ModeTøj

Herre retro

Hvis du tror, at moderigtigt undertøj kun interesseret i piger, det er grundlæggende forkert. Jo stærkere køn, også er bekymret ikke kun om, hvordan man kan gøre ham komfortabel. Selvom denne indstilling er vigtigst, når du vælger en model. Cute undertøj, understreger figuren - er, at ligesom alle kvinder uden undtagelse. Derfor hver repræsentant for en stærk halvdel af menneskeheden regelmæssigt tænker over, hvilken slags undertøj er at foretrække at vælge. I denne model i hvert fald ikke bør være for stram, hindre bevægelse og forårsage ubehag. Efter alt, er mænds sundhed er direkte knyttet til, hvilken slags undertøj er en person.

Så lad os tale om det mest intime. I dag er blevet meget populære mænds bokser. Dette er ikke overraskende. Mænd har længe været trætte af den sovjetiske udgave af undertøj, som er populært omtalt som "familie". "Boxers" positivt fremhæve formen og lov til at bære bukser uden frygt for, hvad der ville blive synlige silhuet bukser. Dette er meget vigtigt, når det kommer til sommer tøj fra fine stoffer. Herre retro er også meget populær og kvinder. Dette bekræftes af mange sociale undersøgelser foretaget i mange lande rundt om i verden.

Hvis en mand ønsker at se sexet, så er det nødvendigt at købe en forkortet version af de mange forskellige undertøj. Det var ham, der så ofte vises på de curvaceous skønheder modeller, kæmpede deres udseende på stedet af piger. Mere praktiske mennesker vælger langstrakt mandlig bokser, der vil blive fjernet og vil rette mindre tal mangler i form af en mave.

Denne model har længe været betragtet en klassiker. Ved at vælge hende, skulle manden bestemt se på sammensætningen af vævet. Efter alt, kun naturlige materialer, med en lille elastan sikrer god luft permeabilitet, som i øvrigt er meget vigtigt for sundheden. Hvis mænds undertøj (boksere eller andre modeller) blev syet af syntetiske, i denne lingeri lang pasning mislykkes. Især i varmt vejr. Kroppen vil altid blive overophedet og sved. Efter alt, unaturlig væv er meget dårligt absorbere fugt, næppe give åndbarhed.

Hvorfor ellers købe det boksere? Mænd boksere må give blødhed og komfort. Gratis "semeyniki" ganske ofte samle folderne og dermed gnide nogle hud. En bokser forsigtigt knus organ, der sikrer god pasform og fraværet af ulejligheden i færd med sokker.

I intet tilfælde ikke købe undertøj, hvilket er lidt mindre i størrelse. Det er naturligvis ser pikant, men sundhedsproblemer har øget. For tæt mænds bokser kan ikke bære om natten. Dette vil udløse undertrykkelse af spontane erektioner, der lejlighedsvis forekomme under søvn. Og for potens lignende fænomen lover ikke positiv. Denne opfattelse deles af førende medicinske specialister, der stærkt anbefales at vælge en mere passende model nøjagtigt til din størrelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.