Kunst og underholdningFilm

Lyubov Tolkalina: en biografi om skuespillerinden. Højde og vægt Lyubov Tolkalina

Skuespillerinden Lyubov Tolkalina blev født 28 juli 1978 i Mikhailovka at i Ryazan regionen. Hendes barndom blev brugt i Ryazan er der, hvor det hele fritid afsat til sport. En anden hobby pige begyndte at arbejde i teatret på vandet. I 12 år, først forsøgte hende på scenen. Så pigen tilbudt rollen som Maria i "The Fountain of Bakhchisarai". Sandsynligvis allerede på dens sande formål og udtænkt Lyubov Tolkalina.

biografi

Luba fra den tidlige barndom, som nævnt ovenfor, er aktivt engageret i svømning. Desuden er hun ønskede at gå til fysisk uddannelse institut og efter endt uddannelse at lære børn at svømme på ryggen. Som skuespiller minder hun stadig virkelig Dream Theater på vandet. Tolkalina blev en mester i sportsgrene i synkroniserede discipliner. Nogen tid senere, begyndte hun at overveje sin passion som en kunst, men ikke som en vigtigste opgave. Mest sandsynligt er det denne holdning påvirket senere på valg af erhverv.

Hans karriere

Lyubov Tolkalina, biografi, der er stadig omgivet af mystik for mange, når besluttet at trække sig tilbage fra sporten. Så er det ganske held trådte VGIK, og mere præcist på kursus berømte Alekseya Batalova. Det var her, at hun mødte og direktør Egorom Konchalovskim. Efter den vellykkede endt uddannelse frem til 2003 arbejdede hun på den russiske hær Teater. Så gik han i teatret kaldet "Empire af stjernerne." På det tidspunkt, succes skuespillerinden, få troede. Imidlertid har den skæbne om en dag ændret sig dramatisk. En dag blev hun inviteret til skyderiet i en kommerciel instrueret af Jegor Konchalovsky talte selv. Mellem dem en affære, da Tolkalina personlige liv har ændret sig dramatisk. Blot seks måneder efter, at de allerede er begyndt at leve sammen. Egor konstant kørte sin følgesvend på udstillinger, kørte hende til udlandet. Kærlighed har besøgt mange lande, herunder i London. Som anerkendt selv skuespiller senere, takket være Egor før det åbnede en helt ny verden, i modsætning til noget andet.

Skydning film

  • Mens han stadig en studerende på VGIK, Kærlighed indså, at dens vigtigste formål - denne film. Men på trods af denne opdagelse, det er for lang tid, som hvis var i skyggen af hendes common law mand. Tilbage i 1999, debuterede hun i filmen. Hun spillede en af rollerne i filmen "Recluse". Desværre er denne film ikke bringe hende den ønskede popularitet. Det er derfor, det er efter en temmelig lang skudt.

  • I 2002 publikum igen oplevede skuespillerinden i filmen, som tog Tolkalina loven mand, "Antikiller". Hun fik en lille rolle Luba arbejder i turistkontoret. Men med udgivelsen af den anden del af billedet, hendes karakter blev hans kone Lisa, og hun Luba - hovedpersonen. Det skal bemærkes, at begge film blev tordnende succes med publikum.
  • Det er takket være den "Anti-Killer" skuespillerinde begyndte at være i efterspørgslen blandt de andre bestyrelsesmedlemmer. For eksempel har det vist sig i flere serier, som omfatter: "sladder", "forsvarslinje" osv Så var der rollen som Nina i Neverova seriel film "fædrenes synder." Som senere indrømmede skuespillerinden, har hun længe drømt om en feminin rolle med kjoler, hatte og fjer. Men i dette tilfælde havde også at stå over for nogle vanskeligheder. For eksempel, heltinden Lyubov røget, og hun aldrig selv prøvet. Så måtte hun lære at yndefuldt egen mundstykke.

