LovStat og lov

Lovligt betydelige stillinger i civilretten

Ifølge den borgerlige lovbog, juridisk relevante budskaber kan være i form af meddelelser, mange forskellige typer af meddelelser, herunder udsagn. Disse oplysninger skal sendes til modtageren. Så snart sker ved levering af juridisk vigtige meldinger udløste en mekanisme reguleret af normative af interaktionen. Sådanne egenskaber kan specificeres ved lov, kontrakt mellem en afsender og en data-modtager. Konsekvenserne af at præsentere budskaber til en af de to sider, eller begge er klassificeret som civilretten.

De simpleste eksempler

For eksempel, en virksomhed har til formål at tilbyde en anden aftale med net. En sådan erklæring kan klassificeres som juridisk betydelig besked.

Der er også en anden situation: sælger fremsender en meddelelse til køber, at du kan komme til lageret, hvilket vil frigive den erhvervede position.

Generelt enhver korrespondance, sendt på vegne af kontrahenterne, kan beskrives som juridisk vigtige meldinger.

Officiel er ikke blevet annulleret

Hvis nogle organisation ønsker at sende officiel korrespondance til adressen på en modtager - en fysisk eller juridisk person, bør det erindres, at på grund af det papir, kommer på et tidspunkt, hvor modtageren bliver sendt. Dette fortæller Artikel 165,1. Lovligt vigtige meldinger kan ikke etableres, medmindre de er blevet officielt leveret til modtageren.

Fra opererer i det område af vores lands love indebærer, at modparten har ret til at unddrage sig modtagelsen af en sådan afgang. Hvis situationen udvikler sig på en sådan måde, at modtageren nægter at modtage dokumentet eller er beliggende i en helt anden adresse, så den træder i kraft GC mekanisme, juridisk at anerkende de vigtige budskaber.

Og i praksis?

Det fungerer således: Standard almindeligt antaget, hvis adressaten har modtaget administrationen. Men det er vigtigt for afsenderen i en konfliktsituation har dokumenteret, at forsendelsen har været foretaget. I så fald skal den ene part for at vinde tvisten forsøge at bevise, at dokumenterne blev leveret, mens den anden vil være at insistere på det modsatte.

Og altid er der en risiko for manglende juridisk vigtige meldinger, selv når de to sider af transaktionen ikke vil være i konflikt. Dets rolle kan spille en menneskelig fejl, tab af dokumentation eller problemer med den valgte leveringsmetode.

Vær opmærksom!

Af den eksisterende lovgivning bør være, at du frit kan bruge de elektroniske kommunikationsmetoder, der er ingen begrænsninger på dette er ikke pålagt. Udover e-mail, kan du bruge tekstbeskeder på mobiltelefonen, beskeder på sociale netværk, og fax.

I det 65. afsnit eder Anordninger i nummer 25, der blev vedtaget i 2015, har den højeste domstol officielt bekræftet, at leveringen af juridisk vigtige meldinger via e-mail, fax, juridisk, juridiske, modsiger ikke nogen regler.

På samme tid i praksis af loven den kender mange fortilfælde indtil 2015, hvor dommerne fastslået, at e-mail var et middel til at opnå juridisk vigtige meldinger, og denne metode er mere end nok.

Og vi anerkender

At alle blev dekoreret meget godt, ikke kun behøver at registrere korrekt og sende dokumentet til modtageren. Den anden side af situationen bør få det juridisk korrekt. Dette indebærer bevarelsen af alle beskeder modtaget, uanset den form, hvori de kom.

Opgaven med afsender - opbevare de dokumenter, hvoraf det følger, at administrationen blev gjort. Hvis du kan få et underskrevet dokument, at gentage, at indtil den anden hånd har nået en juridisk meningsfuldt budskab, er det vigtigt at beskytte den. Hvis der er en post mærke, at erklære, at præsentationen ikke er muligt, så de også værner virksomhedens arkiver i tilfælde af en konfliktsituation. I retten, vil det tjene som bevis til fordel for afsenderen.

Hvordan skulle man ellers virker det?

Lovligt betydelig kommunikation anses for at være leveret, hvis den officer formået at få et maleri entreprenør eller personer notat om indkommende dokumenter.

Hvis der ikke dokumentation for levering ikke blev modtaget dokumentet, er det sandsynligt en konfliktsituation. Vi repræsenterer et sådant tilfælde, en virksomhed sender til den anden brev, hvori han foreslår at organisere netting. Modtageren ønsker ikke at acceptere et dokument, ikke sætte et mærke på den del, og eventuelt modtageren bare glemt at tjekke den officielle dato for levering registrering. Derfor papiret adressaten har ret til at kræve, at afsenderen betale gælden og sanktioner.

Naturligvis - eksemplet

Forestil dig, at der er to selskaber - A og B. De har længe været at drive forretning sammen, men lige nu er der en situation, at virksomhed A skylder selskab B en betydelig sum for de ydede tjenester helt. Antag den del af gælden er 250 tusind.

