ModeTøj

Kjole ordentligt. tsvetotip fjeder

Tsvetotip kaldet en vis form for udseende. Kendetegnet ved den ene eller den anden tsvetotip kombination af farve af hud, øjne og hår. En erfaren stylist vil samle usvigeligt perfekt garderobe for blondiner og brunetter, vel vidende nogle enkle regler, der er fuldt ud i stand til at lære og til vores læsere.

Navne udseende typer svarer til årstider, såsom foråret tsvetotip. Nuancer af tøj, tilbehør og make-up er valgt i overensstemmelse med en naturlig palet af en af de fire årstider.

Tsvetotip foråret vælger for sig selv alle farverne i vækkelse af naturen fra vinter søvn. Tøjet er domineret af rene forår farver: blå himmel, den første lysegrønne græs og smaragd løv, bløde lysegule sol og pastelfarver. Kvinder af denne type er sjældne i Rusland, er det mere en skandinavisk type. Meget blond hår, ofte med en gylden nuance, lys hud med en let rødme, blå, grøn, grå øjne. Den mest hensigtsmæssige stil af tøj til kvinder i denne type - en romantisk, med flæser, flæser, flæser. Tsvetotip foråret kan frit kombinere blå jeans med useriøst silke bluser og slid smukke kjoler i stil med 60-erne af det sidste århundrede. Fra klassiske stylister anbefale strenge jakker og lige nederdele. Som dekorationer tsvetotip foråret kan roligt vælge guld. Det harmonerer perfekt med "forår" udseende.

tsvetotip vinter

Tøj af denne type forudsætter tilstedeværelsen af lyse farver og kontraster, i analogi med kontraster vinter - hvid sne, blå himmel, sorte træer. Kvinde vintertypen ofte har lys hud, mørk, til tider næsten sort hår, og lyse farvede øjne. Derfor bliver hendes rene nuancer af blå, lilla, smaragdgrøn og farven mørk chokolade. Ingen pastelfarver. Kvinde vinter kan roligt bære sort, der er kategorisk udelukket for andre typer af udseende. Til hendes ansigt og hvid. Fra stoffer egnet glat satin, alle skinnende stof og strikkede cashmere og ædle. Ukrasheniy- af sølv, hvidguld og rene hvide perler.

tsvetotip efterår

Tøj til kvinder svarer til den naturlige fald efteråret paletten. Kvinden af denne type har en tyk hår kobber-rød nuancer og grøn-brune eller nøddebrune øjne. Bliver hendes varme brune og røde nuancer, samt oliven, sennep, sumpet grøn. Egnet betragtes som turkis og guld, som kan være foretrukket, når de vælger smykker. Undgå hvid, sort, køligt grå sommer, blå og deres nuancer, og mørk lilla og citrongul. Dekorationer lavet af kobber og bronze harmonisk passer ind i billedet af den "falde" af kvinder.

tsvetotip sommer

Lys hud, lys brunt hår med et strejf af aske, grå øjne, grå-blå. Selvfølgelig kan der være forskellige versioner af farvetonen af hår og øjne, men generelt har du sikkert allerede lært russisk kvinde. Det tøj-sommer kvinde bør følge de kolde toner. Bliver Hendes blå og grøn gamma, rene og dæmpede pink-lilla nuancer og alle nuancer af gråt. Undgå varm orange og brun, og være meget omhyggelig, når du vælger gul.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.