk, følger det, at der ikke er nogen klumper. Steg 1 hakket løg til blød tilstand og tilføje til mælken. Alle sammen, vi koges indtil blandingen bliver tyk lidt, tilsæt derefter hakket 1 bundt dild, muskatnød og salt. Den resulterende sauce hælde kødboller.

Ikke mindre interessant opskrifter med kanin kød. Det følgende vil beskrive en af dem.

Braised kanin i sennep sauce

Kanin kød er ikke meget almindeligt og er ikke billig, men smagen af det er meget rart. Derfor, hvis du kan lide kød, skal du prøve at gøre noget af kanin.

Vi får brug for 800 gram af kød af kanin, som vi skåret i stykker a la carte, tilsæt salt og peber og steges ved lav varme. Når brunet, dække og lad det simre i yderligere 15 minutter. 300 g gulerod skåret i skiver og sat til kød. Simre sammen i 20 minutter. Derefter tilsættes de pan yderligere 2 spiseskefulde sennep og 200 g creme fraiche, og ragout blanding indtil den er klar (m. E. For cirka 20 minutter). Blød og krydret kanin klar!

Opskrifter med oksekød

Kød håndværkere

Opskrift på denne parabol er ganske enkel. Et kilo oksekød skåret i små stykker med en blanding med et kilogram snittede løg. Spredt af gryder og holde i ovnen i 1,5 timer (hvis store stykker - derefter 2 timer). En af mel på en tør yngel gryde og bland det med 2 spsk sennep, et pund creme fraiche, salt og peber. Vi bringer saucen i kog og derefter hæld den kogte kød.

Kød regally

400 g oksekød skæres i skiver. Et kilo kartofler skåret i cirkler. Bagning pour olie og lagene sætte kød, kartofler, 250 g mayonnaise og 0,5 kg ost flosset. Tilsæt salt og krydderier til din smag.

Opskrifter med kylling kød

pandekager

For at forberede denne parabol, vi først nødt pandekager. For at gøre dette, vil vi forberede dejen: halvanden kopper mel 3 æg, der forsøger at køre forsigtigt hælde 500 ml mælk, rør rundt. Hæld 3 spsk sukker, 1 tsk bagepulver og en knivspids salt. Bland godt for at undgå klumper. Under forberedelsen af oksekød, kan dej brygge.

Grind 1 løg og steg. Tilføj til løgene 0,5 kg hakket kylling, mash gaffel og Svits også. Ved lettere afkølet, piskeris eller ruller gennem en kødhakkemaskine, derefter steger lidt mere ved tilsætning af 1 spiseskefuld smør.

I en lille stegepande bage tynde pandekager. I hvert sætte en teskefuld hakket kød og pak det kuverter. Inden du indsender til bordet, er du nødt til at stege pandekagerne på begge sider og hæld creme fraiche.

Velbekomme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.