Før virksomheden B har en forpligtelse til at betale selskab A for de importerede helt varerne. Summen af disse forpligtelser - 155 tusind. Måske til dels at udligne gæld til hinanden. En virksomhed interesseret i denne tilgang til beregning, sende til adressen på den virksomhed B missive. Dokumenter, der er udarbejdet i regnskabsafdelingen, blev givet til den kurer og sendt til hovedkvarteret for den virksomhed B. I den foretrukne udførelsesform, modparten modtager papiret og sætter sin underskrift på kvitteringen. Regnskaber transaktioner på konti 60 (debet), 62 (et lån).

Rainbow: er regnbuen?

Den beskrevne scenario - den mest positive muligt. I en situation med standardindstillinger lovligt vigtige meldinger, de juridiske konsekvenser af at præsentere det på følgende måde. En sådan korrespondance er muligt at blive enige om en bred vifte af forretningsforbindelser. Tilladt at fastsætte specifikke frister for de forskellige operationer.

Hvordan kan man ellers sker?

Overvej de retligt relevante poster i en sådan situation: Der er virksomheder A og B, samarbejde på følgende måde - en organisation giver andet udstyr udlånt. Antag, at en lejer - virksomheden B, og udlejeren - firmaet A. En Topchefernes besluttede det var tid til at skifte lejeprisen - behov for at hæve taksterne, eller arbejdet i den juridiske enhed bliver urentabel. I dette tilfælde fangen aftale mellem selskaberne tillader ændre lejen, hvis du ønsker en af parterne.

Kontrakten indeholder oplysninger, meddelelse om lejeforhøjelse skal rettes til kureren af lejer og de nye satser træder i kraft fra den første dag i den næste måned efter indførelsen af innovationer. I dette tilfælde de næste par måneder, der kommer efter den, hvor lejeren underskrevet for modtagelse af meddelelsen.

Og hvad sker der?

I denne situation, for fristelsen ty til følgende formulering: manglende modtage juridisk vigtige meldinger. Kort sagt, ikke underskrive for brevet, som taler om en lejeforhøjelse, at foregive, at han ikke havde været, og fortsætter med at betale de samme betingelser.

I denne situation, må vi huske, at eventuelle juridisk betydelige stillinger i civilretlige anses for at blive leveret som standard. Det vil sige, vil beboeren nødt til at bevise i retten, at han virkelig ikke modtog nogen varsel. Hvis det ikke lykkes, vil det have til at betale gælden, til at betale advokatomkostninger og dække interesse på grund af gæld.

Love, bestemmelser, kendelser

Lovgivning, opdateret i 2015 i forbindelse med de retligt relevante stillinger i civilretten, det var for juridiske og fysiske personer nyhed. Før noget lignende ikke var indeholdt i landets love. For mange advokater, forretningsfolk norm optrådte uklart, og dens resultater var på grund af de store vanskeligheder - måtte genopbygge deres vision om officiel kommunikation med entreprenører.

Juridisk praksis viser, at innovation virkelig havde gavn for erhvervslivet, da der er færre konflikter. Det er kendt, at en ændring i reglerne for samarbejdet i det forløbne førte til konflikter mellem parterne til at indgå en aftale, men flere problemer skyldtes det faktum, at bevise, at de operationer udføres i henhold til loven. Nu er en af de trin at ændre betingelserne - en rapport til den anden deltager i transaktionen, at det første ønsker at ændre aftalen - er blevet mere klart i loven.

Er alt i orden?

På trods af indførelsen af normer for love, der tillod razrulit mange konfliktsituationer, og nu er der mange tvister om juridisk vigtige meldinger. Dette skyldes det faktum, at den nuværende lovgivning ikke indeholder den nøjagtige ordlyd, hvilke bør overvejes metode til underretning ordentligt i nogle situationer opstår juridiske konsekvenser.

På den berørte person er fristet til at drage fordel af ufuldkommenhed af lovene, for at forsvare sin interesse i en konfliktsituation. I mange tilfælde, om støtten ydes retspraksis, hvis den allerede havde lignende fortilfælde (såsom meddelelser via e-mail), nogle gange er det nødvendigt at stole på sund fornuft. Under alle omstændigheder, standarder stadig skal forbedres, hvilket er, hvad der sker i anvendelsen af eksisterende lovgivning.

Transaktioner, kontrakter og rapporter

Lovligt betydelig budskab er vigtigt, når virksomhederne A og B har samarbejdet i nogen tid, at faste kontrakter, men en eller anden grund en af parterne besluttet at ændre betingelserne. I den civile retsplejelov bør være, lad os sige, at manglende overholdelse af helt eller delvist installeret af kontrakten. Dette fører til en opsigelse aftale, hvad der sker lovligt, hvis det er relevant kommunikation blev sendt til at nægte at opfylde de forpligtelser.

