HobbyHåndarbejde

Relaterede hæklet trøje - stilfuld stykke garderobe for enhver sæson

Hvorfor mange mennesker simpelthen begejstret for forskellighed og høj dygtighed udførelse strikkede veschichek? Ja, sandsynligvis, er det fordi den ting lavet til din individuelle ordre, vil give dig meget mere end standard. Og endnu sjovere kan levere varen skabt af ham selv.

En af de mest almindelige ting, der er nødvendige i skabet af enhver kvinde, er en strikket trøje. Hæklet, kan du oprette en meget oprindelige model.

Når man ser på mesterværker relaterede dygtige hænder, ser det ud til, at du skal have et stort talent og erfaring til at skabe en sådan skønhed. I dagens verden af mode gennembrudt strik bliver stadig vigtigere. Stigende grad, kan du se dem på catwalks i haute couture. Desuden er manuelt arbejde værdsættes meget dyrt og koster en masse penge.

Så hvorfor mest inkarnerede fashionistas ikke at teste deres styrke og ikke forsøge på egen hånd at skabe mig lidt modetendens? Hæklet trøje kan være den første ting i din eksklusive samling.

Lad os se på et eksempel på en enkel, hensigtsmæssig til vores produkt af pynten.

Meget simpelt, men det vil effektivt ser strikke med hjælp fra luften sløjfer og barer med forskellige variationer af fm. Afhængig af antallet af sc mønster vil blive dannet, og kappen krog erhverve deres grad af luftige.

Prøv først at binde nettet, som senere vil udføre tilbage / hylde, således:

Først måle omkreds af taljen, hofterne - stedet hvor bunden vil cardigans.

Første række - strik fletning af luft sløjfer, forsøger med jævne mellemrum at få den rigtige mængde af det.

Vigtigt: ved slutningen af den første serie (og senere, hvor det er nødvendigt) for at gøre et par ekstra sløjfer til løft.

Anden række - tre sløjfer strikke en kolonne med en 1 fm, tre sløjfer - luft. Så strik til slutningen af rækken.

Tredje række - alle løkker - kolonner uden fm.

Fjerde række - gøre én kolonne med 2 fm for at løfte til den ønskede højde strikning. Yderligere - 2 luft loop 3 kolonne med 2 fm. Så strik til slutningen af rækken.

Femte ryad- alle sløjfer strik en kolonne, uden fm.

Sjette række - 3 kolonne med 3 fm, 3 luft løkke.

Syvende række - alle sløjfer strik en kolonne, uden fm.

Yderligere strik i et mønster gentage algoritme. Vigtigst er det, skal du sørge for at få den slags "skakternet".

Du får et lille hul i lærredet, hvilket skaber en slags gennembrudt mesh. Associeret krog jakke i form af et net kan bæres som mod huden (i dette tilfælde er det nødvendigt at styre graden af gennemsigtighed i gennembrudt mesh bh), og som en pude egnet letvægtsbordplade eller nylon mesh. Så meget for en spektakulær slags kan gøre en kombination af kontrasterende farver og spillet.

Relaterede sy stof på sidekanterne, efterlader plads til ærmegab. For ærmer, forberede de samme rektangler, kun hvis du ønsker at oprette bredden af ærmerne. Så Sy dem i ærmegab.

Denne jakke vil tilslutte mere som en kappe - en fri og flyvende. Men denne model ikke tilvejebringelse af et mønster og arbejde med subtraktion og tilsætning af loops. Dette er, hvordan det vil være attraktivt til nye mestre. Og med et stærkt ønske begyndere kan overvinde sådan en behagelig udfordring.

hæklet trøje - det er sådan en unik ting, der kan varme om vinteren og være let på din krop spindelvæv med sommervarmen. Det hele afhænger af, hvilken type garn og strikning krog, du vælger. Jo tyndere værktøj til strikning og tråd, vil luftigere have gennembrudt hæklede sweater.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.