"Jeg elsker dig"

Premieren på dette fandt sted i 2004. Det bogstaveligt talt var enstemmigt anerkendt både provokerende og kontroversiel. Heltinden Tolkalina faldt helt tilfældigt forelsket i en mand, som nogen tid senere opdagede hans homoseksualitet. Bemærkelsesværdigt, han stadig fundet styrken til at indrømme det sin elskede. Skuespillerinden var helt tilfreds med min rolle. Da hun senere indrømmede, i denne film, hun var i stand til at vise en moderne kvinde, der forstår, at kærligheden - det er ikke bare sex og mel, men noget mere.

Lyubov Tolkalina. filmografi

  • Det første arbejde af skuespillerinden, som nævnt ovenfor, fandt sted i 1999 i Mens han studerede på VGIK ( "Eremit"). Hun derefter co-stjerne i flere tv-serier, men den rolle bragte ikke den ønskede popularitet. Dette blev fulgt i arbejdet i "Antikiller" og "Antikillere2". Ifølge mange, det var deltagelsen i de fælles lov mand film og forudsat populære skuespillerinder blandt moderne filmskabere.

  • Så i 2004, Lyubov Tolkalina, biografi som på det tidspunkt kun genopfyldes ugunstige rygter om manglen på talent, co-medvirkede i filmen "Jeg elsker dig" og "Spil voksne piger." I den sidste scene spillede hun kæreste med hovedpersonen, som har indvilget i at være en rugemor til nære venner. I samme år deltog hun i optagelserne af den næste film "Twins", "Traders", "lytteren." I 2005 blev hun tilbudt rollen i "Escape", "Matryoshka" og "Talisman of Love". I 2007 medvirkede hun i seks film på samme tid, direktør for en af dem handlede også Konchalovsky ( "dåse").
  • I perioden fra 2008 til 2010 kunstnerisk karriere har oplevet en betydelig stigning (arbejder i 13 film). I 2011 tilbød Tolkalina hovedrollen i "Kiss of Fate", og i 2012 - i "Zhukov" -serien.

Personlige liv

I løbet af 10 års borgerlig vielse Kærlighed og Jegor havde en datter ved navn Mascha. Bemærk, at den officielle forening af disse kreative mennesker ikke er blevet registreret. Som anerkendt selv skuespiller, hendes mand flere gange tilbudt at legitimere forholdet, men hun har aldrig haft at gøre nok fritid. Desværre, selv en borgerlig vielse varede ikke længe. Efter 10 års lykkeligt liv par stadig har forladt. Rygtet siger, at kærlighed er simpelthen udveksles Jegor på en anden lidet kendte skuespiller i verdslige kredse.

hemmeligheder skuespillerinde

Højde og vægt Lyubov Tolkalina altid slog hende hemmelig beundrer. Faktisk under væksten af 178 cm, vejer kun 55 kg. Mange spekulerer på, hvordan hun stadig formår at holde sig i form, selv efter fødslen. Faktisk hemmeligheden er meget enkel Tolkalina. Som anerkendt selv skuespiller, hun har til at sove og spise ordentligt. På trods af, at der i den seneste tid, hun simpelthen ikke har tid til gymnastiksalen, kærlighed stadig hjemsøger den pulje, som har været populær i nyere aqua-aerobic. Som for makeup, her en kvinde har hendes hemmeligheder. At se godt ud, giver det ingen mening at pålægge deres hud ton "gips". Hun foretrækker en smule touch op øjenvipper, fordi af natur, de er røde, og malet hendes kinder. Kærlighed altid bærer i sin pung håndcreme, som vand i Moskva er meget stiv, som påvirker tilstanden af huden. I sommeren skuespillerinde kan ikke undvære den termiske vand. Her måske, og alle hemmelighederne af en virkelig fantastisk og velplejet dame.

konklusion

I denne artikel, vi gjort mest detaljeret redegørelse for denne skuespiller, som Lyubov Tolkalina. Biografi af denne kvinde er virkelig et spørgsmål om respekt. Hun aldrig opholdt sig i skyggen af hans elskede lov mand Egora Konchalovskogo, tværtimod det gav hende en ny incitament til at udvikle kreativt. Hendes filmografi viser i øjeblikket fuldt ud denne kendsgerning. Vi håber, at i den nærmeste fremtid, skuespillerinden er kun for at behage deres fans med nye roller.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.