Så snart en af parterne sender et meningsfuldt budskab lovligt, kan vi tale om opsigelsen aftale. Alternativ - ændre. Det begynder at handle har siden lovligt meningsfuldt budskab fik til destinationen.

Og hvis en fejl?

Det mest pinlige øjeblik - er, når den ene part har sendt en besked om at ændre aftalen, og den anden fik ikke det, ikke fordi det ikke ville, og ikke fordi han skjulte det faktum at modtage og ikke rigtig objektivt modtaget oplysninger. Ikke mindre problematisk og den situation, hvor meddelelsen blev leveret til modtageren, men modtageren bekendtskab med ham meget senere, end man kunne ønske.

Sådanne situationer er forbundet med en række tvister om emnet af hvordan aftalen opsiges, hvis og hvornår det sker. Andre tvivler på, at aftalen er tilstrækkeligt, at en af parterne nægtede helt eller delvist at opfylde aftalen. Også kontroversiel er tidspunktet for antagelse til følgende aftale: at overveje, om tidspunktet for ændring af aftalen eller den dag, brevet af samme dag for modtagelsen, dagen læse oplysningerne adressaten? Selvfølgelig blev de opdaterede love udfærdiget på en sådan måde, at minimere stridspunkter, men helt uden om følsomme situation mislykkedes.

Juridisk meningsfuldt budskab: ikke kun i virksomheden

I øvrigt, med denne type oplysninger er det muligt at støde på i hverdagen. Hvad handler det om? Forestil dig, at en borger har en andel i fast ejendom og ønsker at sælge det. At proceduren gik ifølge loven, ville han nødt til at sætte de øvrige deltagere informeret om den planlagte transaktion. De, til gengæld skal være enige om salg af ejendommen til en fremmed. Sælgeren straks offentliggøre oplysninger om til hvilken pris, med forbehold af eventuelle planlagte til salg betingelser.

Andre ejere af objektet, der har deres aktier anses for at være interesserede parter i transaktionen. For det første skal de opgive købet af dele, der sælges, først da vil det være muligt at arbejde med en tredjepart. Har interessenter har en måned til at udtrykke deres meninger. Hvis du solgte den andel i personlige ejendele, så vi er nødt til at træffe en beslutning inden for 10 dage fra datoen for meddelelsen. Hvis man ikke viser initiativ, er sælger bundet til en køber fra uden for og udøve retten til at forhandle. I løbet af dagen meddelelsen er, at det tidspunkt, hvor meddelelsen blev givet til ejerne. Dag forekomst af rettighederne til den aftale - vil finde sted, så snart den lovbestemte periode.

Det kommer ned?

Aftalen Transaktionen, kan den brugerdefinerede definere det nøjagtige tidspunkt for optagelse af nye betingelser for samarbejde. Eksemplet ovenfor: fra den første dag i måneden efter den ene, når juridisk betydelig budskab blev leveret.

Hvis en sådan omtale, loven mener, at den periode begynder at løbe fra det tidspunkt, hvor adressaten har modtaget oplysningerne. Specielt interessant i dette aspekt, det andet afsnit af første afsnit i artikel 165 i den borgerlige lovbog, hvori det hedder, at selv leverede en meddelelse sendt til modtageren, men ikke afleveret af årsager uafhængige af afsenderen. Også, afsenderen er ikke ansvarlig for at gennemgå indholdet af meddelelsen. Opgaven med afsender - sende dokumentet til tiden og har dokumentation for denne kendsgerning. Dette gør det muligt at løse situationen konflikt, hvis målet afviger fra indhentning af oplysninger, i håb om at udvide samarbejdet på favorable vilkår.

ekstreme tilfælde

Denne situation er sjældne, men sker, en af parterne i kontrakten på forhånd foretaget en juridisk vigtige budskaber til det ikke når, det giver forkerte oplysninger om postadresse. Tidligere sådan "trick" fungerer, men om det opdaterede civillovbog i en sådan situation, ansvaret ligger hos modtageren. Hvis afsenderen har sendt data og bekræftelse af dette, hvis en konfliktsituation, vil retten være på hans side.

Vi arbejder med borgerne

Opdateret lovgivning indeholder nye regler om boligen adressen på en bestemt borger. For eksempel er en person har ret til at informere alle organisationer, som værkerne behandler ikke kun registrering, men også det midlertidige ophold. Det kan være de kreditorer og andre berørte parter. Antag at en person har to lejligheder, der er registreret i én, men bor i en anden.

Til retning af juridisk betydelig registreringsoplysninger normalt give adressen på bopæl, snarere end midlertidig indkvartering, men retningen af oplysninger situation kan opstå, så folk ikke vil se tiden vilkår ændring anmeldelse af samarbejdet. I fremtiden, hvis sagen henvises til det faktum, at de oplysninger, simpelthen "ikke se" vil ikke arbejde, selv før en sådan taktik og arbejdede. Hvis afsenderen er sendt af en af de oplysninger givet til ham af adresse, anses det, at modtageren er anmeldt, og konsekvenserne forekomme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.