FormationHistorie

Den første jernbane i verden. Udviklingen af transport zhelenodorozhnogo

Til dato, i det område af de førende lande i verden blev lagt næsten en million kilometer jernbanespor. Opfundet mange udviklinger for at forbedre jernbanetransport: fra toget bevæger sig på elektricitet til tog, som bevæger sig på en magnetisk pude, uden at røre skinnerne.

Nogle af opfindelsen er blevet en del af vores liv, mens andre er forblevet på planerne niveau. For eksempel udvikling af lokomotiver, der ville flytte til atomkraft, men på grund af den høje risiko for miljøet og høje finansielle omkostninger, de blev aldrig bygget.

Nu udviklet verdens første jernbane tog for alvor, som vil bevæge grund af sin inerti og tyngdekraft.

I jernbanetransport en masse potentiale. Opfinde nye måder at transport med jernbane, trods det faktum, at det synes alt er allerede opfundet i dette område.

Oprindelsen af transporten jernbane

De tidligste jernbaner begyndte at dukke op i midten af det 16. århundrede i hele Europa. Det kunne ikke blive kaldt med jernbane til fulde. Stierne rejste vogne, trukket af heste.

Dybest set, blev disse veje anvendt i udviklingen af sten, i miner og minerne. De var lavet af træ, og hesten kunne bære ham på en vægt langt mere end på normale veje.

Men disse spor var en væsentlig ulempe: de bar ud hurtigt, og vogne skulle måder. For at reducere sliddet på træet, begyndte at bruge jern eller jernstænger til armering.

Første jernbaner, er skinnerne lavet udelukkende af støbejern, stål kun anvendes i det 18. århundrede.

Den første jernbane offentlige

Verdens første jernbane til at transportere passagerer blev bygget i England, den 27. oktober, 1825. Det forbinder byerne Stockton og Darlington, og det blev først antaget, at det vil transportere kul fra minerne til havnen Stokona.

jernbaneprojekt engageret ingeniør Dzhorzh Stefenson, som allerede havde erfaring i at drive og forvalte jernbaner Kilinguorete. Til at begynde opførelsen af vejen, havde vi til at vente på godkendelse fra Parlamentet i fire år. Vi havde en masse innovationer modstandere. Hesteejere ønskede ikke at miste deres indkomst.

Den første del, som var lastet passagerer, blev konverteret fra kul vogne. Og i 1833, til hurtig transport af vej afsluttet inden Middlesbrough kul.

I 1863, vejen var en del af det nordøstlige Jernbane, som den dag i dag er i drift.

Jernbane underjordisk

Verdens første jernbane, som fandt sted under jorden, var et gennembrud inden for offentlig transport. Den første britiske bygget det. Behovet for en undergrundsbane kom på et tidspunkt, hvor folk i London er fuldt bekendt med trafikpropper.

I første halvdel af det 19. århundrede i det centrale gader i byen var der klynger af forskellige vogne. Så vi besluttede at "losse" trafikstrømme gennem oprettelse af en tunnel under jorden.

Projekt London underjordisk tunnel blev opfundet af franskmanden Marc Izambard Bruyneel, der var bosiddende i Storbritannien.

Konstruktion af tunnelen blev afsluttet i 1843. Ved første han kun brugt som et fodgængerfelt, men senere ideen blev født under jorden. Og 10 januar 1893 den store åbning af den første metro.

Det blev brugt lokomotiv trækkraft, og længden af stier var kun 3,6 km. Det gennemsnitlige antal passagerer var 26 tusinde mennesker.

I 1890 var der en modifikation af sammensætningen, og de begyndte at bevæge sig i en damp-drevne og elektricitet.

Magnetisk skinne

Jernbane, som træner verdens første skridt på en luftpude, blev patenteret i 1902 af den tyske Alfred Zeydenom. Der er gjort forsøg i opbygningen af mange lande, men den første blev præsenteret på den internationale udstilling af Transport i Berlin i 1979. Hun arbejdede kun tre måneder.

Tog på magnetiske skinne flytte uden at røre skinnerne, og kun bremsekraften for sammensætningen - er kraften i træk.

Til dato, magnetisk levitation toget ikke kan konkurrere med jernbanen og under jorden, fordi, på trods af den høje hastighed på bevægelse og ro (nogle tog kan nå hastigheder på op til 500 km / t), har en række væsentlige ulemper.

For det første kræver store økonomiske investeringer til oprettelse og vedligeholdelse af magnetisk vej. For det andet, den magnetiske levitation toget. For det tredje, det elektromagnetiske felt forårsager stor skade på miljøet. Og for det fjerde, i den magnetiske jernbanesporet infrastruktur er meget kompleks.

I mange lande, herunder Sovjetunionen, planlagde vi oprettelsen af sådanne veje, men senere afviste tanken.

Jernbaner i Rusland

For første gang i russiske forgænger fuld jernbaner blev brugt i Altai i 1755 - det var træ skinner på minerne.

I 1788 i Petrozavodsk vi byggede den første jernbane til plante behov. For passagertrafikken i 1837, der var det St. Petersburg Railroad - Tsarskoye Selo. På det gik sammensætninger dampdrevne.

Senere, i 1909, Tsarskoye Selo Jernbane blev en del af den kejserlige linje, der er tilsluttet den Tsarskoje Selo med alle linjerne i St. Petersborg jernbanen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.